13

Анонимен

преди 5 часа

И ти си нелигитимен Глупчев! Никой не е гласувал за теб!

12

Анонимен

преди 5 часа

Е ти продължи усилията в Сметната палата, защото май постоянно отсъстваш, а и не подаваш оставка (както е по Закон)! Циркаджиите в НС вместо да правят евтин цирк могат просто да се съберат и да ти гласуват Оставка както си е редно!

11

Нелегитимно управлен

преди 5 часа

Какъв вот е това? Няма дори 30% от населението дето са гласували от които 30% - са корпоративен купен вот, ромски вот, дпсарски вот и малко заблудени копейки. Реално погледано 0% българи са гласували за това нелигитимно правителство. 30% небългари гласуват да гледаме стадо мъ.ймуни как се лигавят в парламента все едно са на даскало. Тотал повърня.

10

Анонимен

преди 5 часа

Утопия е, че изборите ще са честни! Още първите дни имаше 1200 човека регистрорани на един адрес!!!!! Какви мерки бяха взети?? Някой писа ли за това повече!! От първия ден всичко се потули и само общи приказки за промивки на мозъците!! Всичко се потулва, нищо подозрително не се изнася пред обществото, нищо!!

9

Разлика от парламент

преди 5 часа

Нямате си представа какво е да видиш, когато на българския химн има сълзи в очите на хората срещу тебе. . . Да, така е за разлика от парламентаджиите! След като България десетилетия беше управлявана от пожарникар, а в последно време от изхвърлени от Америка!и Канада!

8

Крива полит ракета

преди 5 часа

Присъединявам се към най-голямата народна партия в България - "Негласуващите", която има 72% против всички измислени, фалшиви и корумпирани, до сега регистрирани, партии. За пореден път - 27 октомври - народен глас е две трети от 6 миллиона БГ граждани - ПРОТИВ всички лъмтящи за власт и кинти партии.

7

Аз съм z

преди 5 часа

Този човек е жалък !

6

Войводата

преди 5 часа

1. От службите гарантират ли че Запода няма да купува гласове?2. Знаех си че ще внимавате

5

Анонимен

преди 5 часа

До2: истински е шеф на сметната беше

4

Анонимен

преди 5 часа

Вярваме ви

3

Анонимен

преди 5 часа

Направо се разплаках четейки тези мъртви размисли.

2

Анонимен

преди 5 часа

Тоя истински ли е или е продукт на AI генератор, управляван от Биби и Шиши? Как мислите, някой виждал ли го е на живо, реален човек ли е...

1

Главчев, нали знаеш:

преди 5 часа

Пеевски е радост!