85

Христо Христов

преди 4 часа

До Анонимен/64 "Държавата никога няма да се оправи , загубих вяра" - ми некадърните про'с'таци дет гласуват за ЕС да им дава МРЗ стават все повече. Логично е да става все по-зле.

84

Що е то?

преди 4 часа

Срича слуша и не разбира- Баце!

83

до в Русия

преди 4 часа

отивай в организацията на клошарите-брикс и в евразия!

82

ceci

преди 4 часа

Не иска, с отвращение приема нужното законодателство и повишава цената на квотите.Ей така с нежелание ще ги затворят.Как вървят проектите за заместваща заетост, миньорите цъкат ли питон? :-)Стара Загора - меката на хайтека

81

Вече

преди 4 часа

си бивш Борисов! Замълчи! Стягай мешката и поемай към затвора!

80

те

преди 4 часа

Е ВЕЧЕ СЛЕДВАЩАТА АГИТКА ЩЕ ТРЯБВА ДА ТИ СЧУПИ МУТРЕНСКАТА ФИЗИОНОМИЯ.МУТРИ ВЪН

79

Христо Христов

преди 4 часа

Мда, Зелените и либералите искаХА... Сега им трябва ток за украйна. Но пък глобите за СО2 емисии ще растат.

78

Не са ни нужни

преди 4 часа

Тиквата да ги открадне.А до него старшина Маньо Кухия и баба Дона.

77

Анонимен

преди 4 часа

Иначе казано искат да затварят мините и централите.

76

в Русия

преди 5 часа

В Русия няма купуване и продаване на гласове.

75

справедливов

преди 5 часа

тоя защо не е в затвора?

74

Toni Ivanov

преди 5 часа

Ние те пари ще ви ги вземем дали ог Брюксел ще ги открадем или от вашиа джоб през бюджета. До кога ще търпим този да ни гледа в очите и да ни лъже?Никой не бил искал да затваряме 4-те реащгора на Козлодуй Пръмова ги затвори. Сега пак никой не ни затваря Мариците,просто Киро иска да ги затвори. Без електренергия нямаме промишленост,а ЕС няма вечно да ни храни. Като се открадат и тези пари,ще ни кажаг оправяйте се сами.

73

Анонимен

преди 5 часа

Ей тия се наживяха ,онзи ден слушам как Доган си е карал живота .Народа си кара с ниските доходи и мечтае да върне огромната ипотека на две стаи и кухня . Сбъркана ценностна система , в сбъркана държава със сбъркано управление .

72

Тенгри кан

преди 5 часа

Шефе, не позна! Ша остана на дивана и шта плюя секи ден! Кой е тоа, лудият, дет вти ой до урните на тебе, за да гласува за теб, защото некви пари, немало да ни даде Брюксел?:))) Вааааа, мааааааа, мола ти са, Шефче, не сичку на тоа свет са пари! Освен пари, на тоа свет има и жени;))) Ти гледам, чи ич не свърташ такава;))) Само, некви кокошки. Ама и те са проскубаха, веке;)))

71

Анонимен

преди 5 часа

Аман от едни и същи Лъжци фалшиви саботьори по сайтовете

70

Анонимен

преди 5 часа

Колко повече да затриват България ? Твърде дълго се проточи , вече 34 години , защо продължавате да вярвате , че тук изобщо има държава ? Най -голямата оценка за управлението на една държава е демографията .

69

Петър

преди 5 часа

Вчера се видя за кого не трябва да се гласува - това са ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС. Бяха в сглобка и пак са сглобени. Борисов го признава в прав текст. За трохи от Брюксел са готови да затрият България.

68

Държавата България

преди 5 часа

Така наречената "зелена сделка" е изключително вредна за България. Факт. Защо Държавата България продължава да участва в тази "зелена сделка", след като само им плаща незнайно за какво ???!!!

67

Тъй ли?

преди 5 часа

Ми що ги затваряте?!

66

Реалист

преди 5 часа

ПВУ беше предвиден за купуване на гласове, сега ще трябва да търсят от друго място кеш!