28

Анонимен

преди 6 часа

Колко ли трябва да си rлynaв че да гласуваш за това

27

Реалист

преди 6 часа

Икономист и юрист = некадърник! Трябва да е човек бил на терен, да познава народът, да е предприемач, да е развил успешен бизнес, да е съградил нещо, а не лаладжия като изброените професии.

26

Тъй, тъй!

преди 6 часа

Разбирам, че ПП май са си научили урока - никога повече с дъртата и крадлива сикаджийска мутра от Банкя! Дано! Втори път същата грешка означава за ПП самоликвидация.

25

Анонимен

преди 6 часа

" Въпросът е кой иска да вървим напред и кой - да ни върне в миналото"______ами то е ясно и се вижда кой иска да върне държавата в миналото - точно тези идио-ти които вчера са трошили пултове и дърпали кабели и са се биели като пещерни диваци в парламента ! Техните руски спонсори ги учат да се държат така. А имат претенции да управляват...

24

Анонимен

преди 6 часа

още някой рекетьорски закон за репресиране на народа измислихте ли?... малко ни е да ни вземат колите без причина, малко ни е да ни спира шапкаря без причина

23

Анонимен

преди 6 часа

Тоест Димитър Главчев.

22

Анонимен

преди 6 часа

Това има вид на измамник

21

Анонимен

преди 6 часа

Аз пък няма да го коментирам тоя приказливец. На 1 март 25 г. пак избори, живот и здраве. И после-пак. И пак. Без мен. Мизата на частните уроци по математика скочила с няколко %. Не проявявам алчност и си карам по старата тарифа, около стотина камъка седмично. А тия да пеят неспирно срещу корупция и неусвоени пари по план развитие.

20

Анонимен

преди 6 часа

ППтата са много нагли,услади им се кеша !

19

Анонимен

преди 6 часа

Асенка, дано ти станеш МП. Успех на изборите, всички от фирмата ще гласуват за вас, погрижих се затова

18

ИМАШ КОРИСТНА ЦЕЛ

преди 6 часа

Не гласувам да ни управлява юрист , икономист , финансист . Докато ни управляваха хора със средно образование беше по-добър и по-справедлив живота . За хората без висше образование имаше живот и смисъл за съществуване . ФАКТ . Откакто висшистите са на власт - виждате и чувствате какъв е живота . . Така че , аз ще гласувам само за водач без висше образование ! За такъв какъвто беше "простия" електротехник от корабостроителницата в Гданск , Лех Валенса . Висшистите трябва да са управлявани .

17

Зозо

преди 6 часа

Асан Кокора във затвора. Как му се услади контрабандата - кешът да върви.... Ама ся греда :))))))))))))))))))) Ако минат 10% да викат ура.

16

Мдамммммм....

преди 6 часа

... премиерът може и да е ококорен, най-вероятно....

15

Анонимен

преди 6 часа

Видяхме как направихте кабинет - излъгахте Мария Габриел като роми

14

Анонимен

преди 6 часа

Като знаете, че няма да спечелите и няма да подкрепите правителство на победителите, защо се явявате на избори? Гласувахте да работи парламента до следващи избори и сега ни завъртате във въртележка, при която няма да има правителство, но вие "богоизбраните" ще взимате заплати без всякакъв коефициент на полезност.

13

Анонимен

преди 6 часа

Делян е икономист и юрист, а и феномен.

12

Густа Майна

преди 6 часа

Е, точно за този и неговите ортаци Филибе нема да гласува. Видяхме ги, кой какво струва. Мерси, но твърдо НЕ на пепе.

11

Майора

преди 6 часа

Аз не знам що за хвалба е това да спечелиш избори чрез ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и искане за овладяване службите и цялата власт в страната! Да похарчиш за 9 дни 9 млд лв , да изтеглиш нов заем от 29 млд лв , да отвориш дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв , да подариш от дерогацията на Путин над 5 млд долара , да вземеш без да върнеш 5 млд лв от ФЕС и 1,5 млд лв от Струма!Срамота , отивайте си там откъдето сте дошли , на това ли ви учиха в Харвард!

10

Анонимен

преди 7 часа

Само ПеПейците били "направили" правителство! Първото им кривителство им беше харизано от пРЕЗИЛдента и ала-балата, второто - от Борисов И УЖ "СГЛОБКАТА". ТРИ пъти сме били "забогатели"! ТРИ пъти обедняхме с надутата ИНФЛАЦИЯ! Инсталираха си цялата рода до девето коляно за "началници" и седнали да се "борят" с корупцията! За девет дена насметоха девет МИЛИАРДА, за които нямат обяснение освен ЛЪЖИ!

9

Г. Лозaнoв

преди 7 часа

He e лu тpaнc, нe мu ro xвaлu...