9

до 6

преди 1 година

Доста добре казано. Сума познати имам, които не влизали често във Фейсбук. Качиш стори- моментлано секунди след качването го виждат (мислят си, че не се вижда, че са го видели). Вземеш анализи колко време е висял в мрежата- 10 часа от 24. Ама не го използвал хаха

8

Факт

преди 1 година

Ще настъпи мир и спокойствие ....

7

до 8

преди 1 година

И да ти обясни като какъв работи, едва ли имаш капацитета да схванеш. Така че- няма смисъл :) Доста бизнеси се крепят на ФБ- всякакви маркетингови анализи, интересни платформи за предикативен анализ и какво ли не. Малките бизнеси във ФБ ги оставяме настрана, но и те са малък фактор. Данните струват пари, струват много пари. Никой не се интересува от теб персонално- важна е една съвкупност на определена възраст от какво се интересува, какво прави и така нататък.

6

до 4

преди 1 година

що бе , ти като какъв работиш ? щото гледам че се вживяваш в некаква роля .

5

Анонимен

преди 1 година

Кифлите къде ще публикуват фотошопнати снимки, ще им се срине реномето.

4

Анонимен

преди 1 година

"Аз много, много Facebook не използвам"- тотален Stalker, виси по цял ден, чете всичко, мисли си, че Facebook няма аналитикс колко време е висял. 90% от тия, дето не използвали много-много Facebook.

3

ха

преди 1 година

и кой нормален се интересува от фейсбуко или инстаграмо , и други подобни ?

2

Анонимен

преди 1 година

Почват аутсайдерите бачкери в коментарите, които си нямат идея, че някои бизнеси се крепят на социалните мрежи да ръсят акъл (ако имаха акъл нямаше да са бачкери). Като бъкел не разбирате от дигитални услуги, недейте да коментирате. Карайте баничарката, работете в склада, бачкайте на машината като инженерчета със знания от 70та и така.

1

Анонимен

преди 1 година

Т.е. сега текат преговори между Зуката и Урсула(чрез лични смс-и) за пакета под масата