13

Анонимен

преди 4 месеца

Най-накрая да изметат тая гмeж от София. По-противни създания от тия няма никъде. Да, има и интелигентни- 1 на 100. Който иска такси- ей ги приложенията на компаниите. С 2 клика си викаш.

12

Нормален

преди 4 месеца

Терзиева няма да изкара мандата

11

Васка Терзиев@

преди 4 месеца

Като няма стоянки, ще карате тротинетки. Или еднорози. Ваша - кралица - кметица

10

до 8

преди 4 месеца

Е именно, да. Една шепа бедняци таксиджии гласуват за Копейкин.

9

Шишо бакшишо

преди 4 месеца

А юбер, евтини електрически рентакари и тротинетки, не искат ли?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Отлична новина. Чакаме сега да се върне и Uber с нетърпение и на такси повече няма да се качим никога.

7

Копърка

преди 4 месеца

Най-мощната група избиратели в цяла България са таксиджии. Но те все още не знаят това или подценяват потенциала си. Ако всички работещи в таксиметровата индустрия от Перник до Бургас гласуват против Герб, ПеПетови маймуни, тогава България ще бъде освободена завинаги от корупцията, национални предатели политически мутри.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, че разкарват стоянките! Време е София да заприлича на нещо. Твърдо подкрепям.

5

Зозо

преди 4 месеца

Хахааааа, на центъра само с велосиПЕДИ :)))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 4 месеца

Като ви казвах, че ще ревете за даскалката по руски ви беше много смешно. Тия имат още 3 год. пред тях, има време да ви се дореве все още. Така както управляват наследници на комунисти не управляват и в С.Корея

3

Зозо

преди 4 месеца

А честито!!! Без таксита на центъра :))))))))))) Само Мис Бони и оня нежния от ППДБ ще си карат колелетата без седалка :))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

:)

преди 4 месеца

Няма по-голяма черна дупка за данъците от таксиметровите фирми...ходят с по два касови апарата ....единият е към НАП, другият е вътрешен...работят супер мизерници, *** с неясно минало..мръсни коли, стари коли....освен да им се закрият стоянките, трябва и количеството да им се редуцира поне с 40%...

1

Шаши

преди 4 месеца

Спаси София, заличава и такситата. В центъра само пеша, колело и тротинетка. Ако имаш спешна работа или си инвалид, се качваш на рейс до някъде и пак пеша.