33

Радослав

преди 4 месеца

До 33: да не засегнах ромското ти честолюбие? Я кажи драга копейкска ромска принцесо, ромчетата ви подали ли са необходимите документи или по стар ромски обичай се изсипа един катун и тръгна да си прави каквото смята за тяхно право без да са си изпълнили задълженията?

32

Радослав

преди 4 месеца

АЗ съм хомосексуалист и ром,и се гордея с това

31

Анонимен

преди 4 месеца

копейка, плюя на теб.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До До Радослав Копеййко, плюя на теб бе оттпадък.

29

Радослав

преди 4 месеца

Просто ромите от Възраждане търсят поредният ПР фишек като правят нещо незаконно и после циврят, че са ги наритали и едва ли не гърците били против България. Ама в Гърция има закони и те го знаят, но така най лесно се вдига шум за ПР акция. Като нарушаваш законите в чужда държава и се изкарваш като дискриминиран, типично ромско държание!

28

факт

преди 4 месеца

отивайки там си е чиста провокация на тия от възраждане знаейки много добре какво ше последва . просто искат да привлекат внимание върху себе си и да се изкарат по българи от всички нормални българи .

27

Радослав

преди 4 месеца

А дали някой от Възраждане си е направил труда да прочете законите в Гърция, да подаде нужните документи за организиране на подобна проява, а колкото до плочите които гърците махат, дали някой си е направил труда да подаде необходимите документи за да бъде одобрено поставянето им? Или ромите от Възраждане си мислят, че Гърция е като България и могат да правят каквото им харесва? Гърците постоянно слагат плоча на гроба на Цар Самуил, че там почива български цар, а макетата все я драскат!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Поне признават, че през така наречените Македонски борби /Македоникос агонас/ техните андарти са се сражавали с ,,български разбойници", а не със северно македонски! Попаднах на гръцки документ, който буквално е озаглавен - Списък на гърци от района на Ксанти /да не греша/, убити от български /да/ комити през периода 1902 - 1906 г. 26 бяха, няколко от Плевна - селото на рода на президента Плевналиев! Той не се вълнува от тези неща, но е факт.

25

Петър

преди 4 месеца

AГаньо вместо да бойкотира всичко гръцко се избива да ходи на почивки в Гърция.Кога ще разберете,че никой от съседите ни,не ни е приятел,и ще престанете да пълните джобовете на византийци,турци и северно македонци.никога не бих им стъпил дори и да е 5 пъти по евтино от България.

24

Бау

преди 4 месеца

Не трябва да се действа буйно и шумно по патриотарски, а спокойно и аргументирано! Ето, гледам една книжка над която се е потрудил завеждащия местния музей и установявам, че от родното село на майката на Гоце Делчев, тук, на стотици километри от Кукушко, преди 100 години са дошли близо 50 българи! Заедно с други от Източна и Западна Тракия! Страхувам се, че наследниците им не знаят този факт!

23

Съюзници-разбойници!

преди 4 месеца

Се пееше в една стара Българска песен за Междусъюзническата война! И Гърците и Сърбите са шовинисти и винаги са ламтели за Български земи! Вечна му памет на Гоце Делчев и всички загинали за България от ВМРО! Много често четите им са били предавани на турците от гърците, а мраморния паметник издигнат в 1943 е взривен от гърците в 1946! Ей с такива мили съседи живеем! Пък който не вярва нека прочете Гробовете на Трикери на чеха Владимир Сис!

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Ивелин Михайлов Няма да ти дойдем в опикания исторически парк.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Карикатурите от Разграждане пак ни излагат..

20

Анонимен

преди 4 месеца

Тез са егати сектата в таз партия

19

История даге

преди 4 месеца

Теи земи са български и бяха български до края на Първата световна война през 1918г., когато България губи 51% от площа си. Сърбия,Гърция и Румъния получават даром 51% от България с помоща на Англия,Франция и Русия.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Георги Николов Делчев е истинското му име.

17

Х

преди 4 месеца

тази най в дясно, има моя глас!!!

16

Бау

преди 4 месеца

Ако бяха герберюги, щяха да им позволят да си направят пропагандното мероприятие, а ,,водещите" телевизии да ви го представят като новината на деня, преди Възкресение, литургии и писани яйца! Делегацията от Македония, наречена Северна не е въпрепятствана!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Макаците от Изхождане са ми ясни. Мизериите изписани от мисира обаче превишават нивата на толерантност. То бива глупости ама това минава всякакви граници!!!

14

Анонимен

преди 4 месеца

До ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Омразата ли го прави българин, македонеца Гоце?