128

:)

преди 1 година

Защо американците не пуснат оня младеж с изтеклата информация. Та той е добър човек и борец за свобода. Нали так се опитват да ни представят всички задържани за измяна в Русия, които са на някаква заплатка по западните посолства.

127

Мурза е невинен !

преди 1 година

Русия не е обявявала война на Украйна ! Следователно в Украйна няма руска армия ! Е, може би в Украйна има руски терористи ? ТОГАВА СЪДЪТ В МОСКВА ДА МИ ГО ДУХА !!!

126

Анонимен

преди 1 година

Тежко е да си русoпитeк в последно време :((((

125

Анонимен

преди 1 година

Никой смъртен няма право да говори потив Дужанко и Великата Червена Орда Голтаци.

124

До Путинопитек

преди 1 година

Не точно. Ако подсъдимия има няколко обвинения в САЩ той може да бъде съден за всяко поотделно. Тоест ако имам 3 обвинения и на трите имам 10 години се събират 30 години. ОБАЧЕ. Аз мога да обжалавам всяко едно от тях отделно. Тоест ако успея да спечеля 2 ще лежа само 10. Ако успея и 3 излизам нали. Сега ако на едно имам 30 години на другото 40 и на последното 50 ... нали.

123

Така е ..

преди 1 година

Годове.А за Путин 250 години.

122

до 129

преди 1 година

Като те интересува земеделието отивай чети Бразди :)

121

Ноби

преди 1 година

и какво ? шпионин осъден. преди време щеше да бъде смъртна присъда

120

Анонимен

преди 1 година

От коментарите разбирам, че 500 години турско се е отразило много добре на една определена група душевно болни в страната. За тях "Наведена глава сабя не я сече" е в пълна сила :) никой няма право да говори против Путин иначе е предател :)))

119

Путинопитек

преди 1 година

Язък. Путинската Цацаратура и суд така и не се научиха от САЩ, че може да има присъди и над 1000 (хиляда) години, когато судията направи джакпот от престъпления, а това означава, че човеко ще трябва да лежи у панделата и в Отвъдното.

118

Анонимен

преди 1 година

А най интересното е че мисирките това го слагат като водеща новина. А българското земеделие е някъде отстрани, не е важно защото трябва да се затрие, нали така мисири?

117

Роберто Баджо

преди 1 година

тоя си е за трепане.Краварите за Тръмп (американския Навални)искат присъда от 136 години.Какво да говорим повече.

116

Анонимен

преди 1 година

До Малкчик без Танкчик - напрегнат си. Нормално за твоята възраст. *** си удари една чики, и изпусни парата.

115

Анонимен

преди 1 година

Защо всички престъпници и предатели като този са с влошено здраве? Защо не се лекуват навреме вместо да правят глупости?

114

АНГЕЛ

преди 1 година

Пазете го добре защото някой друг чужд Агент ще му подхвърли Новичок в килията и ще получи стомашно разтройство от което ще се по.се.ре. и после пак ще обвинят Путин ,че е използвал "супер смъртоностна" отрова от която до момента никой не е умрял!

113

Анонимен

преди 1 година

Защитата осъдения за държавна измяна Владимира Кара-Мурзы ще пледира освобождаването му,заради влошено здраве .Да ви е познато? Когато взимал кеш от англетата беше добре.Собщава РИА Новости

112

мафиот

преди 1 година

Тези американци в гуантанамо кави са и защо са там,някой краварогъзолизач да напише моля?

111

Прокор Темидов

преди 1 година

Малко е за един предател. Пледирам за доживотна каторга за такива!

110

Анонимен

преди 1 година

Така трябва. Тези агенти отдавна трябваше да са в панделата, даже не трябва да имат време за пискливите си соросояди по медиите. На бас че скоро ще се разболее и ще цирика че е тровен и какво ли не. Ролята на тези е такава. Искам интернет и смути и мъфини в затвора и съм много гладностачкуващ :))

109

Анонимен

преди 1 година

В Сибир, ще има време да преосмисли представите си за родина и предателство ! Идеално, би било и нашите евро-атлантици да му погостуват за две-три годинки !