161

Анонимен

преди 5 месеца

Що така? Украинци няма ли да наемат? Пълно е с украинци навсякъде по морето. Не е ли време вече да поработят малко, където се казва от хорски срам ? По цял ден се търкалят по стаите на хотелите. Не може ли да ги вземат поне за по 4 часа да поработят? Или работата е само за нас магаpeтата? До кога ще лентяйстват украинците?

160

илюзорна реалност

преди 5 месеца

ахахахаааааа не издържахмеееее и започнахме с ФАЛШИВИТЕ СТАТИИИ как много се "търсели" работници че "нямало" кой да работи!!!!:))))))))). това е част от система за ИЛЮЗОРНА РЕАЛНОСТ..другата е как Хапартаментите се купували като банички ФАЛШИВИТЕ ИМ ОБЯВИ ЗА РАБОТА МОЖЕ ДА ГИ ВИДИТЕ В САЙТА ДЖОБС БГ "търсели" динамични и позитивни личности с възможност за развитие в различните отдели на команията ахахаха НИКОЙ НЕ ТЪРСЯТ просто точат пари по евро проекти и създават ФАЛШИВА РЕАЛНОСТ на стадото!!!

159

Георги

преди 5 месеца

Целта на тази инициатива е да бъде спрян ръста на заплатите. Тоя внос се нарича дъмпинг.. и синдикатите го знаят ...но си траят !

158

Анонимен

преди 5 месеца

Ихааа.. като свърши сезона и тия индийци решат да остават и да се регистрират като безработни. С индийския си английски. Искам да видя лелките в бюрото по труда как ще запишат имената на Сраванах Крутапсил Крутанапал от паспорта на латиница. Отсега се заливам от смях:))) съквартирантът ми си запазва билет в индийски кол център, писаха го Гюрли Панчатонтру вместо Юри Панайотов:)))

157

Анонимен

преди 5 месеца

Нормалните хора от поне 20 години спряха да ходят на море в България. Все ми е едно мутрите какви ще ги наемат по морето. От мен и стотинка няма да видят. Миналата година бях в Сицилия, а тази година ще съм на остров Майорка, на място там, където съм ходил вече шест пъти, всеки път в различен хотел. Там е рай за разлика от морето в България.

156

Има развитие...

преди 5 месеца

След като преди години бедните студенти отказаха да работят в морските ни "курорти поради ниските заплати, измамите с осигуровки и всевъзможните тарикатлъци на мутробизнесмените да не плащат дори и заработеното .... бяха наети наивници от украйна, Азърбейджан и други бедни ексруски провинции. Те издържаха ЕДИН СЕЗОН и повече не се върнаха. После бяха виетнамците и тайландците... ПАК за един сезон.. Колко мислите че ще изкарат тия ? ЕДИН сезон.А после? Работници от МАРС... друга галактика?

155

Ерген

преди 5 месеца

Хотелиерите назначават азиатки,автобусните превозвачи-пенсионери,а за мен остава да имигрирам и да не създам семейство и деца!;;

154

Глад за персонал

преди 5 месеца

Нееееееееееееееее, глад за ниско платени работници. И ся да си кажем истината - търсят се работници от Индонезия, Шри Ланка и Непал... Непалците ще умрат от жегата на морето, колкото до Индонезия и Шри Ланка, само най-негодните за туристически позиции биха дошли в Бг. И двете дестинации са много по-привлекателни от кенефстанското море на Бг.

153

Работещ пита:

преди 5 месеца

Значи гоним нашите хора с мижави заплати, а внасяме чужденци, за които ще се похарчат по-вече пари - за заплати, билети, квартира и др. . Обаче нашите бизнесмени не правят тази сметка, нали са все назначени, важното е да стане на техния инат, да не дават заплати на български работещи. В нашата фирма вкараха 4 ше.бека от Узбекистан. С квартири, заплати и т.н. Уж щяха да бачкат, пък те още на втория месец си намериха сладки непроизводствени местенца с лека работа. За какво внасят чужденци???

152

Крети

преди 5 месеца

От 2003 не съм бил в България на Море, Планина да , но морето не ме влече да плувам с кафяви краставици и сарфалади. помня че тогава наглия таксиджия ни взе 18лв за 7 километра и ни обясняваше че ефтино а тогава Учител в БГ взимаше 250лв. Мяташ се на самолета и Гърция, Италия и испания са на няколко часа.

151

DRAGO

преди 5 месеца

Понеже на масовката БГ бизнес (не всички разбира се), 1500лв им се струват УАУ заплата, и се оправдават, че няма персонал. Ми няма, балъците свършиха! И си вкарват от чужбина , "айде и тоя сезон да изкараме, другия ще му мислим"... Искрено им пожелавам от сърце и душа да ФАЛИРАТ ОЩЕ ТОЗИ!*** боклучетата...

150

Anonimna

преди 5 месеца

Мали кви мръсни стъкла! От къде е тази снимка? Да си измият джамовете. :) Ще заработват допълнително като масажистки повечето чужденки. Как искам да имам хотел и да си дресирам *** :) Ще е на-посещавания хотел :)

149

До 143 VS

преди 5 месеца

Ходят нормални хора на Черноморието за това си има Статистика -за миналата година 13милиона чужденци са посетили България!В района на Слънчев бряг миналата година през август имаше дни където почиващите бяха около Милион!Няма защо да говориш за САЩ защото ако нямаше бизнес среда на Черноморието "Хаят" нямаше да открият 7 Петзвездни хотела от Веригата в България 5 от които по Черноморието!В тези хотели освен Управленския персонал много от обслужващия са стажанти и други от САЩ!Заплатите НОРМАЛНИ!

148

фейк такси

преди 5 месеца

На морето нивата на заплащане на персонала са същите като от 2015г, а цените им се вдигнаха със 100%.

147

БРИКС...

преди 5 месеца

РУСОФИЛИТЕ НАПИРАТ ЗА БРИКС... АЗИЯ, АЗИЯ, АЗИЯ....... АЙША, АЙША, АЙША....

146

ЩЕ ЦЪФНЕ И ВЪРЖЕ

преди 5 месеца

ТУРИЗМА СЪС ТЕЗИ ОТ БАЛИ.

145

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Като знам расисткият характер на българина, Очаквам новини от морето . Сеира започва

144

Анонимен

преди 5 месеца

Дъщерите на Кирчо и Костов не искат ли да стават сервитьорки?

143

Анонимен

преди 5 месеца

Все по смешно става сега и ред да се изтипоса някой променкаджия да ни говори колко много направили

142

Ориз по филипински

преди 5 месеца

Носят ми ориз. Вътреп лъх Протестирам. Едва управителя. Не е един , два са господине.