35

Анонимен

преди 1 година

По същия начин сега американците подкупиха Кирил Петков да предаде българите в Македония.

34

Анонимен

преди 1 година

Най-скучният и жалък професор от най- жалкото подобие на университет.Подрина цпециалнотта Византия тоя фъфляк.И кога стана спец по нова история?На всяко гърне меродия.Уж беше медиавист.Но те там кой ли е в ред в тоя факултет.

33

Петров

преди 1 година

всичко от Кайро до Брюксел и от Улан Батор до Пекин е българско, но има конспирация срещу българите и ни е отнето от сърбите каза проф. Павлов пред български мисири

32

По Гьобелс

преди 1 година

Баш така си е ..И аз бях много изненадан като го чух за пръв път преди години .Ама историята и образованиято са *** обслужващи за пари властимащите.Кво да се чудим че българите в Северна македония ни наричат татари.2 поколения са промити .

31

Анонимен

преди 1 година

А сърбите в същото време ги учат че ние сме ги били нападнали първо. И като им кажеш че те са ни нападнали преди това се правят на изненадани. Долно племе са сърбите.

30

Анонимен

преди 1 година

А Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност... - Хр. Ботев в."Знаме" 1875г.

29

Име

преди 1 година

Руснаците са били също с интереси - но те са ни дали много, на практика. Братя по душа и по кръв, все пак сме една раса, никой не ни е защитил. Това е - "Брат, брата не храни - но тежко му - който го няма".

28

Анонимен

преди 1 година

И тоя дърт комунист да се изходи

27

Анонимен

преди 1 година

и тоя *** свърши вече

26

до 24

преди 1 година

Много е интересно русофилското мислене - щом не харесваш руснаците значи си американска ***. Не, елементарни русофилчета, светът не е двуполюсен, никога няма да гласувам за американски продажници от ДБ-ПП, и никога няма да гласувам за руски продажници от Възраждане. Както и за Русия, така и за Америка винаги ще бъдем една партенка, която може да бъде използвана и захвърлена. Но русофилите мислите, че руснаците ви обичат и ви мислят най-доброто, хах.

25

До Анонимен 24

преди 1 година

Не знам американците някога да са ни били братя. Те и руснаците не са ни братя понеже флота им обсажда Варна, инвазията на Добруджа, явната позиция против обединението с Източна Румелия, еднопосочното обявяване на война през 44г., тригодишна окупация до 47г. и т.н. Но във русофилското мислене руснаците са нещо като майка и баща за България.

24

Честита свобода!

преди 1 година

Поклон и вечна признателност към братския руски народ за освобождението ни от турско робство. Единствената причина България да съществува е Русия. Всички останали велики сили са подкрепяли изцяло Османската империя, защото е била основният враг именно на Русия. Да бъдем обективни и да не се опитваме да си измисляме нова история само и само за да бъдем политкоректни. Ако допуснем това, значи, че сами сме се отказали от свободата си.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24. Те и американците не са ни братя понеже са ни бомбардирали по твоята историческа логика. Врагове са ни по твоята историческа логика.

22

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са гаде народ. Ама нали имаме разни *** дето ходят всеки месец да лапат кебабчета там и много си ги обичат. А гова,че онези ни мразят не е важно щом корема е пълен

21

Анонимен

преди 1 година

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%80%D1%8A%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0 - Сръбско - Българската война, за глупавите тиква, за които сърбите са "братя". Вземете малко да четете.

20

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

Само говорят а ние умираме каква маштеха си имаме благодарим за всичко вече 101 години

19

Анонимен

преди 1 година

Според сръбските учебници (говорил съм със сърби по темата) шопите са част от сръбския етнос. Затова и Сърбия предявява желание за шопските земи и част от северозападна България. Началото на сръбско-българската война, обсадата на Видин от сърбите е точно заради това. Сърбите са най-комплексирания народ на балканите, с мегаломания без никакво покритие. Книгата "Войната се завръща" трябва да бъде четена от всеки българин на тема "отношения със Сърбия". Най-големите душмани за България са те.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15. Въри да ги биеш кат са ти врагове

17

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 8. Ние проблем не виждам какъв имаме. Македония си има проблеми ... ту азбуката е тяхна ту името не е тяхно ту са македонци ту не са и с всички е в пререкания.

16

Анонимен

преди 1 година

А пък през 107 година от новата ера Рим е окупирал Дакия... Били са вече не са или да отворим война със Сърбия за да си ги върнем понеже вече сме ЕС и НАТО и никой няма да се бие с батко ?