82

ЦИТАТ ОТ АФЕРА

преди 4 месеца

Мисля, че на този етап дори слепите, глухите, фанатиците и добре платените вече би трябвало да са разбрали защо през последната една година организираната престъпна група от ПП-ДБ всячески се опитваше да овладее службите. В случай, че все още някой не е разбрал, то това единствено значи, че въпросното лице е или много тъпо, или Прочети още

81

Анонимен

преди 4 месеца

Небинарните гейзери от ППДБ ако няма ала-бала по изборите ,то (умно)-краставите кирчовци,бойкиковци и кокорчовци ще го гледат Народното събрание през крив розов макарон.

80

Public enemies

преди 4 месеца

А че ГЕРБ - ДПС са 40 % и няма как сами да направят кабинет е ясно.

79

Public enemies

преди 4 месеца

Пълни глупости, Костадинов не би се заел да сглобява правителство с Боко и Киро м аймуната, а ако направят такова с ДПС Киро и Боко възниква въпросът защо ти е да разваляш кабинет ГЕРБ - ПП , да правиш нов такъв и да харчиш пари за избори.

78

Гочев

преди 4 месеца

Абе хора вие нормални ли сте записите не били толкова уличаващи .вие съвсем взехте народа за просто стадо овце , и тия наглеци ПП ДБ продължават да си развиват измамите най безцеремонно киро и христо ви плюят в лицето и се продължава да ги носите на ръце

77

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ ДПС завинаги към едно по-добро бъдеще

76

Анонимен

преди 4 месеца

Изобщо не е важно за хората кой ще е втори след изборите. Политиките се задават отвън и всяко правителство ще ги изпълнява. И служебно. Важно е за тези които папкат от обществени поръчки.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Време е за коалиция Магнитски

74

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките продъжават да мълчат на въпроса с кого биха направили павителство, след като се държат като талибани. Това, че нещо не ви харесва, не означава, че не е истина. И като му сложите минуси - също не означава, че не е истина.

73

Tенгри кан

преди 4 месеца

До Анонимен 75"Възраждане" са най-добрата патриотична патерица на ГЕРБ изработвана досега!;))) Тя, погълна, дори тези, които 2020 г., викаха "Бойко Курвввоооо";))) Сега тие станаха от либерални деморкати - патриоти;)))Коста иделано ще ги употреби поставяйки ги като прислуга на Бойко и Доган. Аз не мисля, че второто място на "Възраьдане" е някакъв проблем за Борисов;))) Точно, обратното;))) Нужно му е;)))

72

ПП-ДБ обещават:

преди 4 месеца

Подкрепете ни и ще ви дадем възможност да яхнете ПАРАПЕТА...моля наредете се на опашката и имайте търпение.

71

обява на : ПП-ДБ

преди 4 месеца

Този доцент е от нашите НЕМОЖАЧИ !!!!!

70

АнонимеН

преди 4 месеца

ГЕРБ ПЛАЩА ЯКО ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ С ПРОУЧВАНИЯ И ДОЦЕНТИ!!!

69

НАНИКЪДЕ

преди 4 месеца

Истината е че евроинтеграцията и евроатлантизма не ни докараха нищо хубаво--напротив--самите ние виждаме как Европа сама се набута в тази Украинска война-Европа сама си сложи всякакви зелени рестрикции и така се обеси икономически--Европа се напълни с емигранти които въобще не работят- в Германия влязоха милиони емигранти а германия търси милиони работници?-Ние сме в съюзът на умиращите и Бг Демокрацията спря да работи-Политическата Измамност в БГ е в топ 1 на Светът-хората не вярват вече в НИЩО

68

Възраждане към ПП-ДБ

преди 4 месеца

ПП=Празни Приказки и яко НЕможене!!!

67

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане ще направи коалиция със този който даде по добрата оферта! Всички кворума,всички предложения дадени от ГЕРБ и ДПС в парламента,Възраждане ги подкрепиха. Дори негласуването беше в полза за Бойко и Пеевски! Копейкин е момента е по добре от Бойко! Никой не го преследва за къща в Барселона,кюлчетата ги е скрил и спи спокойно!

66

До тъй

преди 4 месеца

Частните болници работят с НЗОК.

65

Tенгри кан

преди 4 месеца

Тва е смешно;))) Инджов като глъв евроатлантик, пак е пил хапчета с етикет "да спрем руснаците в България";)))За коалиция е много ваьно, колко депутата ще вземе ГЕРЕБ, а не, кой ще е втори;))) Втори, трети, за ГЕРБ е без значение класацията надолу, ако той вземе 95 дупетати, например. Борбата е за проценти у дупетати, т.е. за всеки платен и подмамен глас. ГЕРБ бързо ще направят правителство с ДПС и всички останали просто ще бъдта отсвирени и ДПС ще управлява България. Затова е и огъня срещу ПП

64

До 67

преди 4 месеца

Тоя пък говори на "че".Аман от коментиращи неграмотници!И после се чудим защо все еднокнижника побеждава.

63

В. В.

преди 4 месеца

Ако Путин си направи партия тук би събрал 87% )))