160

.

преди 6 часа

До Възраждане......Трудно е фаши зоидно формирование като Възраждане да се определи като партия , а още по-трудно ( да не кажа абсурдно ) е да се нарече българска !!!

159

За Бога хора

преди 6 часа

Който не гласува, гласува за Шиши!

158

Losho

преди 6 часа

Обезличават ни като нация... Нямаме дух, нямаме респект към никой..оставили сме се на демократичното течение. Директивата е тази територия да бъде послушник на Запада и цената на това е уж демокрация,която ни съсипва, понеже е анархия.. През Преходът взехме най-лошото от Капа и Соца. Ние сме олигархична държава по руски модел със сравнително свободно право на глас като на Запад. Границите са отворени и всички талантливи и кадърни хора вече са всмукани да работят за Запада.

157

обикновен българин

преди 6 часа

Най важното събитие ще е Ивелин от Величие че ще влезе в парламента-а това е много сериозен човек, умен и биткаджия.Единствен той направи честна кампания обиколи всички градове сам на собствени разноски създадоха структури всички там работят усилено.Кой друг го направи?След като влезе ще почне да им разваля далаверите.Сега с двама депутати Катинчарова и Матеева направиха комисия за кмета на Доспат - и го спряха да краде!Така стана нали? Някой чувал ли е друга партия да порицае крадците?

156

До "гъбаря"

преди 6 часа

изборния ден! В тая суша да отидеш за гъби е със сигурност пропиляване на деня!:Д ,я си гласувай рано заран пък после прави каквото знаеш! Съвсем приятелски!

155

Или Герб или Възражд

преди 6 часа

Герб са доказани престъпници и корупционери, Възраждане още не са управлявали!!

154

Малко за политика

преди 6 часа

До недоумявам защо: Не че само ГЕРБ и Делян Пеевски са лоши. Причината, заради която трябва да се гласува за да не се допусне пак те да управляват държавата е именно с това, че твърде дълго управляваха и к'радоха. Във всеки град, село и паланка, във всяка държавна организация са настанени техни хора, и всеки драпа да остане на мястото си, да к'раде и да се отчита нагоре. Ето това е завладяната държава. Трябва да се изчисти всичко (поне временно) иначе ще получаваме все от същото.

153

Анонимен

преди 6 часа

Величие преди им даваха 0 процента. Ще видите сега. Ще им заличат поне 100К гласа затова трябва масово гласуване.

152

Анонимен

преди 6 часа

Боко е платил Коцето да го промотират малко хаха жалка картинка

151

Анонимен

преди 6 часа

В България с висше образование не можеш да намериш работа - в България няма работа за висшисти. А при Тодор Живков когато бяхме с Русия българия имаше промишленост - металургия, химически заводи, машиностроене, електроуреди, електроника, висшистите и специалистите бяха на почит.

150

Анонимен

преди 6 часа

До Възраждане === то плитка няма, даже никаква няма, за каква дълбока става дума, България е васал, българите са нагъзвачи.

149

Анонимен

преди 6 часа

Нека това да мотивира всеки който прочете това лъжливо проучване да излезе и да гласува за Величие!!! 2 ДПС ли искате ?

148

Анонимен

преди 6 часа

Колеги, излезе новина за Костадинов. Моля насочете се на там. Кода е 1735

147

Анонимен

преди 6 часа

не е лошо и величие и меч да влязат в парламента да станат 9 партии поне като се смееме да се посмеем наистина от сърце с новия парламент.

146

Европеец

преди 6 часа

България трябва да стане европейски протекторат и да ни управляват комисари назначени от ЕС! Писна ми от тъпотиите на българския електорат, то не бяха Жорж Ганчевци, то не Бяха Копейковци! Кога ще разберете че ако искаме да станем като НА ЗАПАД трябва да правим като НА ЗАПАД! Неее, искаме нормален живот, ама без жендъри и мигранти! ***! Никога няма да се орпавим с това балканопитекско мислене!

145

Анонимен

преди 6 часа

Хахахахаа смяххх къде е Величие бе ало? ВЕЛИЧИЕ ще има 8 процента.

144

обикновен българин

преди 6 часа

Моята прогноза: Първо място-Герб но под 20% - второ място Величие около 15% , ПП/ДБ под 7-10% , Възраждане също 6-9% , ДПС-сетата са трудни за прогнозиране но пеевски заради купения вот ще е 5-9% , за турското на Доган едва ще прескочи 4-5% , БСП - между 4 и 7% - правителство няма да се състави но Величие ще влезе с Ивелин и той ще почне да мачка в парламента както той си знае- яко ще ги разбута и на следващите избори ще бъде първа сила и вече всичко ще тръгне нагоре...

143

!!!

преди 6 часа

До гласоподавателите на чалгарите! Вижте добре братската прегръдка ан уроадливото туловище Пеевски и *** Хаджи Тошко Африкански Каруцарина с просташкия и селяндурски език, който не беше познат в нашия парламент до влизането на чалгарската сбирщина на сакатото нищожество от Учиндол! Добре им вижте братската прегръдка и пак "гласувайте" за *** Хаджи Тошко Африкански!"

142

Възраждане

преди 6 часа

Е единствената българска партия, която Дълбоката държава не кантролира!

141

до 124

преди 6 часа

те може да са от нас - хората с лични карти от Република България - но не значи че са като нас - хора със сходни ценности. за партия ДЖОБ ли да гласувам, или за Продължаваме Подмяната? за тоя, дето ще ме изкарва от ЕС и ще ме прави наборник? за "Дай Пари и Слободия" - което и да е от крилата? за партията на милонерите "БСП", които искат да плащам още 25% подоходни данъци? или за псевдобизнесмена със записите на заповед? айде ясактър с тая псевдо-психология...