17

Анонимен

преди 10 месеца

Хи, хи, хи а Русия колко пари потроши и колко стотици иляди загинаха за да правят Расия Велика? Хи, хи, хи и всичко отиде на вятъра. Расия е още по-иzостанала от преди 24.02.2022г.

16

Анонимен

преди 10 месеца

В дългосрочен план тази война не е добра за САЩ и ЕС. Затова с много санкции и шоково те искаха да я приключат. Това обаче май няма да стане скоро. От всичко големия победител и проблем на САЩ е Китай. Рааашшняците продават евтино суровини, китайската икономика расте и изнася, купува инфраструктура на други континенти и това след време ще е проблем за САЩ. Знам, че тук има много по-подготвени разбирачи естествено

15

Анонимен

преди 10 месеца

До 11От две години наливам вино в каца без дъно. Но винаги изтича.////Парите не са само за оръжие САЩ финансират и заплатите на воиници и лекари, консомативи. Може да се каже, че пари отиват и за издръжка на администрацията на УкрайнаИкономиката на Украйна се е свила почти с 50%, и пари немат.

14

Баба Радка

преди 10 месеца

Другари атлантици, свалете си розовите очила.

13

Анонимен

преди 10 месеца

А американските ни " братя" кога ще почнат да си искат парите? Тя и Урсула се оказа, че раздавала заеми, не подарявала. Ама първо Мирен договор за Подялба на Украйна и после - връщай кинтите!

12

Анонимен

преди 10 месеца

До 12 Баба РадкаОт две години наливам вино в каца без дъно. Но винаги изтича. Моля за съвет от атлантиците ЗАЩО изтича.)))Не изтича бе бабишкерке, у тая вода хиляде раш исти се удавиха.

11

Фитьо

преди 10 месеца

Блокираха 300 милиарда на Русия в САЩ,а за Украйна 60.Явно не смеят да гепят задържаната плячка чрез някой закон,че няма да има кой да държи пари при тях.Голямо шубе от ефекта. на бумеранга,а чакат украинците да прогонят мечката.Мечката се чуди пък дали вече спи,че още не вижда контрата.

10

Гошо

преди 10 месеца

За територия като Украйна са малко. Оставете територии и за други мераклии. Плащането в натура е популярно в Украйна още от времето на СССР особено от украинките....

9

Баба Радка

преди 10 месеца

От две години наливам вино в каца без дъно. Но винаги изтича. Моля за съвет от атлантиците ЗАЩО изтича.

8

Мечока Иван

преди 10 месеца

Нещо за контранастъпление ? Мисирките се умълчаха нещо.

7

Баба Радка

преди 10 месеца

Да вземат бърз кредит. Одобрението е веднага.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Най нелепото е ,че русофила не разбира че ако не бяха американските пари и оръжие ,към Европа можеше да тръгнат десетки милиони бежанци не само от Украйна ами и от Молдова.Ние щяхме да имаме близка граница с Русия,която ни е обявила за вражеска държава.И никой не знае колко време НАТО ще съществува.Сърбия загуби Косово,Армения загуби нагорни карабах,Грузия загуби Абхазия и Южна Осетия.Каква е гаранцията че и на нас няма да се случи нещо подобно ако НАТО престане да съществува?

5

Работник

преди 10 месеца

Аз ще даря една заплата. А ти.

4

Само Тъъпанарите

преди 10 месеца

в Брюсел, не са още Разбрали, че с Приятел като САЩ - Врагове като Русия и Китай - не ти трябват!

3

Брррр

преди 10 месеца

А сега накъде???

2

ХенриКисингер-Юдею

преди 10 месеца

Масон: "Да си Враг на САЩ може и Понякога и да е Опасно, но да си Приятел на САЩ Винаги е СмъртоНосно!" - честито на Украинците - сега да се Оправят - Сами!

1

Анонимен

преди 10 месеца

И как върви контранастъплението със стойност над 60 милиарда ? До къде стигнаха хаймарасите ? Крим сега руски ли е ?