113

Om Ram

преди 15 години

Такава яка песен! Но изглежда наистина не става за подобни конкурси.

112

преди 15 години

Виновно е журито,което пусна песента на Аврамов за последно гласуване.Те трябва да отидат на изпит,както водачите на МПС-та.Песните на Марияна Попова и САХАРА бяха най-подходящи за Евровизия.

111

преди 15 години

"Ние сме коктейл от най-големите звезди." - да ви се из.с.е.р.а. баш посред коктейла. по-скоро сте ошав от сушени сливи + спаружените стафидки на човека - г.ъ.з.

110

ди

преди 15 години

Песента беше изпълнена от Петя, Ани и Албена Вескова/солистка на ансамбъл Българе и бивша певица от Мистерия на българските гласова/ - мисля, че това е достатъчно. Как може бек вокалите да са по-известни от солиста ????Пълен абсурд

109

преди 15 години

"Победител ще е тази страна, която геополитически се връзва с идеята там да бъде следващата Евровизия." ХАХАХАХАХАХААААААА!!! Драго Драганов съвсем не знае вече на кой свят точно се намира. Абе, на кого му дреме за тая Евровизия, бе, че и геополитически интереси намесихме?! :D

108

джонка

преди 15 години

America is a dreamland...evereyone has a chance to be stupied or to be rich therebut sometimes this is the same

107

джонка

преди 15 години

i'm elton john and i'mm a professional singer and queerthis song is a bit of shit but i want this guy to blow up my old ***

106

Pro Tools

преди 15 години

Аз съм pro в тази област с над 1,000 продукта и мога да кажв че, песента е слаба и неподходяща за конкурс , лошо аранжирана, лошо записана и лошо- хаотично изпълнена, затова и резултата е съвсем закономерен!

105

Manuelle

преди 15 години

Предлагам сега Човекът-Праз да си хване партакешите и да се изнесе отново там, откъдето дойде. И да не ни занимава повече със себе си, че за 2 месеца ни втръсна до ужас.До хората, които го защитават - драги сънародници, вие глухи ли сте? Този човек не е изпял вярно и един тон. Не ме интересува дали е българин, ако ще и комшията от долния етаж да ми беше - не мога да защитавам бездарен и силно неталантлив човек.Не, ние не сме злобни и завистливи, а просто обективни.

104

Пешо

преди 15 години

По време на песента на човека вълк кучето ми уплашено избяга в банята и започна да вие, но далеч по- вярно! Защо не се гръмнат и този нещастен самозванец и неговите защитници и менажери? Та този комплексиран сливенски селянин не става дори и за *** за зеле!

103

преди 15 години

браво на 102

102

Алекс

преди 15 години

Драго емигрантско зомби, аз пък да ти кажа, че работя по цял ден с чуждениците, пред които ти явно умираш да си сваляш гащите за 1 паунд на ден и ще ти кажа аз какво мисля за тях: всички германци за залупени Ханс-Юргеновци, англичаните са впианчена нация, която не вижда по-далече от носа си, а италианците са разпасана команда, която не подлежи на дресировка. Затова не ме е*е какво мислят за България тези извънземно важни за теб "чужденци". Мий си чиниите и се изказвай по темите, не ми oбяснявай, кой е зомби.Сори за офтопика.А нашто момче не може да пее и трябва да си съвършено глух, за да твърдиш обратното. Но явно е надъхван от такива елементи като номер 89, които са му повтярали "Пей си, маме, тебе само чужденците те оценяват". Само дето чужденците, дето работим с тях, ни спукаха от бъзик за тая излагация на Евровизия, та чак ме хвана яд на тоя квартален cмешник.

101

Дора

преди 15 години

Думата "наглост" е слаба за това.Какви звезди?!Заради геополитически цели,ние не сме били спечелили.Ама то не ставаше въпрос за първото място.А за ДОПУСКАНЕ до финал.Петя явно кара тежък климакс.Друго обяснение не мога да намеря.

100

преди 15 години

да,не всеки е пророк в собствената си страна !ако любимецът ти беше такъв ,то защо не го признаха в Москва ?Живея в чужбина и ме спукаха от подигравки .

99

миш

преди 15 години

Не смей да сравняваш представянето на Елица и Стоян с тоя плазмодии!!! Срамно е! Зад този *** стоят много пари, а за д Елица и Стоян имаше само талант. Изложихме се много тази година и това е самата истина. За каква злоба говорине не знам, но аз лично /както и всеки, който пише тук/ едва ли ще иска да завижда на този полумъж....А по повод подкрепата извън българия - не очаквайте българите в чужбина да се обединят, заради нещо, което няма стойност.Драги ми 89,много добре знам какво си предтсавят хората когато чуят България, но ако всичко друго ни е скапано, защо трябва и музиката ни да е такава. При положение, че все пак сме известни с доста добри български гласове, появата на този виещ би ги учудила....

98

Йоан

преди 15 години

Определението "човекът глас" Краси Аврамов не го е получил в България. Изобщо се чудя защо човекът идва да пее в *** ни държава, при положение, че е признат не тук, а в чужбина и то от доста големи личност и музиканти.

97

elichka

преди 15 години

До номер 20 и 36 -хора, направо къртите мивки! Много точни определения!До номер 25 - не съм и мога да ти кажа, че по-голям срам за България, не съм усещала! Попитай някой професионален музикант или певец и той ще ти обясни, че този младаж, ама много не го бива! Освен това е супер нагъл....... Не знам другите певци от България как са пяли, но аз не искам Красимир Аврамов да ме представлява!!!!!!!.... Не съм злобна, нито завистлива, защото на този няма за какво да го правя! Освен това смятам, че в България има достатъчно таланти, а не някакви самозвани виещи човечета! И само да спомена - какво точно е въвел - според мен се е опитал да копира идеята на Швеция......

96

преди 15 години

Петя Буюклиева не случайно е една от най-гласовитите български певици, но Краси Аврамов - човекът "глас" нито има глас, нито може да пее. :) Добре, че имаше кой да му заглушава виенето :)

95

преди 15 години

Егати и откровението !

94

abba

преди 15 години

Ще си потърся правата и ше съдя лично Красимир и компания за моралните щети нанесени от позорното му участие в Евровизия.