76

До До 65

преди 1 година

Мда, биолаборатории с вируси, които почти не са опасни...останалото е от истината на Кремъл. Дори руски учени оборват, тези неща

75

До До Оня

преди 1 година

Това в Стършел ли го чете? Мухахаха, дори Митрофанова не го знае това, мухахаха

74

До До 65

преди 1 година

Такива татуировки и на футболен мач може да видиш. Какво от това? Такива навсякъде има.

73

До Оня

преди 1 година

Гледай си ти твоята вилика България, в Украйна и Русия Брутния вътрешен продукт е 4890 долара на човек, а в България за 2023 е 3050 долара! Даже в Нигерия е по висок! Но най важна е привилегията да живееме в нео колония на САЩ, защо са ни пари?!!

72

ZZ top

преди 1 година

Армията на Русия е в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков.

71

Анонимен

преди 1 година

За ковид вече не се говори. Запада замени Медицинският фашизъм се украински такъв.

70

До 65 от Берлин

преди 1 година

Вчера украинка поканита в толк щоу по държавната телевизия, говореше колко агресивна е Русия през последните 200 години е водила 20 войни! А Германия и Франция са такива миролюбиви народи, които ни са започвали войни и носят мир на всички!!!Защото в Украйна ги учат, че Хитлер е искал да донесе мир на Европа и Украйна, но злият терорист Сталин го спрял! Това е..промиване на мозъка на невиждана степен :(

69

МАКЕДОНЕЦ

преди 1 година

ПРОДАВАМ ПЕИТРИЪТ ВТОРА УПОТРЕБА

68

Оня

преди 1 година

Абе велика държава е пРосийката ! А заплата от 300 лв на месец малко ли е на сибирските диваци. Даже трябва да са благодарни за тези пари , все пак живеят във велика държава :)

67

До 65

преди 1 година

Няма нацисти в Украйна неее.. тези от баталйон Азов като ги плениха и ги показваха голи бяха татуирани със Хитлер и Свастики от глава до пети! А пък сътрудникът на Хитлер и убиец на евреи Бандера е национален герой на Украйна ;))

66

До 65

преди 1 година

Биолабораториите на САЩ в Украйна са си чистата истина!! Гледай Виктория Вюланд пред Сената как се поти и си признава..наричаги био фасилитис и много я е страх да не попаднат в рески ръце :))

65

До Укрите на съд

преди 1 година

Хаха, доказателства от същото място, което твърдеше за биолаборатории ли? Или плановете за атака по Русия? За нацистите? Значи обезателно е вярно!

64

Анонимен

преди 1 година

Мечката танцува бавно и не пуска

63

Аз съм виждала

преди 1 година

Леопарди, Брадли и Пейтриът само в изгоряно състояние!

62

Вече камикадзе

преди 1 година

Не се асоциира с Япония, а с Украйна! Украински камикадзета..

61

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път дойде заповед за мобилизация. Страшничко е. Днес се изпуснах леко в НАТОВ-ските га-щи.

60

Анонимен

преди 1 година

Тук някои продажници наричат ватенки хора от страна, която воюва с напредналия милитаризъм-капитализъм - половината свят. Воюва много грамотно, надминават очакванията. И ги спуква от бой, запали им скъпата техника. И руснаците дават едно към 8-9 жертви спрямо зелената войска.

59

Платих за магия

преди 1 година

Платих за магия. Платих на магьосница да направи черна магия на Киевския нарко клоун и да му спрат помощите от САЩ. Но тя след като се напъна и почервеня цялата, се обърна към мен с думите. НАРКОМАНИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

58

Анонимен

преди 1 година

Патриот леопард хаймрас сторм шадоу вече не се рекламират що така бе , нали са модерно и западно

57

До 58

преди 1 година

България каквото имаше съветско оръжое го саде на Украйна! Няма да ни го кажат на народа, била класифицирана информация! Само дето Украйна обяви, че сред донорите на Миг и танкове е една неизвестна държава ;))