191

До 212

преди 1 година

Кой съюз??? Малко се съмнявам след гафчето на вагнер в ЮАР!!! Да не останеш изненадан ти!!!

190

Ааааааа

преди 1 година

Ресофили...а догодина на кой ще слугувате....на сегашната кремълска групичка или ще се наложи да започнете отначало с вожда на вагнер??? щото нещо се мъти в блатата

189

Велика България

преди 1 година

Русофобите газ пикаят горките. Всичките им планчета отидоха по дяволите :))) Русия печели, запада фалира. Няма смисъл да *** еврото - остаряла и вече не модерна валута. Ориентирай се към Евроазиатския съюз момко :))) Не бъди беден и молещ се за помощи западен плебей бухахахаха

188

;-)

преди 1 година

Радвайте се още че машината прави тртт трттт , че спре ли става лошо ;-)) И накрая който държи ресурсите той ще поръчва музиката ;))

187

Bormann

преди 1 година

Финландците не се научиха. Загубиха маса територия по време на Втората СВ и сега искат да губят още...... Суоми, погледнете бедна украйна. Имаше Крим, Запорожие, Донбас, и куп дриги а сега какво има? Един зелен песнопоен гълъб? бухахахаха

186

с.т.

преди 1 година

Откъде накъде русия ще определя кой да влиза в НАТО и кой не? Егати нахалството. Тия съвсем се самозабравиха.

185

Анонимен

преди 1 година

Руснаците - бездарни същества, живеещи в собствената си мизерия. И понеже не могат да постигнат никакъв напредък, решават , че трябва да унищожат останалите.

184

Анонимен

преди 1 година

Грузия, Украйна, Сирия и т.н. са мишени и без да са членове на НАТО, т.ч. изглежда по-добре да си член на НАТО и мишена , отколкото само мишена . Имперските амбиции на Путин нямат край , та решението за НАТО изглежда повече от логично

183

Minuva42

преди 1 година

На руския посланик ще му е трудно да продаде същите аргументи, които продаваха на Украйна за да не влезе в НАТО...

182

Ченгесарян

преди 1 година

Не съм никакъв фен на Русия, обаче платеното троолче се е развихрило! Спри се бе момче, такива като теб ще са първи с хляб и сол да посрещат руснаците, също като дядовците си. В момента е модно да си нео-либерал, ама всичко се променя, остави си вратичка, че много станахте и борбата между нагаждачите ще е огромна

181

Анонимен

преди 1 година

добре че е Русия да диктува на всяка държава в света какво да прати, къде да членова, каква политика да има

180

Анонимен

преди 1 година

Те винаги са били мишени на Русскиия мир. Подобно на раково образувание, той иска да се разпространи навсякъде, където не могат да го ликвидират, и няма да се откаже никога.

179

Да разбираме ли

преди 1 година

Тогава,че над 30 държави членки на този алианс,едни от най-силните икономически държави и водещи в научно и икономическо отношение са в "бездната",а пък Русия в рая?Боже,колко са смешни тези изтрещяли старчоци,живеещи някъде в 1945!Ако не беше толкова смешно,щеше да е тъжно,имайки в предвид какви нещастия на човечеството може да докарат идиотските действия на някакви идеологизирани маниаци!Боже прибери си вересиите!

178

Нищо не е забравено

преди 1 година

До Ха ха ха.....И не знам за преди 200 години,но да вземем да погледнем какво произвежда Швеция и какво Русия,какъв брутния вътрешен продукт на Швеция и какъв на Русия.как живеят хората в двете страни и дали шведите се стремят да емигрират в Русия,или руснаците в Швеция?Въпроси,въпроси,на които ни един заблуден русофил не може смислено да отговори.И накрая излиза,че преди 200 години са спечелили.....шведите!

177

Няма никакво "А

преди 1 година

И двете страни ТВЪРДО са заявили желанието си да се включат в НАТО,със съответните процедури в техните парламенти.Въпрос на време е да се състои,въпреки Турция и Унгария,които играят по свирката на Москва.И което е важното в случая е,че тези две страни бяха ПРИНУДЕНИ да о сторят,за да се защитят от Руската агресия,в предвид случващото се в Украйна!Тоест Русия сама подтикна тези две страни да станат членки на НАТО.Оттам насетне нека Русия плаши гаргите!Нека удари НАТО ако й стиска!

176

Анонимен

преди 1 година

До Барни Ръбъл 217 С поглед към историята, китайската цивилизация е доста по-древна от "американската", а то всъщност американска няма.

175

Коментар

преди 1 година

Лайномета влезе в музата си. Такива трябва сериозно да ги глобяват за простотията, агресията и езика на омразата. Хайде задействайте се де. Пращайте на кибер предтъпления.

174

Анонимен

преди 1 година

Оххх сега разбирам, защо нападнаха Украйна. За да не става ....мишена :)))))

173

Барни Ръбъл

преди 1 година

Всичко цивилизовано и европейско за СССР-Федерацията е враждебно и фашистко.Мястото им е в Азия при Си и Ким.

172

Анонимен

преди 1 година

То май мишени са тия дето не са в НАТО.