120

свободни работни

преди 1 година

В бюро по труда само двеста триста украинци а 35000 на помощи и то и те дефектни . Да ги пращаме обратно викамаз.

119

Покорен слуга

преди 1 година

Чудя се за какво ни е армия?Господарят трябва да пази слугите си!

118

Александър

преди 1 година

Едно време цялата армия беше/и вътрешни войски/ с АК-74 5.45! И понеже са негодни и не можем да ги ремонтираме, върнахме АК-47 7.62!? А те последните истински ли са, или дървени?

117

Анонимен

преди 1 година

Има една страна, член на Нато, която няма армия. Това е Исландия. И както е тръгнало, можем да бъдем втората- хем ще спестим много милиарди на бюджета.

116

Анонимен

преди 1 година

Новият посланник ни разцепи на трески за три месеца.

115

да ги продадат

преди 1 година

да я продадат s-300, да я продадат руската църква в София на Украйна, да ги вземe че много искал да ги купи, и сглобката им съдейства в продажбата

114

Анонимен

преди 1 година

С-300 са доказано нефективни срещу новите ракети и самолети. Русия ги използва да бомби наземни цели за което не са създадени и дават големи отклонения.

113

Анонимен

преди 1 година

Нека познаем на кой ще се продават! На Украйна! А с какво ще се заменят? С нищо! По-добре я закрийте тази държава България! Срамът и позора са големи!

112

Анонимен

преди 1 година

Така с наредили от по$олството явно и набеденият адмирал слушка,за да папка

111

Земитка

преди 1 година

И тоя по..к ръси мозък адмирал книжни лодки,,

110

Анонимен

преди 1 година

Извинете,ша ни повтаряте или да се загащваме?

109

Анонимен

преди 1 година

Сега очаквам да ни пробутат заем да можем да си купим американски sekond hand!

108

Хубав цитат

преди 1 година

"Ако на вас ви пречат паметниците, ако на вас ви пречат празниците, ако навас ви пречи знамето, ако на вас ви пречи историята, ако на вас ви пречи химна, ако на вас ви пречи Конституцията, то тогава значи вие се намирате на ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, а не в родината си..." Цитирам по памет, но мисля, че всеки ще забележи и ще направи връзката ;)

107

Анонимен

преди 1 година

По-добре да се продадат, защото фашистите ще се страхуват повече от Путин.

106

За какви ни мислите?

преди 1 година

Наистина ли мислите, че ще ви се вържем? Подарявате стари, но НЕИЗПОЛЗВАНИ БТР-и, за да купите стари модели БТР-и (защото срайкър практически са това) при това за МИЛИАРДИ, с които можем да си ПРОЗИВЕДЕМ наистина добри и НАШИ, като парите останат в България! Обезоръжавате Българската армия в полза на чужда безплатно! Давате милиарди за чужди чертежи! Докарвате повече чужди военни отколкото има Български! Унищожавате валута, енергетика, отбрана, история и не само! Очаквате да ви се размине?

105

Схемата е ясна

преди 1 година

Пишат напълно годни боеприпаси за "негодни" и с "изтекъл ресурс" и после, когато вече не се водят по ведомост, контрол няма и ги товарят и пращат за украйна. Даже казват "спестихме пари за унищожаване или съхранение". Отиват и по-далеч "добре, че ни отърваха, опасни са, не само излишни разходи". Наистина мислят хората за безмозъччни. Всички знаем мерака на тагаренко да прати С300. Всичко се връща обаче. Българите виждат, но и не само те...

104

Путин.

преди 1 година

За. Колко. Се. Продаде. Мръсни. Долен. И. Твоето. Време. Ше. Дойде. ***. Такава

103

Предател

преди 1 година

Когато Радев стана Президент при първото му служебно правителство от ГЕРБ искаха да набутат Евтимов за началник на отбраната. Радев го спря и сложи истински военен и Българин на поста. Но...пак дойде Евтимов. При служебните правителства внимаваше, но сега-пълен слугинаж. Значи имаме "дефектни" ракети, като сме давали МИЛИОНИ за ВСЯКА ЕДНА и не сме забелязали, не сме искали да ни ги заменят с годни или неустойки. А и ние не можем да ремонтираме, украинците могат. За нас опасни, за тях-не. А???

102

Как може така

преди 1 година

Как може така бе братя българи ?!? Новия Голям брат ни дава Надежди Чертежи Снимки Обещания и Въздух под налягане за много пари. Взема ни парите и ни разказва важни приказки и благожелания !!! Какви умни евроатлантици - дават ПАРИ и получават ГоЛеМИ пожелания и МЕРАЦИ !!!

101

Библията казва:

преди 1 година

"Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!"