27

Ivan

преди 15 години

TOQ DOGAN VE4E MNOGO SE VJIVQVA 4E E VELIK POLITIK. MISLI SI 4E MOJE DA PODRAJAVA NA PUTIN. DA AMA RANO ILI KYSNO VSEKI SI ZAPYLVA DUPKATA. DANO PO-SKORO STANE TOVA. NAI-DOBRIQT VARAINAT E CQLATA PARTIQ DPS DA BYDE NATIKANA V ZATVORA I PO 12 4ASA NA DEN DA BA4KAT V URANOVI MINI. SLEDVA6TATA STYPKA ZA SPASENIE NA BULGARIA E POVTARQNETO NA TAQ PROCEDURA S MRYSNATA KOMUNISTI4ESKA SGAN I VZIMANE V POLZA NA DYRJAVATA VSI4KITE PARI KOITO TE OTKRADNAHA ZA POSLEDNITE 30 GODINI

26

ШЙИТ

преди 15 години

АЙДУКМЕМЕТ АГА ДЪЛЖИ МНОГО ОБЯСНЕНИЯ НЕ САМО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , НО И НА СУЛМАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ! ДА ГО ВЪРЖАТ МЕЖДУ МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА СТОВАРЯТ НЯКОЛКО КАМИОНА С КАМЪНИ , ЗА ДА ВИДИМЕ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ПОХАРЧАТ !?

25

Niki

преди 15 години

KAK NIAMA KOI DA PUSNE EDIN KURSUM V CHEREPA NA TURSKOTO I MEKERE AHMED DOGAN?!!!!!

24

орел

преди 15 години

това не само убиъство,идруго дави кажа когато няаки иска дасе намеси доган пак щтетук никои никаде нъама да отиде щтото сраната вече е продадена господа

23

az li?

преди 15 години

На прощаването с починалия се събраха над 1000 души. E tuk e bilo mqstoto da se pusne edna hubava bombichka che da se otyrvem ot teq gadove

22

АЙДАХО

преди 15 години

Незнам несъм бил там несъм видял нито чул нещо но???Въпроса ми е към *** на сайта Със тази снимка го възвеличавате ли ?>?Много страшен ли е така ? Що не лепнахте някоя семпла снимка по висчко си личи че е целенасочено понейе тук е играла корекция на снимка ? щАм недейте така бе неможе да се уплаши човек който е готов да се раздели с главата си по всяко време но има възрастни хора които може би им действа като някой велик стожер???? А то си е едно мижаво мафиотче което май в параноята си е казал да го утрепят и сега още си е с параноята и с депресията знае той знае че следващия ще е той

21

преди 15 години

на този ***.

20

преди 15 години

всичко се връща

19

преди 15 години

За Доган се знае много малко и в един момент може да стане много съмнително всичко около него... Говори се че е наследил парите на ВИС-2 и през ръцете му минават милиарди на арабски групировки.

18

Mauser

преди 15 години

Доган сигурно е поръчал убийството му , щото както се казва в стастия ония е знаел всичко за него.И Доган се е уплашил от това ония дане земе да разкаже нещо на някои за него.Аи как убийството на Емин става в един ден с това на онзи професор които раследва смърта на двете убити момичета, можеби двете убийства са свързани.И можеби в дъното седи Доган и някои от неговите доверени хора.

17

анонимен

преди 15 години

не вярвай че е щяло да се случи. Е мин е бил най-вярното куче на доган и никога нямаше да лае срещу чорбаджията си. Сигурно гафът е бил съдбоносен и на вярното куче е наредено да замълчи завинаги.

16

qsnovidec

преди 15 години

Мисля, че следващите, чиито ред е да ги самоубият са Доган или "Доганка", затова и не са отишли на погребението на Ахмед Емин.

15

KH

преди 15 години

Хайде сега и Доган до го 'самоубият' че ми писна от тази лайняйа партия, а най-смръдливото е лидерът и.

14

преди 15 години

КАКВА БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА. ДОБРЕ ЧЕ САМИ СЕ ИЗБИВАТ ИНАЧИ ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ. ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ.

13

КауБойко

преди 15 години

УУуубиец.

12

gogo

преди 15 години

Май Сокола се страхува да не легне до своят авер...

11

........

преди 15 години

Може пък именно Доганка да е поръчала убийството на другия мазен турчин.Може да е прегрешил,спрямо шефа си и нали знаете,че няма спасение после.

10

Българин

преди 15 години

За убитият човек.Можеше да разкаже много за далаверите на Доган.

9

преди 15 години

Ако наистина има грузинци тук - да изчезват в скапаната си грузия по-бързо.

8

преди 15 години

ммм ... какъв висококултурен диалог се е заформил тук. Ако наистина има грузинци тук - да изчезват в скапаната си грузия по-бързо.