284

Стоедин

преди 1 месец

Браво, голямо БРАВО. Ако сме заедно, можем да сме златни!

283

Анонимен

преди 1 месец

Така като чета ми се струва че копейките нямат не знаят какво да мислят за олимпийският ни шампион . Някой да се намеси и да спусне новите опорки където трябва

282

287

преди 1 месец

"Нашите деца" не стават и за *** за зеле повечето. Добре, че почнахме да внасяме от други нации деца. Белким се размие малко този невероятен български ген :D

281

Анонимен

преди 1 месец

Казва Семьон, няма име Семен.

280

Я па ти..

преди 1 месец

До селянин 291 На нормалните хора ни се повръща от войната.Олимпиадата е празник за свободните миролюбиви хора по света. Войната е за такива като теб , със сбъркана ценностна система.

279

Да допълня...

преди 1 месец

Това украинците са голяма работа . Браво.

278

АЗ

преди 1 месец

За мен е ценно, когато българи печелят златни медали. Това показва, че имаме примери за подражание, вдъхновение и гордост за децата и подрастващите. Това показва, че има сила и здрав дух сред младите българи. Това, че някой се състезава под флага на България , защото няма възможност да представлява собствената си държава, не значи нищо за мен. Добре е за него, че е намерил начин да се изяви, но за нас като народ не е добре, защото наши деца не са извоювали място на олимпиадата.

277

Куку

преди 1 месец

България и Украйна са братя завинаги!!!Слава на Украйна!

276

we

преди 1 месец

Повечето атлети на UK, USA и други са африканци, та защо не и ние да не натурализираме някой.

275

Анонимен

преди 1 месец

В България спортисти няма ! всички дишат балони, спорта не се финансира и не се промотира никъде, в училище физическото е вече просто едно голямо междучасие, в другите страни квотите са запълнени и такива натурализираме сякакви, хем хората да участват хем ние да кажем че имаме някъв медал. Ако разчитаме само на Българи за медал, ще се върнем с един два бронза

274

селянин

преди 1 месец

повръща ми се от тая олимпиада

273

Анонимен

преди 1 месец

Добре е направил, даже екстра )))

272

Анонимен

преди 1 месец

Не се радвам. Този трябва да е на фронта, но измислил начин да избегне мобилизация-хем учавства на олимпийски игри, хем няма фронт. Този подлежи на мобилизация. За какво ни е медала на някой, който е дошъл да се състезава за Бг не защото му пука за нас, пука му за себе си. Марш на фронта. Зелето има нужда от теб.

271

Юлиян до Гиб

преди 1 месец

Бъди уверен,че този път не води до никъде.

270

Юлиян до разбирач

преди 1 месец

Испания си ги "внася",но още като деца и си ги развива,прави ги шампиони със своя методика.Ако е така-добре.При нас обаче само ги взимат готови,завършени и ги натурализират.Усещаш ли разликата?

269

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Прочетох интервюто на новия ни шампион пред украински журналисти във вестник Украинска правда.Озаглавили са статията в украинския вестник: "Това че съм сменил гражданство не означава, че не съм украинец".Като цяло украинските журналисти са огорчени, че не се състезава за Украйна и го питат защо не е приел предложението на Украйна. Той отговаря, че когато бил контузен всички украинци забравили за него и само някои хора без да казва имена(има предвид Гриша Ганчев и други българи) са му подали ръка

268

Пловдив

преди 1 месец

До271:Много просто и тъпо изказване,на човек,без морал и ценности.Материалист,гербаджия,100%.

267

Гиб Мелсън

преди 1 месец

до Юлиян. Това е пътя. Няма друг. Българките не раждат. За да има спортисти с медали трябва да има много деца а то няма. Повечето български семейства са с по едно дете колкото да не са валат. На мен повечето ми приятели останаха ергени. Познавам и доста моми. Никой не иска да ражда деца в България. За да имаме спортни успехи в България трябва да дойде на власт правителство което да подкрепя раждаемостта. Например имаш ли трето дете не плащаш никакви данъци, местни, национални, застраховки 50 г.

266

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Който има акъл печели златни медали. Който няма гние в окопите в Украйна и повтаря по хиляда пъти на ден в окопа Зелер до деня до който не го могилизират. Момчето е страхотно, взело е най мъдрото решение в живота си да зареже Украйна. Буунаците да се бият в окопите за афроатлантически бонбони.

265

Юлиян

преди 1 месец

И сега главният въпрос:Това ли е истинското ниво на спорта в България?Това ли е правилният път за неговото по-нататъшно развитие-да внасяме готови спортисти от чужбина?