58

Митьо Пищаков

преди 1 година

Дядушка Си преназначи васала си за нов президенстки мандат в рф, но не всичко зависи от него, защото решението за съдбата на путио вече е взето от могъщите англо-сакси. Иначе лилипутин пак взе да хленчи че запада 8 години го водил за носа, при което Гиркин не издържа и директно нарече Путин тряпка, като в допълнение му каза да си дръжи устата затворена. Гиркин може да е бандит, но е голем - единствен той може да си позволи да обижда вовата публично.

57

9

преди 1 година

Е,схемата свърши работа! Ковида ни раздели, войната ще ни довърши...

56

Няма ваzeлин...

преди 1 година

в Хага... Затова е притеснен Песков.

55

Бунгар

преди 1 година

Нека Русия да се изтегли от анексираните територии и да спре войната,и чак тогава да започнат мирни преговори.Едва ли запада и Вашингтон няма да са диалогични и с ясни намерения спрямо Русия.Докато Русия е доказан агресор,нямат право да обвиняват нито запада,нито Вашингтон

54

???23

преди 1 година

На Песков синчето защо не е на фронта?

53

Силиций

преди 1 година

Преговори след като гризнете дръвцето. Ще се изнасяте от окупираните територии на Украйна и ще се утонява размера на репарациите които ще плащате през следващите 100 години. Не се притеснявайте, A.I. ще изчисли с точност до последната копейка.

52

Анонимен

преди 1 година

Пак не работят лайковете...явно не може да се клика на "неправилните".Укроненормалниците искат да унищожите човечеството!

51

Анонимен

преди 1 година

К'ви са тея ботове където пишат да се продължи войната?!Нормален човек няма такива неща да пише.Да я спират тази война,защото ще се разрастне.Вече щели да дават на укрите снаряди с уран да стрелят по източна Украйна.Ще забравим за морето май...на британците не им пука,защото са далече.

50

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има тотален уркопитецки разгром. Подпишете мир *** или ще сърбате попара!

49

Анонимен

преди 1 година

До смърт на фашизма - Колко ще продължи тази ОБЯВЕНА война ако не е тайна.Американски генерали казват 10 дена на Червеният площад , а бандитите ще бъдат навързани пред Мавзолея на идолът им .

48

Анонимен

преди 1 година

Нещо много са се подплашили в Кремъл. Какви са тия зверове и чудовища които бълнуват?

47

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия има огромна територия и ресурси с които можеше за 8 години да пресели всички колаборационисти и сепаратисти от Донбас в Мордор но избра пътя на войната и заграбването на украинските територии.......... Чиста проба фашизъм. В резултат досега са убити и осакатени над 200 хиляди руснаци и вероятно толкова украинци . Само типичен русоФоб, като дъртото джyдже и фашистки режим като кремълския може да погуби толкова свои и чужди хора...

46

Анонимен

преди 1 година

Уркофашисти!!!

45

Украйна еба мамата

преди 1 година

на фашистка Русия.

44

Анонимен

преди 1 година

Никой не ви пречи , източната граница на Украйна откъдето влязохте не е затворена, обирайте манатки и край .

43

смърт на фашизма

преди 1 година

Скоро Путин ще обяви война на Украйна.Си бе поканен от Москва да одобри,да даде съгласието за теслата която е наточена за хохлите и западните им покровители.Очаквайте неочакваното.Ще има наказателни акции и много смърт.

42

БАБА ВИ

преди 1 година

50 държави се пънат и с една Русия не могат да се справят. А вече Китай и много други застават зад нея. Да не се окаже, че запада е къща от карти...

41

Василев

преди 1 година

Сега САЩ ще върнат Русия един век назад, докато при Рейгън само с петдесет!!!Агент Трейси Лордс!ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Запада= запаДА. Изгрява от изток и залязва на запад. Слънцето не е просто!

39

Анонимен

преди 1 година

Русия е непобедима.Всички фашисти ще бъдат наказани.