53

Патриота на парчета

преди 1 година

Лелката която снима единия клип отначало беше много превъзбудена като взе да думка сватбарската след като приключи и последния 32 изстрел. Първо прозвуча гръм и чудовищна експлозия и лелката се развика. Укрите поне да бяха пуснали една снимка на парче от Кинжала и здравия Патриот ама как да стане.

52

Анонимен

преди 1 година

Никой не написа за протеста на жените вдовици в Киев пред президентството ,стотици жени носеха снимки на убитите си мъже.

51

почвата изсъхна ли?

преди 1 година

Какво става с контранастъплението?

50

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е Русия да спре интернета, газта и нефта за ЕС. За танкер с нефт или втечнена газ не са нужни никакви ядрени оръжия, стига и обикновена картечница за да гръмне. И после никой няма да застрахова танкер горива за ЕС.

49

Анонимен

преди 1 година

Руската дума гласува единодушно за официалното оттегляне на Русия от Договора за обикновените въоръжени сили в Европа (ДОВСЕ). Русия ще изгражда отбраната си на нова архитектура и на нови принципи.

48

до66

преди 1 година

Пропусна Яков Кедми и репортер Руденко.Българските Какво се случва? и News Front Bulgaria .Там показват как Русия губи.

47

Анонимен

преди 1 година

През 2021г. започнаха изпитанията на Гремлин - хиперзвукова ракета от ново поколение с поточен въздушно-реактивен двигател. Извършване на бързи (в течение на няколко часа, не повече) и масирани хиперзвукови удари с обикновени неядрени оръжия на стратегическа дълбочина 4-5 хиляди километра от своите граници. Що се отнася до единичните ВИП цели, може да се гарантира, че единичните ВИП цели ще бъдат унищожени в рамките на един час навсякъде на планетата. Това ще бъде достатъчно, без да се налага реално бомбардиране на САЩ, за да се изтеглят от Източна Европа до границите от 1997 г.

46

военно-техническо

преди 1 година

"Следим отблизо плановете на Северноатлантическия алианс по отношение на Финландия", посочи на брифинг в руското външно министерство неговият официален представител Мария Захарова. "Потвърждаваме, че Русия ще бъде принудена да предприеме ответни мерки, както от ВОЕННО-ТЕХНИЧЕСКО, така и от друго естество, за да спре възникващите в тази връзка заплахи за нашата национална сигурност", каза още тя. Щом американската армия започне да използва територията на Финландия за това, посочи Захарова, Русия ще сметне, че съседната страна е загубила суверенитета си.

45

Първи етап

преди 1 година

Украйна е само първи етап на операцията, преди втория етап по принуждаване на НАТО да се изтегли до границите от 1997г.

44

Анонимен

преди 1 година

Освен от най-новия изтребител Су-57, "Гремлин" може да бъде носен и от повечето въздушни платформи от предишното поколение, като самолетите Су-30СМ, Су-34 и Су-35С, както и от тежките изтребители-прехващачи МиГ-31БМ и бомбардировачите с голям обсег на действие Ту-22М3М.

43

Анонимен

преди 1 година

Акциите на Lockheed и Raytheon започнаха да падат. Пада и доверието към ПВО системите Patriot. Информацията на Киев, че е свалил преди един ден всички руски ракети "Кинжал" атакували украинската столица засега не успя да неутрализира споменатата по-горе негативна борсова тенденция за двете основни компании на американския ВПК.Източник: yahoo finance.Хахахха

42

Анонимен

преди 1 година

Пет постановки патриот са ударени вчера , официално изявление . Руското посолство в САЩ се гаври със колажи на безполезния пейтриот , едва ли ще го правят ,ако не са сигурни в успеха си!

41

Анонимен

преди 1 година

Украйнците са издирили и арестували хората снимали клипчето с разбитото прехвалено американско ПВО .Грози ги до 8г затвор.

40

Анонимен

преди 1 година

Вчера поляците регистрираха рязко увеличение на бисмута 6-7 пъти. Да звъннат във Великобритания, която доставя снаряди с обеднен уран.Надписи на аптеки в Хмелницки:Йод няма.

39

Анонимен

преди 1 година

Тук нашите хомосексуалисти продържават да пишат глупости пак питам според вашите празни глави Украинците нямаше ли да покажат отломките от Кинжала щяха да публикуват снимки ама само тишина. Аз изгледах този материал от някорко различни места. И навсякъде едно и също адски взрив след сватбарската стрелба на Патриота. Америка призна за поразения Патриот нашите нещаствици отричат.

38

6 пъти се насрал

преди 1 година

кремълския рептил като разбрал, че са свалени 6 Кинжала...

37

Да го дууууяте

преди 1 година

Ей джендърмеени,когато Путин ви изптави до стената,ще ревете,много ще ревете! Ще съжалявате за всички злини сътворени от вас,за войните в Сирия ,Либия,Ирак,Иран,Сърбия,Украйна,за милионите убити от вас! Краят ви е близко,не мислете,че ще ви се размине!!

36

ГЕЙЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ

преди 1 година

Абе къде е Кличко да ни покаже някой свален Кижал хаха? Хомосексуалисти вярвате ли, че ако Укронацистите бяха свалили Кинжал днес нямаше да показват снимки ? Целия свят споделя точно обратното как Кинжала унищожи Пейтриът.

35

Анонимен

преди 1 година

Пригожин влиза в чувала защото на двата фланга са украинците а в средата напредват вагинаторите. В един момент ако двата фланга тръгнат един към друг вагинаторите влизат в чувала. Пригожин много добре го знае това и може би нарочно го прави и в последния момент ще драсне за Африка и ще остави вагинаторите или да се предадат или да загинат.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40, ти не си със всичкия си? Ама наистина ли за теб най-чистата вода ненапита - животворен източник на светата истина е УНИАН, държавната пропагандистка агенция на Украйна??? Ти явно не знаеш, че самите украинци не им вярват на нито едно от съобщенията, които са предимно фейкове. От украинската агенция скоро ще прочетеш, че са кацнали на луната, както твърдяха, че са изкопали Черно море, продължавай да четеш