25

Анонимен

преди 1 година

В САЩ вкараха в затвора Мария Бутина по закона за чуждестранните агенти за публикации за Русия, това беше преди години. Тя дори не се е крила и всичко си разказала какво е правила, и била много изненадана, че това е престъпление да публикуваш материали за Русия като чужденец.

24

Анонимен

преди 1 година

А,по план ли върви "специялната"?

23

Крейг Робъртсън

преди 1 година

Крейг Робъртсън се казва застреляният мъж в щата Юта, заради публикация срещу Спящия Джо.

22

Анонимен

преди 1 година

Запорожки фронт. Район Ореховски. Офанзивата на укрорайхвермахта. От месеци се водят ожесточени боеве в покрайнините на Работино. Зомбакнацистишен тук използват тактиката на юруш на малки групи (много малки "месни щурмове"). Понякога успяват да се приближат максимално бързо да се доберат до стрелкови позиции, но не успяват да развият това в победоносна атака. Нещата винаги завършват по един и същи начин за зомбакнацистишен, а именно фатално тъжно.

21

2

преди 1 година

и зомбитата се оттеглиха на първоначалните си позиции. Ситуацията в този район обаче е напрегната. Северните покрайнини на селото са зад укрорайхзомбакнацистишен, а южните покрайнини са зад руските витязи. Близо месец зобитата на киевската хунта се опитват да превземат селището, но засега не успяват. Зомбираната и слабозомбираната поради кратките курсове в западни биолаборатории, пардон военни лагери, по натовски стандарт биомаса, все още не са достигнали първата главна отбранителна линия на Запорожкия и Южнодонецкия фронт.

20

1

преди 1 година

Посока Южнодонец. Времевски район. Киевският наркокартел, използвайки тактиката на "месен щурм", отново се опита да атакува позициите на ВС на РФ в района на Урожайное. Зомбакнацистишен обстрелва руските позиции с касетъчни боеприпаси, след което зомбитата преминаха в атака. Съобщава се, че около половината от зомбинацитата са отказали да продължат напред само поради тактиката на "месото". Планираната атака на зомбакнацистишен затъна заради отказа на поне половината зомбита да са пушечно месо, което показва, че кратките курсове за зомбиране са недостатъчни и зомбитата се оттеглиха на първонача

19

Москва е рай

преди 1 година

В САЩ ФБР отиде и разстреля човека за публикация срещу Спящия Джо, забравихте ли вече или да ви цитирам статията от вчера? 6 години затвор е много по-хуманно наказание от това да дойде ФБР и да те застреля на място като кyчe, без съд и присъда.

18

1

преди 1 година

Артемовск и околностите. Ожесточени боеве се водят на южния фланг на Артемовск - в района на Клещеевка и Андреевка. Съобщава се, че подразделенията на въоръжените сили на РФ са успели с лекота да отблъснат зомбираната по натовски стандарт биомаса в района на Клещеевка, както и да отблъснат сериозна зомбивълна в района на Андреевка.

17

Анонимен

преди 1 година

да се изпратят резерви в Купянск, за да се предотврати срив на фронта.

16

Анонимен

преди 1 година

Източно от района на Харков. Купянски район. Подразделенията на ВС на РФ провеждат позиционна атака срещу позициите на зомбинацитата в североизточната част на Купянск. Съобщава се, че в този район има много дезертьори, тъй като недокомплекта тук се възстановява от мобилизирани и тиловаци. Зомбинацитата имат много загуби поради постоянните атаки на руските войски и е доста проблематично да се евакуират зомбитата от фронтовата линия - екипите за евакуация се унищожават. Украински източници пишат, че пристигналият в района укрорайхгенералнацистишен Сирски моли спешно да се изпратят резерви в Купя

15

Анонимен

преди 1 година

ВСУ понасят огромни загуби по време на контранастъплението - Ритер. ВСУ преминават само 21 дни основно обучение и понасят колосални загуби по време на контранастъплението - 10 пъти повече от руските сили, каза бившият американски разузнавач Скот Ритър. ВСУ безуспешно се опитват да пробият руската отбранителна линия, добави той. В същото време основният им проблем според Ритер е липсата на подходящ военен опит и необходимите умения. "Украинците далеч не са най-добрите бойци. Много от тези, които са изпратени на фронтовата линия, получават само 21 дни основно обучение", заключи той.

14

До July

преди 1 година

Другаря ти приятел какво още помни от Германия след 1930?!

13

July

преди 1 година

О, и в Украйна ги има много подобни истории, ама нещо не ги пишете в този вестник. Един приятел Румънец ходи скоро и ми каза, че само ако говориш малко на Руски и могат да те арестуват. Било като в Германия, след 1930.

12

ФАКТ

преди 1 година

РУСИЯ Е ФАШИСТКА ДЪРЖАВА!

11

Алексей Навални

преди 1 година

Бясно ненавиждам онези, които продадоха, пропиляха и пропиха шанса на Русия.

10

Ехаа

преди 1 година

А в окаяна няма нито един осъден, Брендо тоже...Само унищожиха над 340 000 книги от руски автори и класици ...ама кво от това, те питеците и без това не четат. Краварите- живи да ви ожали човек, вас и комплексите ви фобски.

9

Цивилизован

преди 1 година

Това не може да се случва в 21 век.Абсолютна човеконенавист.Това дори в средновековието не е било.Такава държава няма място в цивилизования свят.

8

До 4

преди 1 година

До Анонимен По принцип се казва Грийн Пийс (Green Peace), ама айде простено ти е.

7

Зозо

преди 1 година

Мдааа, нищо ново в Блатната държава. Разправа с безправните крепостни, лагери и смърт на всеки по-интелигентен. Оцеляват промитите мозъчета и си живеят в кочура.

6

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

До Анонимен 3 Не съм съгласен, че рашизмът е нелечим. Много добре се лекува с ударни дози клъстър муниции и хаймарс, следвани от кални бани в полетата на Украйна.