16

циций

преди 2 дни

хахаха късно е стабилно правителство има само интерес ГЕРБ народа вече има интерес да няма правителство да се карате да се плюйте тая се видите какви сте мундари меко казано с поздрави .......какакачанов :)

15

Анонимен

преди 2 дни

От като Ви няма на власт сме по-добре! По-малко се краде! ПП- ДБ Ви прецакаха и вдигнаха пенсиите и заплати и не Ви дават да крадете!!! Никакви избори! Продължаваме по същия начин! Стандарта се повишава много по-бързо! За три години без ГЕРБ имаме значителни ръстове! Дано да махнат и Главчев и другите приближени на ГЕРБ от служебното правителство и ще дърпнем още повече!

14

Анонимен

преди 2 дни

Управляващата върхушка на прехода 35 години не става за управление вече. видяхме ги колко могат. Не стават!

13

Анонимен

преди 2 дни

Ужасно е ! Всички знаем ,че Вие от ГЕРБ обрахте народа и го унижихте! Не искаме да Ви има! Ако не сте Вие ще излезнем да гласуваме! БСП, ГЕРБ все едно и също зло! ВМРО, ИТН и Възраждане тяхни патерици! За съжаление народа не иска да се вдигне и да помете мафиотите! Народа е заспал и се оставя да го крадат бившите комунисти и тяхните производни мафиоти! Рекетьори и убийци на един цял народ!

12

Анонимен

преди 2 дни

За да крадат и да имат имунитет. За хората е без значение, даже да няма е по приятно. То пак има хахах Главчев да си седи

11

Анонимен

преди 2 дни

Олигархична Клептокрация е новата партия управляваща България вече 35 години

10

Анонимен

преди 2 дни

Дори комунистическите страни като Китай и Северна Корея и диктатури като Тюркмейстан задминаха България. България ще остане на опашката пуста като пустиня след някоя друга година редом с островите в тихия океан, разграбена и изнасилена от ДС и олигарсите й.

9

Хех

преди 2 дни

На Добрев му трябва правителство , което да му узаконява енергийните проекти .От 15 години са на власт тези и сме на последно място по всякакви показатели .Ай стига толкова!

8

Анонимна

преди 2 дни

Деляне, кое правителство го е грижа за трайно безработните? Нито едно. Значи аз мога и без правителство да живея. Ама те мизериите дето ми ги правихте с Асен се връщат.

7

Анонимен

преди 2 дни

Братя давайте да избираме правителство, че много безвремие не е на хубаво, давайте да крадеме

6

Анонимен

преди 2 дни

Бойко Борисов и цяката партия ГЕРБ страдат от това безвремие. Не могат да обират каймака само за тях. Славуна и той страда от това безвремие и той не може да прави милиони с Пеевски и Бойко. Доган страда от това безвремие наложи му се да напусне сараите които бяха негови 30 години. Много страдание

5

Аз знам

преди 2 дни

Трябва им правителство на партията на крадците

4

Анонимен

преди 2 дни

Да бе да! Щото 31 години преди това не бяхме в безвремие като имаше правителства, които разрушаваха и крадяха. Се тая с правителство което краде и унищожава или без такова, се тая!

3

Анонимен

преди 2 дни

За да продължим да обираме и убиваме Българи! За това му е необходимо правителство на Бойко и Пеевски!

2

Не гласувам

преди 2 дни

Да гласувам за хора които спят с пистолети кюлчета злато пачки и бутилки под леглото--Няма как да стане

1

Анонимен

преди 2 дни

Не е вярно! Мафиоти не ни трябват! Махайте се!