15

Анонимен

преди 1 година

Който подкрепи ШАРЛАТАНИТЕ ще да е много луд ,та даже по-зле и от тях!

14

Зозо

преди 1 година

Според мен може Боко, Доган и Корни да се разберат. Ако Корни има бройка над 20 де, иначе не става :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 1 година

Напишете една статия за миналите избори. Малко история. Напишете колко е била избирателната активност. Как 20% от населението решава бъдещето на 100% от населението. Къде е тогава демокрацията. Къде е народовластието. Народа не управлява! Няма демокрация в истинския смисъл на думата и не може да с 20% гласуващи! Сравнете с други държави ... Какви са тези статии по два реда.

12

Анонимен

преди 1 година

"Експертите" се оказаха един експерт, и при това Дайнов... Е няма такава експертиза...

11

Анонимен

преди 1 година

Компроматите ТРЯБВА да излязат СЕГА, а не след изборите, както иска нечистоплътното създание дайнов.

10

Свобода

преди 1 година

Бойко, Костадинов, Нинова и Доган. Това е коалицията.

9

Анонимен

преди 1 година

2 милиона пред урните..тоа па си мечтае...оно ние сме 5 милиона са все старците и децата вееее...тия списъци са толко невернииииии

8

Анонимен

преди 1 година

ПСЕВДО ПОЛИТОЛОГА ЕВГЕНИ ДАЙНОВ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО ЛОБИСТ НА ПП И ДБ, А НЕ КАТО ПОЛИТОЛАГ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ.

7

Анонимен

преди 1 година

Професор Дайнов е изделие на Акадимията за партийни кадри на БКП АОНСУ... и стипендиант на БКП там, като обещаващ кадър. Факти за атлантиците у нас.

6

Анонимен

преди 1 година

"- Бат Бойко! Даваме ти властта да правиш, каквото искаш!" Аз за друго не се сещам ...

5

Майора

преди 1 година

Абе Дайнов ти чуваш ли се какво говориш? На какво основание коалицията на доносите и провалите ще спечели освен ако пак не направи фалшификация на изборите? Нищо добро не ни очаква от мсмините и таткови синчета , бивши комунисти и хора от ДС , затова и те не трябва да управляват! Видяхме бездарното им управление за 7 месеца довело до фалит , двуцифрена инфлация , високи цени и подкрепа от олгарси с цел прикриване по Магнитски , в това число Кирчо Кокорчо! За нищо не ставате мошеници и шарлатани

4

Анонимен

преди 1 година

Това беше целта на другарите да няма стабилна държава и висока инфлация за да не се влиза в Шенген и Еврозоната.

3

Анонимен

преди 1 година

Абе ще се вземат накрая в името на общото крадене.

2

Зозо

преди 1 година

........................ПП и ДБ, които очевидно ще бъдат първи, да намерят начин да убедят Бойко Борисов и да му обяснят, че трябва да подкрепи реформаторско правителство, без да иска достъп до изпълнителната власт.................. Ааааааахахахаааааа, тоя на какви вещества е? :))))))))))))))))) Евгени Дайнов и Червен Колю?!? Срам и позор!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Абе Борисов да се вземе с БСП и ДПС и да управлява, аз не знам какъв му е проблема? Всъщност знам - това не му е нужно, тъй като се споразумяха с Рундьо, и сега е даже още по-добре - хем пак техни хора са на власт, хем ГЕРБ и Пеевски не отнасят негативи за упралението