33

Инфлация на рублата

преди 11 месеца

фалит на икономиката: дупчат за газ и петрол, произвеждат оръжия и всичко става на прах !!! НЯМА НАТРУПВАНИЯ !!! ФАЛИТ НА ИКОНОМИКАТА !!!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Повечето хора явно не са виждали Москва през последните 20 години, а може и никога... но говорят че руснаците мечтаели за български заплати... СМЯХ! ))) Е то в един Кипър заплатите са не по-ниски от 750 евро за чистачка.. Само да ви кажа, че в Москва не живеят по-бедно от Кипър.. В Кипър трудно се намира месо дори.Хеле па някой да ти се сравнява с 860 лв. за български "ескперт" в община.. това са 400 евро.

31

За сметка на това

преди 11 месеца

в любимия наш ФАЩ цените на палатките са поскъпнали много заради пгромното търсене от десетките хиляди нови бездомници които се появяват там на месец.

30

А погледнете Китай

преди 11 месеца

Вижте за какво иде реч. Там урбанизацията е фрапираща. Цените на имотите са по скъпнали десетократно. https://youtu.be/k1Ao_9aWaDo?si=HUOZouEm1rWjQLCP

29

Маайка Русия

преди 11 месеца

Светът масово се преселва в Русия. Тук има храна, вода, евтини горива и ток, образование и здравеопазване на страхотно ниво и достъпни цени. На опашка за Руски паспорт се редят хиляди.

28

Московски чудеса

преди 11 месеца

В описаното по-горе малко студио с площ 8.4 кв.м. няма ли WC и душ? Или на етажа има една обща баня и тоалетна, за която живеещите там чакат на опашка? Ако е така, значи това е общежитие, макар и да се счита за "една от най-елитните московски сгради".

27

Анонимен

преди 11 месеца

Стига сте се занимавали с Путин и Москва. Какво ви засяга? Да не сте замислили да се преселите там. По-скоро се вълнувайте какво се случва в Ню Йорк понеже всички си запращате децата натам с убеждението, че там ще просперират.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Е така е, да. Всичко което е в ущърб на пропадналите ватенки не е вярно никога. А като кажат нещо патологичните лъжци джуджака, коня или оня Лавров и копейките започват да им се прехласват на глупостите. Нищо де, в ЕС може и така за разлика от Мордор дето за такива неща може да се озовеш в окопа или поне в затвора и от там пак в окопите.

25

Днес, утре

преди 11 месеца

По-*** статия не бях чел скоро тук. А знам, че се раздавате винаги.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Това не на интерсува. Нас ни интерсува кога ще бъде унищожена Хазарската Мафия

23

Анонимен

преди 11 месеца

"Москва е най-скъпия град и там вие и ден няма да преживеете с вашите български заплати.." хахах копейките пак нещо сънувате. Средната заплата в Москвето е 650$ за 20 стотинки мога да си купя 10 техните там измислени пари. Май колхозниците ако дойдат в София примерно с техните заплати ще измрат от глад. Ама това е така само след няма 2 г санкции. Ще ги видим след 15 примерно. Ще бъде все едно някой от Еритрея да иде да живее в Париж с 2$ на ден.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно как е получило статут на самостоятелен имот- преди е било склад за метли и почистващи инструменти.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Това е голема тъпня да си вземеш апартамент в "Москва сити".Небостъргачите са добра видима цел за ВСУ и ще бъдат ракетирани скоро време.

20

Анонимен

преди 11 месеца

До България за народа Ето едно прекрасно предложение - да живеете в Москва- всички знаем, че Копейкин мечтае за къща там- ЗАЩИТАВАШ РАША- ПОЛУЧАВАШ ИМОТ В МОСКВА И ГО ПЛАЩАШ НЕ В ЛОШИТЕ ДОЛАРИ И ИЗМИСЛЕНИТЕ ЕВРО, А В НАТУРАЛНИ РУБЛИ- КОПЕЙКИ ДЕРЗАЙТЕ.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците са свидливи ватенки, ходих на руска сватба, всичките бяха въшливи *** и не дадоха пари! Само един чеченец даде, отделно че се напиха като *** на трийстата минута!

18

България за народа

преди 11 месеца

Москва е град с светлини години пред европейските столици, средно 2-ен ап-нт струва около 150 хил.$( 15 млн рубли) 10 яйца- 0.70$( 10бр)Мляко - 0.60$Хляб - 0.37$Цигари средно - 1.4$Бензин - 0.58$- 0.62$Месо свинско - 2.5- 4 $Пиле (2.5 кг)- 1.8$-2$) Картофите са по 0.09$. Транспортния билет е 0.6$ с едно билетче можеш да с возиш на всички видове транспорт, влак, автобус, метро, маршрутка, троллейбус, корабче по Москва река на всичкия транспорт с едно таксуване.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Имотите в Москва са доста по-евтини от тези в София. И по руските стандарти едностаен апартамент е кухня + спалня + баня, а при нас е кухня с легло + баня.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо не схващам смисъла на тези статии (и целта) Явно Днесбг са сменили тактиката с новините за Русия, вече няколко дена забелязвам, че псукат такава новина, свързана с Русия, която съдържа 3-4 изречения, няма никаква информация, но пуска нещо като въдица за шарани в коментарите.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не дадете обща картинка? Ми само за конкретен апартамент давате пример? Излезте от конкретната сграда и квартал, а после даже и от Москва и ако искате тогава да си поговорим кой колко плаща за квадратен метър в Русия?

14

Анонимен

преди 11 месеца

А, не бързайте да се радвате. Москва е най-скъпия град и там вие и ден няма да преживеете с вашите български заплати. Но идете да си купите комната в Ню Йорк и ще се наложи да я изплащате цял живот, че и внуците ви. Това във филма Приятели самите американци се дивяха-как някакви си имат такива хубави апартаменти? Нереално.