55

Анонимен

преди 4 месеца

Тука некъв копейкин защитава позицията на вражеска Сърбия. И даже не го трият. За диверсия в полза на вражеска държава по НК се дават от 5 до 15 годинки!

54

Анонимен

преди 4 месеца

И друг път съм казвал,че по-важното за СМ беше НАТО,а не ЕС.Членството в НАТО им гарантира съществуване,като държава,че няма да се разпаднат на няколко части.Там още ние трябваше да си поставим исканията и да наложим вето,а не да чакаме ЕС.Ние угодихме на Гърция да си оправят нещата важни за тях,а нашите си остнаха не разрешени.Най-важното за една държава е сигурност и след това всичко останало,а те я придобиха с НАТО,сега никой няма да позволи отцепване или разпадане.Това беше главното за тях.

53

ЗА СВЕДЕНИЕ..

преди 4 месеца

ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО ТРИЯТ ТУК, КОМЕНТАРИТЕ КОИТО НЕ ИМ ХАРЕСВАТ...

52

жребец

преди 4 месеца

До Анонимен 41, така е да и за сметка на това е много много качествена, маркирана, осветена и безопасна, ние още калта от камионите дето правят т.нар. магистрала не можеме да измиеме.

51

димитър

преди 4 месеца

Е ,какво от това ,че Си е отишъл в сърбия ?Голям праз . Нещата са по -дълбоки ... масква и пекин ,като съюзници в момента ,говоря ,за момента , искат да покажат ,че в Европа има пробив ,това е .Хитрият *** ,орбан и ония кавал вучич ,който ближе *** му се възползват ,за да извиват ръце на европейците ,под диригентсвото но кремъл.За нас ,курса ни е правилен ,иска се още непримиримост към несправедливостите ,които стават и нещата ще си дойдат

50

Радев

преди 4 месеца

какво направи Орбан с кафето, все още го няма :)))

49

жребец

преди 4 месеца

Харесвам Радев, браво, моя президент.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Радев е прав а колкото до тази какво като са идвали китайци комунистическа държава е България е европейска държава има невиждана разлика

47

Зозо

преди 4 месеца

Другарчета защо България прави почти 2 пъти по-голям БВП от руската дупка Сърбия???

46

Зозо

преди 4 месеца

До Фед Красивия.... Хахахааа, външни сили, а? Клоун, а кой изнесе зърното включително от държавния резерв и нямаше хляб в магазина, а??? Не беше ли един червен другар Чичибаба??? Жан направи външният дълг 280% от БВП. Г л y п a k.

45

Анонимен

преди 4 месеца

В Сърбия знаете ли , че пуснаха скоростен влак, дето се движи си 220 км в час ... Кой е по напреднал, те или ние с нашите 8 часа до Варна с влака дето се движи средно с 50 км в час. Само в Белград имат 8 моста над Дунав, ние два не може да построим. Пълна трагедия сме. Е важно , че Киро ви ги обеща. 5 моста над Дунав и няколко тунела под Стара планина и завод за електромобили в Ловеч. От тях 00 изпълнени

44

Анонимен

преди 4 месеца

Си посети Париж, Белград и Будапеща. По ясен знак от това здраве му кажи. Вучич и Орбан подписаха договори за по 20 милиарда долара с китайците. Заводи за батерии, соларни панели и елекромобили. Вучич каза ясно, че не си правят никакви сметки да влизат в ЕС , докато ЕС не признае Косово за част от тях.

43

Алекса

преди 4 месеца

Ще ревизираш та и ушите ще ти пукат ! О Браян е важно какво ще каже ! Браво на гърците така се реагира !

42

Анонимен

преди 4 месеца

Ние па кво се праим на важни! Председателя Си посети Сърбия, а не нас. Нас всички ни подминават. Даже и Германия. Вие разбирате ли колко е важно главната икономика-Китай да те посети и че това не е просто посещение от учтивост? Нито една война не сме спечелили, нито една и тази ще е поредната.

41

Фед Красивия

преди 4 месеца

До Карачанаков: Само закръглен дилетант,все още може да не е осъзнал,че Виденовата зима ,я създадоха външни сили.А не малкия опит на Виденов или Корнелия...Ако тогава бяхме с тоя акъл,дето сега....Проблема е,че при наличието на толкова информация вече,да викаш,че Виденов е виновен...Сложиха си после Костов и почна разпачетосването на държавата!!!

40

Анонимен

преди 4 месеца

до 38 . . .Това е най големия смях. Мишлин направиха чрез дъщерното си дружество огромен завод за гупи около Пирот за стотици милиони и няколко стотин работни места. Да, там няма еко изисквания ама ако се поинтересувате , ветровете в 90% духат в посока към България и всичката *** идва при нас, а парите при тях.

39

Анонимен

преди 4 месеца

България 15 години строи 50 км магистрала до границата със Сърбия, а сърбите за 3 години построиха 150 км от Ниш.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Последните 2 години в Сърбия чуждите заводи и инвестиции са много повече отколкото в България. Там се откриха няколко завода за гуми, там се произвеждат автомобили и там никой не им казва какво да говорят и какво да подаряват. Според последните социологически проучвания, македонците определят България за най вражеската страна, а за най приятелската определят Сърбия. Браво на българската дипломация, браво на Мара ротацията и киретата

37

История

преди 4 месеца

външен министър...НИКОЛА ДИМИТРОВ...антички македонец...

36

До 36

преди 4 месеца

Китай подписва договори със Сърбия , защото не спазва никакви еко норми, а Сърбия не е член на ЕС и няма кой да я санкционира. Същото е и с Северна Македония. Дефакто китайците ще им направят строежите , но ще им отровят земята и ще има бум на раково болни. Ще разберат ,че евтиното винаги излиза по скъпо накрая.