33

Българин

преди 4 месеца

Русия отдавна забрани всички западни и прозападни медии там, така че Европа даже много закъсня!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Нагледен пример за либерастията в действие!!! Хитлер ряпа да яде пред фашизоидните извръщения на шошороджендърята!!! Следва изгарянето на книги,арести,политически покушения като на Роберт Фицо,концлагери! Тях нацистите си ги имат от едно време,няма да им е никак трудно да ги вкарат отново в действие!!!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Същото, като преди, само че в обратната посока. Че и по-зле от преди, все пак 21 век е, трябваше да са поумнели хората.

30

Йордан

преди 4 месеца

Не подкрепям избиването на войници, хора, жени, деца... Но искам да чуя всички страни във войната. Аман от цензура и промиване на мозъците.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27 Русия не е нападала Украйна.

28

Българин

преди 4 месеца

До Dabe Ти може да знаеш какво е ВПН, но явно не знаеш какв функционира пропагандата. Тя не разчита на вече зомбираните, които я следят където и да отиде, а разчита да достигне до големи групи, които НЕ ПОДОЗИРАТ, че това е пропаганда. С прекъсването на излъчването им, се прекъсва и достъпа й до тези групи. Първо ще прекъснат този достъп, а после ще започнат да ловят тия, които ползват ВПН за да я ретранслират.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Българин 26. Кажи един ?

26

Българин

преди 4 месеца

Мачкай руските фейкове.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Напълно демократично е. Живееш само в ЕС. Говорят ти само от ЕС какво да мислиш. Показват ти само от ЕС какво да видиш. Така се възпитава ново поколение зомбирани.

24

абе

преди 4 месеца

Спиране на медии, стрелба по инакомислещи политици, забрана на партии /мислят го съвсем сериозно във ФРГ/, уволнение, а някъде и влизане в затвора ако не се ваксинираш ... Същевременно толериране на всякакви извращения, внос на някакви тъмни хора с чужда религия и големи права, забрана дори да се мисли различно от други хора с гърбави носове ... Тоя съюз стана голям кен еф, бе!

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Dabe 22. Ти знаеш, но има мнооооого хора, които не знаят. И не ги интересува тая технология. Това е проблема.

22

Dabe

преди 4 месеца

Тия дето незнат какво е WIFI и VPN ще ми забраняват .Последните предсмъртни гърчове на либер.а.сти-ята.

21

July

преди 4 месеца

До Номер 4: Мисля, че Путин има един танк, който е специално пригоден за Европа. Дядо му го е ползувал през 1944 и 1945.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Уж сме били демократични в ЕС,по-вече забрани от Хитлер налагат,ами наложете само украински медии да излъчват,и всяка заран зелевски,да ни казва добро утро европейци,спахте ли добре.

19

пияница мистик

преди 4 месеца

А? Браво бе. Вярно ли? Дойде ви акъла най-накрая и загряхте за какво иде реч. Европа беше потънала в охолство и блажена хипноза, че това ще е вечно. Но войнстващият Мордор не спи, само чака леко охлабване, за да се възпозлва. Помните ли че допреди 2014 думите "еврогейове", "джeндъpи", "православни християни", "семейни ценности" и "славяни" ама въобще и никой не ги използваше. Излезе джудженцето таксиджия от Кремъл, вкара в употреба тези думи и ги вкара в пропагандната си машина и досега ги ползват нашите пyтьоненадерталци

18

ами да

преди 4 месеца

Ще се сетят най накрая

17

July

преди 4 месеца

Хайде, ставаме като Хитлеристка Германия. Май ще трябва да си стягам куфарите за Аржентина преди да са започнали да правят концентрационните лагери.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Логиката на еурожендарите: Фицо като каже мъц на медиите го гърмят щото "свободата на словото бла-бла". ЕС като спира медии го прави за да запази свободата на словото.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Сетила се Мара.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Да резюмирам статията за тези ,които нямат време да я прочетат. Европа по напълно противоречащ на всички демократични идеали, които твърди ,че защитава , заглушава другата гледна точка, защото ако всеки европеец не мрази Рисия това е риск за европейската сигурност.