147

Хасан

преди 1 година

Ти баща,ти майка

146

Анонимен

преди 1 година

А ти ли милееш, бе, Перко Наумов! Милееш ти за народната пара - повече да кешираш за по-кратко време. Ама не ти е достатъчно и искаш и на цар да се правиш - да те слушат и да ти се кланят. Айде, разкарвай се вече!

145

От Северозапада

преди 1 година

не гласувайте на избори и на референдуми! ще дадат гласовете ви на фалшификаторите, окупаторите, озурпаторите и болните от западната цивилизация! единственият начин да протестирате срещу окупаторите и фалшификаторите е като не отидете на избори и на референдуми! единственият наин да промените системата е като не ходите на избори и референдуми!

144

ТОЗИ...

преди 1 година

ТОЗИ МЕ Е СРАМ ДА ГО ГЛЕДАМ А НЕ ДА МУ ЧЕТА И СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ ОПРОСТАЧИ НАРОДА ЗА 12 Г--КАЗАХА ЧЕ ХОДИЛ В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ЗА ДА КАЗВА КОИ ДА ВЛИЗАТ В СПИСЪКА МАГНИТСКИ НОООО СЕБЕ СИ ЗАБРАВИЛ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕН ЗА ТОЗИ СПИСЪК --ДОКАТО ТОЗИ НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАТЪВА И АКО СТАНЕ ВОЙНА В Б-Я ОСВЕН РУСИЯ НЯМА НИКОЙ ДА СЕ ЗАСИЛИ ДА НИ ПОМАГА--ХОРА ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ ИСКАТЕ ЛИ ГЕРБ ПП И ДБ/те за съжаление не знаят какво искат пълнят им джобовете американците и те .......

143

Анонимен

преди 1 година

Този може да си говори каквото си иска, но му е пределно ясно, че власт няма да види никога повече - нито ГЕРБ ще е в управляваща коалиция, а за премиер да не говорим. Той затова 2020 г, като почнаха протестите не искаше да сдава властта, защото знаеше, че ще му е за последно, докато 2016 г сам си подаде оставката, като избраха Радев, защото знаеше, че подкрепата за ГЕРБ все още е висока и пак ще се намъкне във властта.

142

Анонимен

преди 1 година

Изби животните и сега чуди защо са скъпи кашкавал и сиренето.

141

"""&q

преди 1 година

Боко на тебе повече ще ти прилича да грабнеш шмайзера и да одиш в уС_райна.

140

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше рушил държавата и родното производство през последното десетилетие,сега нямаше да ядем вносна храна която е скъпа и вдига инфлацията .

139

Хан Аспарух

преди 1 година

Бойко, Бойко. Малко те е бил баща ти навремето. На дърти години взе да ставаш ***. Паметници ще местиш, правителства със обрати ще правиш, американски ханъми ще целуваш, .... А бе тая държава иска само мир, пътища, индустрия, селко стопанство, здраве и образование! И абсолютен НЕУТРАЛИТЕТ! 1350 години сме във войни.

138

Един

преди 1 година

Бойко дето извъртя схеми за милиарди и нарече народа си матрял и го сравни с кучетата си които трябвало да са на каишка. Да голям родолюбец

137

Анонимен

преди 1 година

"ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната, в Европейския банков съюз, а по времето на Кирил и Асен какво се случи?, попита лидерът на ГЕРБ--------Ами Бойко, ако Герб не бяха поискали вот на недоверие срещу ПП и останалите мафиотски партии не бяха подкрепили вота, сега вече ЩЯХМЕ да сме в Еврозоната! А с Герб ще си стоим в чакалнята още 20 години.

136

Мими

преди 1 година

За 155-Мими Познаваш ме на куково лето ..! Глей си болното здраве...!!!!?+

135

ББ

преди 1 година

ограбваше ни през магистрали и пътища,ограбваше ни с руските потоци,правещи ни зависими,саботираше азерският газ,саботира ни през Чайра,,да обслужваш руски ен.ри...да работиш против САЩ и Свободният...да крадеш ЕС и Народа си...за да финансираш планове на путин...не е ...умно,САЩ с 200?..нямаш шанс...скоро ще те погалят персонално...без да са папи!!! и обслужващите те преяждащи също с животите на ЕС данакоплатци,съучастник си в убийствата в Украйна...могат да те намерят...те решават!!война е!

134

ББ

преди 1 година

"милеещият" за България ви ограби през КТБ с над 4.5 милр,с над 3 милр,строящ руски поток на путин с вашите пари,скриха пътната карта...САЩ я имат,съсипаха земеделието ви за да ви насаждат лошият ЕС,през цени,нима не вдигат те цените,държат всичко,бизнес,логистика,регулатори,съд,прокуратура...по руски,мачкат ви за да обслужват путин дпс-гроб...САЩ не можеш минеш с 200...подари на агент сава от дс Тец Варна все едно ти е бащиния!по руски...милеещият за...бесило си!!!война е...цирка свърши!!

133

Анонимен

преди 1 година

Тоя една от предишните му лъжи беше че Доган го бил поръчал. Патологичен лъжец.

132

Мими

преди 1 година

Кво, ти дреме Бойко, за хората срещу теб...!?...Който се смее вместо да беснее винаги е по-силния..

131

Анонимен

преди 1 година

Идол за българската иззмет. Действа като сито.

130

Канадец - измамник

преди 1 година

Ние пък си направихме NEXO. За 12 месеца откраднаха толкова, колкото Баце не можа за 12 години

129

Българин

преди 1 година

Бойко, вади белия кон и бързо се връщай, че тия шмекери съсипаха България

128

Идеалист

преди 1 година

Баце, много стискат онези от Козяк....за слабините!