78

Анонимен

преди 11 месеца

Утре по бързайте, да не останете без пуканки!

77

АнонимеН

преди 11 месеца

ДОГОВОРКИТЕ МЕЖДУ ФАШ И ИСРАЕЛ ВКЛЮЧВАТ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ПОЛУЧИХА ИВИЦАТА ГАЗА СЕГА ДА АТАКУВАТ СИРИЯ УЖ БОРЕЙКИ СЕ С ХАМАС И ДА СВАЛЯТ НЕЛЕГИТИМНИЯ РЕЖИМ НА БАШАР АСАД КОЙТО НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЩИТИ В МОМЕНТА ТЪЙ КАТО КРЕМЪЛСКИЯ МУ ГОСПОДАР Е ПРЕМАЗАН!

76

Анонимен

преди 11 месеца

До 56Русия е най-големият производител на продоволствия и ще става още по-голям///Я ни светни, на какви продоволствия, че нещо не се сещам. Ако нещо визираш житото, прави разлика, между производител и износител.Защото поне 3 държави имат по голямо производство на жито. Освен това Европа и Америка не зависят никак, от руската пшеница.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Преди британците да ги владеят, индийците нямат държава!

74

Нане

преди 11 месеца

Истината е, че едни камилари хванаха еврейте по чорапи и ги разкатаха... еврейте държат камиларите в концлагер... Обаче въпреки всичко, камиларите ги надцакаха... Квото и да праят читаците станаха за посмешище на цял свят... То мосади, ми шести, цереута... Оттекоха в канала... ===))) явно са били пияни и дрогирани... Нямам друго описание за великата им армия...

73

SS

преди 11 месеца

На прага на трета световна война сме .Гответе се за най лошото.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Израел е про западната държава в близкия изток. Който не ги подкрепя, е на страната ***.

71

Анонимен

преди 11 месеца

До 63Индия чак през 1992 г. признава държавата Израел///Израел е сто пъти по държава от Индия. Мислиш ли, че израелтяните много са се трогнали, че тарамбуките индийски не са я признавали за държава?

70

Европа

преди 11 месеца

До 59. Моля ти се, слез от палмата! Ще ти дам бонбон..

69

хммм

преди 11 месеца

Тоя пък се изказа...ако не била Украйна днес Путин вече щял да е в Берлин, мой човек Путин просто си взима това което принадлежи на Русия, той няма какво да прави в Германия. В тези твоите доводи има толкова логика колкото има в поредния филм от снощи в който американците спасяват света за вече не знам кой път от Годзила. Отвори си малко очите и спри да се образоваш от БТВ и Фейсбук, не бъди УФЦА.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Омръзна ми да гледам СВО-загубите на източния фронт! Сега поне ще има истинска война, а и е ясно, че Хамас ще играят ролята на нацистите , щом от другата страна са евреите!

67

Т

преди 11 месеца

Евреите са си маркирали арабските къщи. Евреите имат на покривите бели варели подобни на бойлери, арабите черни. Да си ти знае явно авиацията за в бъдеще. Не знам с какъв акъл ходихме до Йерусалим преди 20 години.

66

Нане

преди 11 месеца

Всичките беди на света се проектират в чичо томовата колиба... Само наще слуги краварски, едните охолни комунистически дърти грантаджии, другите млади с по една гънка между ушите, не мож го проумеят... Но... Скоро иде Видов дан... ==))) ще мръзнат по колесарите... бялата къща ги чака... Язък за България, че е винаги на грешната страна на Историята...

65

А президента

преди 11 месеца

На палестинските власт ,отиде да плаче на рамото на йордански крал Абдулах II. ( повече информация на World BBC)

64

Тервел

преди 11 месеца

Трябва да си болен путинофилски мозък, че да си за чалмарите... Израел ще победи!!!

63

Анонимен

преди 11 месеца

Обърнете внимание как се говори в българската телевизия: войната СРЕЩУ Израел.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Проектът Палестина се закрива.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Готвят територията на България за новата Хазария , Израел повече няма да съществува до 10г., каза ви го Кисинджър .. Не се радвайте защото ще се окажете на мястото на палестинците .. Всички земеделски земи са изкупени чрез поставени лица..

60

Анонимен

преди 11 месеца

Индия чак през 1992 г. признава държавата Израел. И въобще тази структура, която набляга на думата "държава", не е държава като държава. Сега евреите много. ама много се излагат.Показат си истинското лице. вижда се, че не са наясно къде да атакуват. Зашото, ако са били наясно, че например тези сгради, които взривиха в Газа, са били оръжейни складове, са имали възможност допреди няколко дена да ги неутрализират. а Хамас бият по Тел Авив. Още повече цивилно жертви причняват на собтвените си хора.

59

Алоуу

преди 11 месеца

Нещо обърка! Тези опорки бяха за Украйна!