42

Анонимен

преди 1 година

Прилича на скукс които къде мине и пфффф .Негоден за семейство ,чужди и наши

41

Анонимен

преди 1 година

В ГЕРБ няма един читав. Всички са гр0зни и т1пи, с криви глави.

40

Факт

преди 1 година

Никакви такива, истинското демократично нещо са изборите.Умишлено бавите мандата защото знаете какво Ви чака всички.А президента се оказа най ама най долното същество със заигравката което прави умишлено.

39

Анонимен

преди 1 година

Еврокоалиция и да пращаме русoробите в руският рай да се бият в името на дядя Вова

38

Един Българин

преди 1 година

Значи приоритетите ви са:1. Техническо правителство - колективно избягване от отговорност2. Хоризонт 1 година, да захване местните избори и понеже е с подкрепата на му-тра-та от Банкя да спечели пак с машинации местните избори. Пловдивския панаир вече го дадоха на който трябва, в София изпочупиха центъра на града и събраха пари за купуване на гласове.3. Правосъдна реформа с ГЕРБ - ха-ха! Да продължавам ли? По-добре избори да е ясно, че кра-дци във властта не щем!

37

Молодец ГЕРБ

преди 1 година

Младежи ГЕРБ трябва да лежат по 5 години в бай Ставри

36

Анонимен

преди 1 година

Тези са антибългарска формация и получават огромни суми,за да прокарват вредни и пагубни закони.

35

Аха дообре

преди 1 година

ГЕРБ докарала бг до последно място в ЕС? Защо, бе? Преди ГЕРБ първи ли бяхте? Или по време на промяната? Доколко знам, преди ГЕРБ беше много по зле, както и след тях! Очевидно е. Промяната говори пълни глупости. България била богата, но крадена. Те щели да донесат просперитет? Как? Със заеми да плащат пенсии? И на какво е богата България, освен на тиквеници като тях? Петрол ли има, газ ли, злато ли? Тръгнаха да теглят кредити, та с тях да купуват пенсионерски гласове. Позната схема.

34

До 32

преди 1 година

Христооо,никога не съм гласувал за тях,няма и да гласувам.И не очаквам да си признаеш ти за кого си гласувал.Няма и да те обиждам.

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБОПИТЕЦИТЕ са в паника. Отчаяно търсят за кого да се хванат. Но никой не ги иска и ги бута обратно да се давят в тинята.

32

Илчовеца

преди 1 година

ГЕРБ-аджиите са бич за демокрацията

31

До 27

преди 1 година

Много ясно,че такива под..ги като теб,които са крепили шишарките на тиквата,са дръпнали напред,но народа масово обедня.С 600 лв.МРЗ и 300 лв.пенсии,голямо дръпване напред беше.Що не се скриеш,па да се търсиш.

30

перко

преди 1 година

Кормчията да каже как техните депутати укриват терористи??? ?

29

Христо Христов

преди 1 година

До Qwerty/32 "Няма доходи, няма здравеопазване, няма образование... Да ви имам приоритетните задачи" - ми ВИЕ ги избирате.

28

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/31 "Срамното последно място в ЕС на което се намираме е единствено по тяхна вина." - Ц. по вина на про'с'таците като ТЕБ дет 12 години гласуваха за тях и "европейска МРЗ".

27

Qwerty

преди 1 година

Няма доходи, няма здравеопазване, няма образование... Да ви имам приоритетните задачи

26

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва и по 3 пъти на година ще ходим на избори,но ще изчегъртаме гербавите до край.Срамното последно място в ЕС на което се намираме е единствено по тяхна вина.

25

Майора

преди 1 година

Абе Мирчев за каква реформа в прокуратурата говорите , след като искате смяна на Гешев и поставяне на послушен главен прокурор? А колкото до корупцията първо вижте себе си , че сте партия на Прокопиев , с Ристьо е първа дружка с Маджо , Бобокови и останалите олигарси? Не става Мирчев, ти как записа двете си деца в градината в Горна баня?

24

МИРЧО ИВАНОВ

преди 1 година

С ТЕРОРИСТИ(ГЕРБ) НЕ ПРЕГОВАРЯМЕ.

23

Христо Христов

преди 1 година

Точно такива кратковременни кабинети без отговорност са най-вредни. 5-тата брюкселска колона у нас трябва да бъде изгонена до 9-то коляно!