9

Анонимен

преди 11 месеца

Теоризмът надигна глава вчера, когато удариха болницата. Помня, след един ударен театър в Украйна какви неща говориха - межународно разследване, военно престъпление и т.н. Сега- нищо такова няма. Няма ли да закачат палестинското знаме по президентства и кметства и да си закичат по една палестинска брошка на костюмите? Две години им слушахме лицемерните небивалици, сега обаче се показаха какви са.

8

Анонимен

преди 11 месеца

"Евролидерите" - тези не разбраха ли вече, че никой за нищо не ги брои. Европа в момента е толкова жалка и беззащитна, колкото никога до сега не е била и то е точно поради липса на "лидери"

7

Анонимен

преди 11 месеца

сащ наричат турция, израел, ирак средния изток, а китай далечния изток. сетете се кои страни са близкия изток и що те наричат средния изток близкия изток

6

Анонимен

преди 11 месеца

Брюкселските кратуни, едиствено доказват че са на каишка. Ще подкрепят този за кого им кажат и толкова колкото им кажат. Безгласни букви, шайка второразрядни политици, които се опитват да затрият, това за което дядовците им са посветили живота си. От алчност са готови да пожертват всичко, от вековна култура до 500 мил. население.

5

Българин

преди 11 месеца

Един джихадистки кьорфишек може да разпали цяла Европа и той го знае. Сега е време да покаже фактите и да озъбти арабските страсти, заставайки гордо до Израел!

4

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС да няма колонии там или имахте предвид САЩ ?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Израел продължава да обстрелва района около болницата в Газа, дават по Джазира директно.

2

Мда

преди 11 месеца

И какьв е ангажимента да гледат как - изрел убива жени и деца вместо да си търси терориститеДосега трябваше да са наложили санкции на изрел , блокиране на транзакции на изрелски фирми

1

Анонимен

преди 11 месеца

Как като приемат милиони талибани с тотално различни бит, култура и религия ли? Такава беля ни докарахте в Европа с тези спящи клетки, че заслужавате само едно.