57

Бързат Бързат

преди 1 година

ако трябва ще Нощуват, но трябва да Отстранят Гешев преди Утре, че иначе първо ще дава Национално Обръщение по БНТ, а след това Заминава за Брюксел - няма как Мафията, която Управлява в Момента Държавата да позволи, което и да е от тези 2 неща!

56

Гешев ЗаВиНаГи

преди 1 година

Единственият Честен Мъж във Властта, заедно с Руди Гела!

55

Анонимен

преди 1 година

Какво има да обясняват, толкова е просто. Ето няколко възможности:1. Така ни наредиха.2. Мислихме, че са ябълки, а се оказаха круши.3. С лабилна психика сме и днес решаваме едно, утре друго, така и по делата.

54

Анонимен

преди 1 година

Врътката с бързането е, че ако днес го махнат, той губи правото на 3мата големи за изказване по национална телевизия и утре няма да може говори! А повярвайте, той има МНОГО за казване след посещението в посолството!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Ами нека върнат заплатите докато учат от учебниците. Има много безработни които са по-добри от ВСС и са чели тия учебници.

52

Анонимен

преди 1 година

Ау. Ужас. Ако някаква теоретична ситуация не е описана в книга, не знаят какво да правят и спират работа :) Ние простосмъртните, ако така работехме, държавата нямаше да функционира.

51

Анонимен

преди 1 година

Нямат достатъчно доказателства за "политически ***.лук?! :))))) Това звучи като виц!

50

бай 100ян

преди 1 година

От цялата работа разбирам че главния прокурор не си върши работата ама и ВСС също не си вършат работата.И едните и вторите са маскари.Аз не искам да смятам кой е по голям бандит - всичките са бандити.И това хич не е правосъдие.Гешев уронва престижа-безспорно ама и ВСС също не остават по назад и те един ден така друг ден онака.Какви съдии са тия бе?

49

:)

преди 1 година

При крещящ случай, като "Жоси", се занимават с етични проблеми :)

48

38,

преди 1 година

Много си далеч, не се пробвай с материя, от която нищо не разбираш. Не си в наказателен процес и няма обвинителен акт за престъпление. Тук процедурата е административна и е за "предсрочно прекратяване на мандата на главния прокурор". Никой никого не съди по нея. Не се изказвайте неподготвени. Какви жалби, какви блудства се въртят из заблудените ви глави?

47

Айде

преди 1 година

Голямото театро. Чудех се аз, що Гешев не подпука Баце за Корупция, а претопли Барселонагейт. Сега се изясни. Просто част от сделката за Правителство. Излъгаха Ни класически. Баце Изпран, Гешев остава да Го пази, ПП ястребите ще осигурят Нашите пари за войната. И Вълкът сит и Агнето цяло. За Наша сметка, разбира се.

46

До Анонимен 38

преди 1 година

"Апропо - прави са шестимата - който има право да отправи предложение, искане, жалба, има пълното право и да го оттегли. -- Т.е. ако жалбата за блудство с 14 год. момиче е оттеглена, не бива да има разследване?" - - Т.е. идея от право си нямаш и тотално бъркаш жалба с обвинителен акт, още повече - с предложение, наказателен с административен процес. И да те светна - всеки има право да оттегли своя жалба, понеже за жалби пишеш - и в граждански,и в административния процес и процесът се прекратява.

45

Анонимен

преди 1 година

Да търсят справките не в учебниците, а да се обадят на г-н Пеевски за да им каже как трябва да продължат

44

Анонимен

преди 1 година

А Киерто ще се откаже ли от имунитета?

43

Ха-ха

преди 1 година

Да не би Гешев да е извадил интересни нещица за шестимата? Или след като вече има някакво правителство, нещата вървят към замитане под килима?

42

Христо Христов

преди 1 година

До 44 споко. От Поколството харесват Гешев.

41

Анонимен

преди 1 година

До 27. Има процедурен проблем свързан с едни минимум седем дни. Сега мислят как да не го спазят и утре да осъмнем без главен прокурор. Няма да се изненадам ако тълкуват процедурите срокове както дявола чете евангелието.

40

Анонимен

преди 1 година

Чело коте книжки как се ловят мишки. Познайте какво станало с котето!

39

Анонимен

преди 1 година

Пепи-Еврото, срещу Боко- Евото, каква евроатлантическа драма.

38

Софиянец

преди 1 година

повечето имат такъв пр0ташки Провинциален Акцент - Отвратително е, колко Пр0сти хора, са на такива Високи Нива в Държавата - Гешев си личи по изказ, че е поне 10 нива над тях!