229

Еха

преди 4 часа

Русия показа архивите от Берлин 1945г.и надпис на Райхстага "Ния дойдохме при вас,зада не идвате повече при нас,но ако се наложи пак ще дойдем,вярвайте"

228

каро

преди 4 часа

не виждам нещо центовете да коментират

227

Анонимен

преди 4 часа

САЩ , Украйна и Русия победиха ЕС и цяла Европа , след като ЕС и ЕВРОПА ИМ ПЛАТИХА ВСИЧКИТЕ РАЗХОДИ ПО ВОЙНАТА ,... ТА ДАЖЕ И ПРОДЪЛЖАВАТ !Какви лидери има Европа ,МАЙКА ПЛАЧЕ !Прав бе Шарл дьо Гол , пред европейските лидери : САЩ е далеко , Англия е остров , а РУСИЯ Е В ЕВРОПА ..... Ама кой да го чуе ?Също и Шойбле / бивш финансов министър на Германия , вече покойник / : ''НАТО е отживелица , на нас /ЕС/ ни трябва ---ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ''.Ето дойде и тоя ден -''СЕТИЛА СЕ МАРА ,ДА СЕ ПОБАРА''

226

Безбожник/търгаш/не

преди 4 часа

Най-големият търговец в света!Така Тръмп нарече Зеленски,защото при всяко идване в САЩ си тръгва с не по-малко от 60 млрд.долара!Този подклажда трета световна!Предният такъв беше със същия ръст!

225

Урсула Фон дьоТен

преди 4 часа

от днес всички перални,съдомиялни ще се задвижват ръчно премахваме електрониката ще трябва да попречим на Путин да не събира чиповете им :) :)

224

Анонимен

преди 4 часа

Достатъчно е Бате Владко да каже ,,А посмяхте да им дадете на хохлите оръжие с далечен обсег а сме ги подкарали с атома'' и бай деди сви ушите. Толкова за ,, великото НАТО ''

223

Анонимен

преди 4 часа

Къде сте бе евроатлантици,що се скрихте като м ,.ш....ки бе и.....з. .м ет до лна?

222

Анонимен

преди 4 часа

"той мисли",нищо че е с темпорална деменция,според диагнозата,мисленето му е невъзможно.

221

Анонимен

преди 4 часа

ЕС чака НАТО / САЩ/ да помага ......, като ПИСМО ОТ УМРЯЛ !

220

Анонимен

преди 4 часа

Бг-''атлантиците '' , нещо залиНЯХА !Айде , Путин пак умрял , Украйна ще победи /Украйна верно победи , ама ЕС , не Русия/ , НАТО шЪ ''помага'' /шЪ помага на ЕС да западне / . ЕС НЕ е в рецесия .

219

Анонимен

преди 4 часа

До Байдън И какво правите,скимтите безпомощно от ъгъла???

218

Анонимен

преди 4 часа

До ...210 ...Мир и покой , само през Зеленски ,... към св. Петър !Айде отивай да си играеш , на катерушките , тук не е за теб !

217

Анонимен

преди 4 часа

Тоя , зеленски , си мисли че може да заповяда и на САЩ , както на България - Тагарев и Денков , които се ДОПИТВАТ ДО НЕГО !?Аз вярвам само на Галя , от посолството !

216

Байдън

преди 4 часа

Важно е какво правим , а не какво говорим .

215

Анонимен

преди 4 часа

До 210 Знам че си шокиран от тази новина и освен някакви глупости полирания ти мозък не може да измисли,но поне се опитай да се държиш като мъж и коментирай нещо по темата.

214

Анонимен

преди 4 часа

Въпрос :Какъф Фактор е Зеленски в ''А'' групата ?

213

Анонимен

преди 4 часа

А ЕС се надЯ , на НАТО-то / САЩ / .. ЗнаШ колко им пука за Европа ... Европа и ЕС вече не са никакъв ФАКТОР в международната политика .За това бе назначена и Урсула , която си ПРЕ-изпълни плана за затриването на цяла Европа ... Кофейте Бг-атлантици , това е най-големият ви празник / а не пЪЛник / , празно от всякъде .. И мноО ПО-здрави от Тръмп !

212

Конспиратор Шаман

преди 4 часа

Като Путин каже , че може, то тогава Джо ще даде разрешение на Зеленски

211

Анонимен

преди 4 часа

Байданееее давай на украинците да бухат по рашка колко им душа сака . Ако не им разрешиш те ще ударят с друго, нещата са на живот и смърт .

210

...

преди 4 часа

Скоро разбрах, че Русия ще приеме всички и ще даде убежище на онези, които искат Путин. Хайде по ръчички и всеки путинофил към Русия . Там ще намерите, мир и покой.