18

Анонимен

преди 4 месеца

Наще политици на чатнаха ли, че се прави всичко в БГ да няма образовани хора след 7-8 години?!

17

До 16

преди 4 месеца

Нека да позная. Русофил си, въпреки че не си прочел нито един руски автор. Чакаш Путин да те спаси, докато бачкаш на гурбет някъде из ЕС или Англия. Националист си, въпреки че изобщо не си чел нищо от онова, което нашите националисти са писали за любимата ти раша. Православен си, въпреки че никога не си отварял Библията. Твърдиш, че украинците са руснаци и в същото време призоваваш путин да ги избие. Тъй ли е, познах ли?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Бялата мафия ДГД!

15

До 16

преди 4 месеца

Щом отричаш ваксините, е ясно колко ще им "набъбнат" знанията. Идиокрация. Глупавите се размножават и съсипват света, а умните изчезват.

14

Анонимен

преди 4 месеца

абе и аз искам като влезна в магазина да си купя хляб от брашно и нормална храна без разни подобрители и добавки *** нема .Всичко химия а после що се е появила една болест дето от години е била прекратена! А Докторите кога ще тръгнете по моловете и да забранявате продажбите на *** със които се храниме?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Не е апел, а тоталитаризъм. Няма да ги ваксинирам и няма да ходят на училище. Аз ще им преподавам. Може да се окаже, че знанията и успехите им значително ще набъбнат.

12

Анонимен

преди 4 месеца

https://az-jenata.bg/a/12-semeystvo/70540-spasiha-bebe-na-22-dni-s-koklyush?utm_source=dnes&utm_medium=Bulgaria_page&utm_campaign=RSS_2019&_gl=1*z3oj3p*_ga*MTY5NTUyMTE1OS4xNzE1NTgyNDA3*_ga_J0D31ZH87L*MTcxNTYwMzMwOS40LjEuMTcxNTYwMzYzNi4wLjAuOTE4NTI0MDc1

11

до Йо

преди 4 месеца

Въпрос на вероятност: по-малко вероятно е да попаднете в мизерна болница с плачевни грижи след реакция към ваксина, отколкото да попаднете на същото място след заразяване в училище. А освен това, при голям брой болни наведнъж, ще ви обръщат още по-малко внимание, просто защото няма кой. Това не е ли достатъчен мотив за ваксинация и въобще да си пазите здравето по всякакъв начин?

10

Виготура

преди 4 месеца

При нежелана реакция, която според самите листовки на ваксините пише че се срещат 1 на 100 са повръщане, температура, отпадналост, което значи поне 3 дни борнични за единия родител. И това като го умножиш по 10 000 поне, щетите за икономиката от нехроверени ваксини са космически

9

77

преди 4 месеца

То пък едно училище

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Йо -Спокойно "новата ваксина " след 2012 е с почти никакви странични ефекти ,но за това пък и пак "пази" малко :) - - "След 2012 година се въведе т. нар. ацелуларна ваксина против коклюш, която за разлика от предходната, е с частици от коклюша, а не жива ваксина. Новата ваксина защитава по-слабо ,но нейното предимство е, че няма тези тежки странични ефекти, които са наблюдавани при предходната ваксина, каза по Би Ти Ви служебната министърка на здравеопазването Галя Кондева.

7

Samo minavam

преди 4 месеца

За да не заразят ваксинираните.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Хаха ще има да вземате аз съм с таралеж ем сертификат за ковид на файзера никога няма си сложа такава отрова!

5

Анонимен

преди 4 месеца

"Не средство за натиск, а апел за ваксинация, казват медици" М да ,същото като "зелените сертификати" по ковид истерията ...Въобще не е натиск .

4

А газовите камери

преди 4 месеца

кога ще ги отварят? Ще има ли преди това на площада горене на книги? Това е лекар - браво!

3

ЧИЧО ДОФТОР

преди 4 месеца

Боц боц боооц

2

Анонимен

преди 4 месеца

А също така и яки глоби за родителите!

1

Асан

преди 4 месеца

А ште давате ли детски на чаааветата