103

Анонимен

преди 1 година

Да но САЩ са бита карта вече! Свиквайте, г-н Блинкен!

102

Анонимен

преди 1 година

Блинкин бил уточнил, че към този момент Вашингтон не разполагал с доказателства Пекин да е доставил на Москва "смъртоносни оръжия". И аз не разполагам с доказателства, че Пекин е доставил на Москва. Разполагам с доказателства обаче, че Русия е доставила на Китай доста оръжия още преди 2018 г.

101

Анонимен

преди 1 година

Китай много ясно заяви, че заема НАПЪЛНО НЕУТРАЛНА ПОЗИЦИЯ! Каква подкрепа за Русия сънуват спекулантите от САЩ и ЕС?

100

Анонимен

преди 1 година

Още 3 години давам на САЩ,да са някои,и ще се пръснат както се пръсна,разпадна СССР!-:)))) Светът се съюзява вече Срещу САЩ! " Печатането" на " долари" без покритие му се вижда Краят!-:)))

99

Анонимен

преди 1 година

Вече не сте чорбаджии на китайците, каквото си произведете това ще ядете.

98

Анонимен

преди 1 година

САЩ са единствената държава в която до 19 век е съществувал робския труд. Те са свикнали робите да движат икономиката им. Китайските работници също ги смятаха за роби. До преди няколко години милиони китайци шиеха, сглобяваха, запояваха по 18 часа на ден срещу купичка ориз за огромните печалби на Американски фирми. Но това вече се промени, Роба на САЩ днес е по силен и богат от господяря си. И вече дори му се опълчва. Което буди страх и паника в бившия му господар САЩ!

97

пуйката

преди 1 година

Китай кога е виждал в САЩ наместник на Бога,че се учудват,че не зачитат интересите им?А поуките от Китай са ги разбрали по своему и първо в Москва.Ха-ха-ха!

96

Младан Кръстаич

преди 1 година

Световните господари ФАЩ са обезпокоени.30 години си правеха каквото си искат,докато не стигнаха до руснаците и тук се препънаха..Същите изпълнения като с Наполеон и Хитлер.Европа ще пати ,не Сащ,това е истината

95

българина

преди 1 година

вашите интереси са безгранични и ще получите безгранично възмездие

94

Анонимен

преди 1 година

Всеки реве Китай да го подкрепя, Китай е новия световен хегемон.

93

ОФчо

преди 1 година

""""Подкрепата на Китай за Русия е в разрез с интересите на САЩ"""" --- --- Е, и??? Кво му пука на останалия свят???

92

Анонимен

преди 1 година

Голямата грешка на запада беше, че изнесоха производствата си в Китай. Така им показаха кое как се прави, дадоха им "НоуХау". Направиха го от лакомия! Ниски разходи за производство даваха огромни печалби. Но Китайците не пропуснаха шанса си. Те изучиха технологиите и начина на производството на западните фирми. И сега дойде момента да използват наученото от дългите години слугуване на запада. Китайските продукти вече са по качествени и модерни от западните такива.. Които пак са произведени в там

91

Анонимен

преди 1 година

Правилно, нас какво ни интересува САЩ. Какво ни интересува и Русия, какво ни интересува Украйна - въобще, какво ни интересува...Не не интересува дори България!

90

Едно към едно

преди 1 година

Този е толкова арогантен, че вече не се и опитва да прикрива истнските цели на САЩ! "Светът е зона на икономически интереси на САЩ!Всичко, което не ни харесва, е незаконно и ние ще го променим на всяка цена." Украинците са пушечно месо в тая игра. И ако Русия прати няколк ракети с ядренио биойни глави по Полша, Румъния, България и Украйна нали това няма да навреди на Сан Франциско, Ню Йорк и Вашингтон. Горките ние.

89

Анонимен

преди 1 година

Как е тая вечер нещо много сте се разгорещили, бистрители световната политика ахахаха

88

Анонимен

преди 1 година

От Вашингтон и Брюксел освен декларации с които да плашат гаргите друго не могат да направят,те Русия и Китай да не са Гвинея и Конго ,че да им се налагат санкции и те да клекнат и да ги лизнат американците по онова място

87

Анонимен

преди 1 година

Нас какво ни интересува САЩ?!?

86

Кире

преди 1 година

Не мога да разбера за какви съюзи се напинят. Запада им показа, че не е проблем да ги изолира за 50-60 години сами да се давят в собствените я си шит. От 45та до 90та 2/3 от населението на Земята прежива комунизма. И сега Запада ще ги гледа отново отстрани, как технологично изостанали мижетурки ще се мъчат с дъмпинг на заплатите да оцелеят. Резултата от този мач вече го знаем...

85

Анонимен

преди 1 година

А кво стана с Тръмп ? А с банките ? На Тръмп му гледате под завивките а казвате че вие сте демократични а Китай комунистически . Голяма демокрация .

84

Анонимен

преди 1 година

В днешни дни САЩ зависи много повече от Китай, от колкото Китай от САЩ. За справка 75% от продуктите в САЩ идват от Китай, срещу само 2% от продуктите в Китай се произвеждат в САЩ..