340

Анонимен

преди 8 месеца

Предсказания на Светлана Тилкова-Елана към Управляващите Мъже: "Мъже, когато Управлявате и си задържате Спермата ... за по-дълго време в Тестикулите и не я продавате навред.... за да можа народа да има пари и да печатате повече пари... Тогава като Ебнювнете ... и Света Проглежда.... Това е съвет от мен! Светът тогава изглежда през лупата на Тестисите ...Прекрасен!

339

Анонимен

преди 8 месеца

Светлана Тилкова-Елана - Преливат устните ти от чашата на твоята усмивка. Разлива се сок от светлина: аромат на ананас по мекото небце на въздуха. Зелените длани на вечерта обръщат портокалово дърво - силуетът ти цъфти. Между бедрата ти наднича Космоса. Гладките очертания на вулвата изливат Млечния път. Ще ми позволиш ли да пиша със светлините на звездите по стените на твоята ладия там, където галактиката се превръща в бяла чапла? Сок от светлина е твоята целувка в пещерата между краката!

338

Арменче

преди 8 месеца

Тази грозната и дебела измамничка си плаща,защо и давате трибуна?

337

Едно не ми е ясно,

преди 8 месеца

защо прибягвате до астролози, да ви обяснят очевидното? Толкоз ли ви срам да кажете "Грешка беше, че наляхме десетки милиарди в Украйна. Ефект няма, Украйна губи.". За далеч по-срамни лъжи са ви изобличавали, крайно време е да престанете.

336

Доктор

преди 8 месеца

Кажете на тая семпла женица да си пие редовно хапчетата

335

Горката астроНожка

преди 8 месеца

О свещена тъпота

334

Олимпий Панов

преди 8 месеца

То тва и без Алена се знае

333

@

преди 8 месеца

Абе днес гледах една такава взела 140 хил от някой смотльо и журналистите и скачат и я разследват, а тая кокошка даже я канят да прави шарлатански предавания и да си говори глупостите по различните медии. Защо?

332

Анонимен

преди 8 месеца

Тая па. По-скоро кажи СЕСЕСЕРЕ н колко части ще се разпадне след войната срещу Украйна и джуджето само ще го бесят или първо ще го дерат ?

331

Анонимен

преди 8 месеца

Въпроса е какво значи пабеда за русия. Щото едиснтвено превземането на Киев може да се бори за пълна победа, но това е нереалистично. Запазаването на сегашното положение може да се брои като частична пабеда с елементи на поражение.

330

Майор Михов

преди 8 месеца

Леле, тая от коя първична партийна организация на БКП или може би е от фен клуба на Възраждане.

329

Лаврентий

преди 8 месеца

Стига сте я лансирали тая ВРАЧКА.

328

пак аз

преди 8 месеца

На тая и3kykaлa бабичка кой и пише прогнозите? Захарова ли? Или Песков?Хайде спрете се с тая гHyCHa opkcka пропаганда бе дHEC-а!

327

TagarenkO

преди 8 месеца

Не, не,не, не уср ще е победител

326

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам защо Алена вече ми стана любимка , вече всеки ден ще следя нейния хороскоп .

325

Кристалното кълбо

преди 8 месеца

Много често е предсказвало какво ли не и в много редки случаи се е случвало предсказаното.Освен всичко друго не съм сигурен дали наистина Алена има такива предсказания, обикновено астролозите не се ангажират категорично! Историята е низ от случайности и едва ли някой, пък бил той и Алена знае с категоричност какво ни чака!

324

Анонимен

преди 8 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те, но защото запада е фашизма. Но защо ние сме с фашисти те, България не трябва да е с фашисти те. Факти неоспорими исторически. Най гнусните от гнусните българи управляват България, факт неоспорим. Алена е права и това което казва се сбъдва. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна на много велика страна.

323

Митев

преди 8 месеца

Аз прогнозирам, че Слънцето ще избухне след 2 500 000 001 години!

322

ясно

преди 8 месеца

Когато гадателката на Путин прекали с Боярщик сех получават такива предсказания.Но както казват за 4000 лева -толкоз

321

Зозо

преди 8 месеца

Хахааа, таз Алена да не пие от вълшебният сироп на Медведев? Или някой от родителите й е руснак - комунист? Ай сиктир!!!