60

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пaля чo не разбира колко близо е до точката на кипене. Ще му се изясни скоро.

59

бензинджия

преди 1 месец

махнах катализатора преди години защото се беше запушил и сега няма да мога да мина преглед :( А всеки знае че катализатора води до загуба на мощност и повишен разход. ОСТАВКА

58

Анонимен

преди 1 месец

Обработените газове не са никакъв проблем! Ако продължавате да настоявате, ще ядете боя, няма да ви чупим хатъра я.

57

до Програмист

преди 1 месец

Аве ей цайсатко точно програмистите се движите в градския метрото е пълно със скъсаняци от твоите на 1800 лева заплата

56

до 51

преди 1 месец

Това, че тоя е програмист не пречи да е технически инвалид и да не разбира нищо от автомобили.

55

Анонимен

преди 1 месец

Качественно гориво нема

54

Анонимен

преди 1 месец

50 лева ако те хванат че караш кола без преглед.Ами той прегледа стана 100 лева. Така че отговорът на въпроса е ясен.

53

Анонимен

преди 1 месец

Вие ги свързвате,но някой си паркират колата и там закачат уреда :) и айде уж другата кола!

52

мен

преди 1 месец

ЯЯЯЯ сега разбрах къде бил на *** проблема. Що на неговата трошка му мерили нещо ама на комшията не. Гледайте си вашата паница, като не минава прегледа 30 дни са предостатъчно да се оправи, ако не -> за старо желязо. Приключи далаверата с фалшивите технически прегледи и НИКОГА повече няма да се върне за добро на нашата родина! Искате да живеете на чисто и приятно - спазвайте законите.

51

Анонимен

преди 1 месец

До ПрограмистТИ СИ МНОГО УМЕН ВЕ. АЗ ИСКАМ ДА КАРАМ 100 ГОДИШНА КОЛА. КАК ЩЕ МЕ НАКАРАШ ДА Я СПРА. НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЕКОЛОГИЯ!! ТАЯ ГОДИНА БЯХ В КИТАЙ И ВИДЯХ НЕЩО ОТ КОЕТО СЕ ВТРЕЩИХ. ЦЯЛАТА ХИМИЧЕСКА ПРОМИШЛЕНОСТ НА СВЕТА Е ТАМ - С ПУШЕЩИТЕ ХИМИЧЕСКИ ЗАВОДИ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ПО НЯКОЛКО А В ПЕКИН СТОТИЦИ. ПЛАНИНИТЕ И ОКОЛО ТЕБ Е МЪГЛА. ЦЕЛИЯ КИТАЙ - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ХА СЕГА МИ КАЖИ ЧЕ НЕ Е ИЗМАМА. КРАДАТ НИ И НИ ГЪБАРЯТ А ЕЙ ТАКИВА НЕМИСЛЕЩИ ВЕЩЕСТВА КАТО ТЕБ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ ИМ ВЪРВЯТ ПО СВИРКАТА

50

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно е, че трЕбва голЕма гъвкавост за 20 годишните Опели на полицията за да минат ГТП-то

49

Черния

преди 1 месец

С чалъми ще се минава

48

Защо

преди 1 месец

на бензина му се мерят оксиди , а на дизела не. Да не би дизелите да не отделят такива вещества.Нека да обясни този къде е логиката.

47

A

преди 1 месец

Проблем нямало! Според наредбата най-големите замърсителите са коли на: 1.Газ/2.Бензин, 3.ДизелТова в коя паралелна вселена е вярно!?

46

Програмист

преди 1 месец

не ви е виновен прегледа, а това че сте пробити бедняци, дето карат 20 годишни таралясници и пестят от поддръжката. После горивата им били виновни, гвоздейков бил, па държавата ви е виновна, путин, байдън, ЕС, илюминатите, марсианците... просто на "Автомобилите" ви мястото им е в моргата, а вашето - в градският транспорт. Научете се веднъж че автомобила не е за бедняци.

45

Анонимен

преди 1 месец

Кога сложат катализатори на хилядите самолети които всеки ден минават над нас тогава съм съгласен

44

Анонимен

преди 1 месец

ДЪЛГА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОЧТИ 50 МИЛИАРДА. БЮДЖЕТА В МОМЕНТА Е С МИЛИОНИ НА ЧАРВЕНО. СКРИХА МИЛИАРДИТЕ ПО ДОГОВОРА С БОТАШ. ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ И ЗА АХМЕТ И ДПС!!? АЙДЕ ЕДИН ВЪПРОС ЗА МИСЛЕЩИТЕ - КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА!? ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ДАНЪЦИ ТАКСИ И ГЛОБИ. ВКЛЮЧЕТЕ И МИЛИОНИТЕ ИЗПРАЩАНИ ОТ РАБОТЕЩИТЕ НА ЗАПАД. ВМЕСТО ДА ИСКАТЕ ОТЧЕТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ УТРЕ ОТНОВО ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕТЕ. НО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА. НИКОЙ- СЛЕПИ ЛИ СТЕ БРЕ ИЛИ НЕУКИ.

43

Анонимен

преди 1 месец

Купете си стара кола произведена преди 2002г и ще минете преглед.

42

Гвоздейков

преди 1 месец

Ако една кола мине прегледа, ще махнеш ли еко стикера и зоните бре пирон такъв?

41

Анонимен

преди 1 месец

Лесно е - не първо данъка, после прегледа. Ами прегледа, след което според категорията евро - данъка нараства. И нищо не се спира от движение за изгорели газове. Ако при новия преглед, стария данък не е платен с лихвите - не се минава преглед и готово. Ако големия проблем са отработените газове, защо не забраните кубчетата и хамърите, дето харчат по 15-20/100? Та това са газове като 5-6 микри. :)