45

Анонимен

преди 1 година

Е нали правихте ала бала с президента, иначе щяхте да видите парламента през крив макарон. Никой не е гласувал за вас, марионетки!

44

Анонимен

преди 1 година

Денков ви казва, че е готов да работи с Радев ала-бала. Работата им се казва Ала-бала портокала. Демек готов е да се върнат в първоначалния план.

43

ОСТАВКА!

преди 1 година

на корумпираното правителство!

42

Анонимен

преди 1 година

Последната дума има ПОСОЛСТВОТО , а вие г-н Денков си говорете и си вярвайте колкото искате !Страдате от много голямо ЕГО , без покритие ,... ала Слави Трифонов !Айде , гледайте си внуците и старините , и не се праете на поредният ''спасител'' на българската държава ...АЙДЕ ,...КЪШ !

41

Анонимен

преди 1 година

На НАЗНАЧЕНИ Премиери , нямам никакво доверие ...Какво зависи от Денков ???

40

Анонимен

преди 1 година

Бойко е голяма работа. И с академик ще си избърше корумпирания дирник.

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Тройната коалиция обяви война на целият български народ ! Ще воюваме!

38

Анонимен

преди 1 година

Поредният примитивен , продажен , кукла на конци на герб и посолството , измислен , ВРЕМЕНЕН Премиер ... , АКАДЕМИК , КАКЪВ ''академик'' , поредният закупил си титлата , като професЬОр --Петър Стоянович , който е известен само с КРИЛАТАТА ФРАЗА:'' По времето на СОЦА , нямаше банани ''.. ХА-ХА-ХА !Е , мноО смешно , сега има банани , и народа ''по-добре'' ли живее , гусин Стоянович ???

37

Смех

преди 1 година

До Анонимен 33 Абе, само да питам, то "ала балата" не включваше ли Радев?

36

Смех

преди 1 година

До Анонимен 20 "То па един академик... кучето си да вържа там и да платя подкупа и него академик ще направят." Ами, чакаме така станалото куче-академик да направи публикациите цитирани от колеги учени в областта му както е случая с Денков. Лесна работа :)

35

Анонимен

преди 1 година

Харесвам Денков, аз също съм човек на образованието! Поне имаме достойнство,няма да затънем в корупция като другите ***! Нашите герои са Левски и Ботев, за хората от образованието празника ни винаги е бил 24 май! Ако искат да е национален празник, ако искат и да не е! Да правят каквото искат!

34

откровено от кремъл

преди 1 година

бе той радев обяви война на цялата държава в момента в който вдигна юмрук , в следствие на което народа се разедини !

33

Анонимен

преди 1 година

Хей денков ,ти мушморок лъжлив и продажен, ти по няква "Аба бала" схема си премиер ,тебе Никой не те е избирал ! Радев- хубав лош е Избран Лично от над 2 Милиона българи

32

Анонимен

преди 1 година

Та нали точно Радев ви създаде? Вие бяхте в неговия служебен кабинет и продължавате промяната на кой? На Радев. Сега се обявявате против него, за да не забелязваме, че сте в коалиция с Бойко и Пеевски. Позор сте!

31

Анонимен

преди 1 година

С Радев ще копаят ли? Каква работа има Денков с Радев? Закопаването на България вече работа ли се казва? Оставка, бе Денков!

30

С Румата Русняка

преди 1 година

Можеш да работиш като облак на некой строеж

29

...

преди 1 година

Българският народ не е свикнал с нормално управляващата партия, като сегашния премиер Денков , а е свикнал да го мачкат унищожават и ограбват, вие искате точно такова отношение. радеф е един *** хасковски ***.

28

Ядосан Дипломат

преди 1 година

Какво ще работиш с Румата Пусняка бе другарю Денков?!!!

27

Комара

преди 1 година

Денков е като комар,хем е досаден,хем смучи народна кръвчица. Да не се противопоставя на президента,ами да вкара мафията в затвора. Какво мае още Буци? Дава го на бай Ставри ,взема незаконно отнетия бизнес от мародера,прибира банковите сметки и кюлчета,конфискува имотите МУ и вече може да се нарече водач на хората! Дотогава си е комар,един досаден комар,на когото трябва един як шамар!

26

Тонката

преди 1 година

Тоя какво се изварта като чамова дьска.Яподобре подаи оставка и ходи от кадето си дошьл