131

ХА!

преди 1 година

Направо смях - тинейджър с дрон и пиратки, атентат по кремъл? Ами те ракети не останаха, чипове няма изкопаеми...

130

Безспорен Факт

преди 1 година

ВСИЧКИ русофили са тежки алкохолици.

129

Тъжно, но факт

преди 1 година

Русофилите вече са в кома, след като са сръбнали дневната бутилка водка. Търсете ги за коментар утре, след 12 часа, след като дръпнат сутрешната водка с кафето и им се събуди мъжествеността.

128

Цър-цър

преди 1 година

Русофили, нали сте големи "мъже"?! Що не излезете и да си кажете каквото искате срещу Европа и Украйна, ами само мишкувате и църкате опорките на Митрофанова?

127

Не бе

преди 1 година

Дроня е прелетял от Украйна до Кремъл без да го засекат. Това е атака на Зеленский.

126

:D

преди 1 година

НАТО ще изсипе джуджето Путин като брашнян чувал в зърнена криза, Байдън ще чете новините за това от аутокю.

125

Не.

преди 1 година

НАТО ако искаше да изсипе джуджето по този начин, нямаше да има такава новина, а щеше да има репортажи от двореца на Путин, както беше при падането на Янукович. Идеята на НАТО е да освободи руския народ, който сам да се надигне изпод червения ботуш на Путин.

124

Анонимен

преди 1 година

Да, когато видях кадрите с експлозиите в нощното небе, първото което си помислих е, че това е умишлено инсценирано от Кремъл. Те са способни на това, на лъжи и манипулации, за да постигнат целите си. Русия има богат опит в тази дейност още от СССР.

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 144 - по същата логика да те питам - защо всичкото евроатлантик и неолиберал си мисли, че който е против античовешките им ценности е русофил? Нямам нужда да съм русофил за да поддържам тезата, че съществуват само 2 пола, че не е нужно да ядем скакалци, и всякакви други безумства налагани от глобалистите.

122

Анонимен

преди 1 година

Атака срещу Кремъл е такъв удар срещу руската държавност, че единствено обявяване на мащабна мобилизация и тотална война моге да оправдае подобна инсценировка. Е, война още не са обявили...

121

Русофоб==Расист

преди 1 година

Расизъм срещу руснаците и то отстрана на българите е смехотворен.... Бели православни мразят други бели православни, освен ако Бг нацията се е изродила и днешните българи са черни...

120

Нациките свършват

преди 1 година

Русофобите за радост са следващото пушечно месо, след като свършат укронацягите. С удоволствие ще се хвана на работа в погребално бюро да ги копам и заравям такива индивиди.

119

Анонимен

преди 1 година

Рязанска захар. Който не е разбрал - ще разбере.

118

???

преди 1 година

бе едно стана прделно ясно от тази война в украйна! едното е, че путинофилията тука ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! и продавя България! и вотрото е, че същата тази путинофилия НЕ иска да и се плаща в копейки а иска да и се плаща в долари или евро! та щот ака пре продажни путинофили!!!???

117

Психеделичен транс

преди 1 година

Яко съм заредил музика в АИМП3 психеделик. Само за фенове и фенки))))1. Sangeet - Fragile Noize 2006 --- това е цял албум2. Neutral Motion - Humana Societas 2016 --- цял албум Наздраве на всички!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Той късия си инсценира атентата, ама да не стане реалност скоро ?!?

115

До 135

преди 1 година

*** ли си ? Отговорът е същият !

114

Значи

преди 1 година

Според путлеристките власти, ако Путин в това време е бил в Кремъл, украинците са щели да го убият ! Че той бил много лесен бе.... !

113

Анонимен

преди 1 година

Разследването не е приключило! Руснаците още търсят двамата пилоти! Докато не ги намерят, няма да приключват разследването!

112

Анонимен

преди 1 година

Инсценира ли главния прокурор атака срещу него? Отговорът е същият