169

Анонимен

преди 1 година

Ако шахматът беше такъв спорт, че жури излъчваше този, който мести най-красиво фигурите, естествено - победителят щеше да е украинка, а вицешампион американски транс д ж е н д ъ р, така че няма причина по-голямата част от коментиращите да са толкова комплексирани, колкото изглеждат. В една паралелна вселена резултатът е в тяхна полза.

168

Анонимен

преди 1 година

Браво дете !Гордеем се с теб!Злобарите винаги ще си намерят да злословят,защото никога няма да достигнат нивото ти.Комлексирани люде,без грам мозък.

167

Анонимен

преди 1 година

Браво и на двете момичета! И на руската, и на българската състезателка! Красиви умове!

166

Анонимен

преди 1 година

157 До Бог с нами Путин построи най-голямата джамия в Европа. Само да ти светна.

165

Анонимен

преди 1 година

Всички сме български граждани и трябва да ценим успехите на съгражданите си. Особено, ако представят България на световни турнири. Би трябвало, да подготвят подобаващо посрещане. Успех, на следващия турнир!

164

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от 100 поколения българин и служих на гръцката граница задно с момче с име Ялми който беше ораз или еталон , истински страж на родината ни !За своя срам не знаех че е с туски корени или си е просто турчин (разбрах в банята ) Умен, красив , спортис и обичан от всички ни момък - също като в приказка !ЧОВЕКА ВИНОВЕН ЛИ Е ЧЕ СЕ РОДИЛ В БЪЛГАРИЯ И ОБИЧА КАКТО И НИЕ Я ОБИЧАМЕ ! НЕГОВАТА РОДИНА БЕШЕ И СИ Е БЪЛГАРИЯ

163

Анонимен

преди 1 година

До 173Браво показа че бг момичетата могат да играят шах.//В грешка си бг момичета играят на дансинга и в леглата на турбогъзарите и мутрите.

162

Анонимен

преди 1 година

176 Не играя с аматьори.

161

Анонимен

преди 1 година

171 Е, има и изключения. :)

160

Анонимен

преди 1 година

До 170154 Хааах! Трябва да са били многотъпи, или пияни, щом ти си ги побеждавал)))Аз и теб ще победя,ако се имаш за острумен и интелигентен.

159

Анонимен

преди 1 година

Защото го няма черепа и компания, да им плати.

158

Давайте информация

преди 1 година

Защо медиите не пишат за истински важните теми? Например за това прекрасно момиче? Ето - сега преписана информация, а защо не звъннат от "медиите" два телефона и не напишат КОГА и КЪДЕ се прибира, за да я посрещнем, който има възможност? Защо не пишат преди състезания, та ако държавата не може да помогне, да съберем пари ние, желаещите и имащите възможност да я подкрепят? България сме НИЕ-Българите, не "служителите" ни. От всеки от нас зависи да си направим Родината по-добре и да си помагаме!

157

Анонимен

преди 1 година

Браво показа че бг момичетата могат да играят шах.

156

Анонимен

преди 1 година

Браво на момичето, отлично представяне! Постигна голям успех, независимо, че го оставиха да се оправя само на турнира нашите спортни шефове - geбeлorъзници...

155

Анонимен

преди 1 година

Момчето е по-умно и можещо от всички коментиращи в този форум взети заедно

154

Анонимен

преди 1 година

154 Хааах! Трябва да са били многотъпи, или пияни, щом ти си ги побеждавал.

153

Осъзнавате ли?

преди 1 година

Осъзнавате ли един безспорен ФАКТ-България е ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН, а не администрацията и т.н. България има 6-7 милиона население (до 89-та сме стигали до 9), скромни възможности, немалко проблеми (повечето изкуствено създадени, но...) и ВЪПРЕКИ това Българите побеждават представителите на държави с огромни населения, големи възможности и целенасочени политики! Нургюл е поредният пример за силата и чудото на България! Възхищавам се на момичето и други като нея! ТЕ са пример за децата ни!

152

Анонимен

преди 1 година

Браво на нашата Роза. Какво прекрасно българско име. Напред, момиче!

151

Анонимен

преди 1 година

Нургюл от скромност, не алармира в медиите, че за шаха не са предвидени средства. Научаваме това късно, от треньора й, с който си е говорила по Скайр?! Срам. Докато съперничат й е била заобиколена от екипа си и поддръжници.Нургюл не посегна към парите на черепа и други подобни мутри, създадени от мракобесната ДС/ да ме извини Нада Нейнска, така е/, както друга наша, а се бори мъжки с всички несгоди и отиде, да представи България на световен турнир по шах. Толкова млада и толкова силна. Респект

150

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Не се връзвайте! - Прав си...момче,отдавна съм ги разбрал. Писачите от антибългарските централи бълват...злост,при всеки международен български...успех. Така беше и при скиора-слаломист Алберт Попов,така бе и при наградата Букър на Г. Господинов и още...безброй примери. Не се връзвайте на тези манипулатори да им се...обяснявате. Кучетата си...лаят,кервана си...върви. Акламации за нашата даровита млада шахматистка и още много постижения на световната шахматна сцена!