51

kyky

преди 16 години

хе :) явно настъпих милиционерчетата по мазола :)))1. тоя е толкова животновъд, колкото аз съм космонавт 2. държавата не е обещавала нищо, за да го искат тия да го получат, че и да пречат на останалите да живеят3. законите са за спазване от всички, а не само от простолюдието, а на мутрите, полицаите и батбойкоборисовчетата да им е позволено да колят животни по улицата, да блокират улици, и да искат да им се ПЛАТИ ПО СМЕТКА за това....съжалявам ви, герберчета, тоя път още по се оляхте. предишната ви сценка със `стачката` на учителите поне малко от малко приличаше на истинска, ама сега мутрагени с ланци и пухкави пръстчета и вонящи на скъпи дезодоранти, а не на тор, ви изложиха ептен.....

50

гражданин

преди 16 години

Да подкрепим животновъдите. Да накажем комунистите!!!

49

Best for the best

преди 16 години

много мутри се ориентираха в този бизнес където и лесно става узаконяването каквото падне отгоре добре дошло със времето доходите им от престъпна дейност намаляват и е борба на живот и смърт

48

DevilishSoul

преди 16 години

45,Там е проблема, че за съжаление дори тия не ни изкарват сиренето и млякото! Защото, произведеното в България отива за изност от прекупвачите, които го изкупуват тънко от производителите, а на нас хората ни продават вносни буклуци илиродно, но порядъчно разредено и донаблъскано с химии! По цялата верига се облажават прекупваческите фирми на тоз и на оня, които хем изкупуват за жълти стотинки от производителите, хем препродават скъпо , като в кра яна веригата сме ние гражданите, които даваме луди пари в магазина! Аз нямам нищо против да са такив ацените, но парите да отиват при този, които е хранил кравите и овцете и им е ринал ****ата, а не при чичко паричко с мерцедеса, дето товари цистерните с мляко и пече гъ* на некой шезлонг, а напомпва цената тройно!

47

wow

преди 16 години

Мууууууууууууууууууууууууууууууууууу

46

vasil levski

преди 16 години

Do 2 godini se gotvi golqmo klane vtazi skapana darjava zavsi4ki koito se podigraha s truda na ba6titeni.6tegi iskolim dokrak ako 6te ida ustane samo 100000 balgari v darjavata.fermerite sa nai 4estnite hora,na tazi zemq,s krav i pot si iskarvat hlqba ategi kradat,BALGARIQ NAD VSI4KO.6TEGI ISKOLIM MAMKAIM MUTRI.

45

преди 16 години

42. - 14:55 - тоя ли мутраген с тия пухкави пръ...От: kykyалоо, ти като не си мутраген, защо не отидеш теб да те поритат полицайчетата с кубинките. Мнооого си ербап на кравиатурата, ама ще се на*сереш, ако отидеш в краварника или на протест. Бати скапаните нещастници. Нали тези хора ти искарват хляба и сиренето бе цър*вул скапан.

44

DevilishSoul

преди 16 години

Няма никакво значение кой какъв е !Държавата е поела ангажимент за субсидиране, по линия на европейските програми! Това че заради политиците, парите са спрени, не е по вина на краварите! Те са в правото си да си искат парите! Вината е в политиците и фирмите около тях заради които ни спряха финансирането, а не в хората, за които са предназначени тия пари! Пари, които се дават във всяка държава от ЕС!

43

Гражданин

преди 16 години

Следващия път, когато похапваш пържолка или кебапче по празниците,шпек салам , шунка,или просто купуваш кисело мляко за децата ти, спомни си какво си писал тук!Защото алтернативата е ирландско говеждо,на по 20 години, аржентинско, пълно с женски хормони,или вносно сухо мляко, пълно с химикали...А Българските пари,вместо да останат при Българските производители,ще преминат през големите вносители,до един с политически чадъри,и ще изтечат навън...Печеливши са във втория случай само шайка разбойници от обръчите и няколко партии.Случайни хора в големия бизнес няма, както ти е известно.Подкрепям напълно Българските фермери!!!

42

kyky

преди 16 години

тоя ли мутраген с тия пухкави пръстчета е животновъд????вижте му пръстчетата е, тоя освен химикалка и пистолет ако е държал някога в ръка лопата за да рине животинска тор аз трамвай ще стана....божееее тия мутри и полицаи ептен се оляха....

41

stoqn

преди 16 години

iskat 5 lv za sirene a mlqkoto go kupuvat za julti stotinki nqma kade da pasat jivotnite.treqbva sichki da se dignat na bund nezavisimo za kakvo e da vidim kade sha varavt posle

40

Шишо

преди 16 години

Много жалко че партиятя ГЕРБ подвежда толкова хорица да излизат и да създават нестабилност в държавата . Тази мутра на снимката е неоспял и провалил се кандидат кмет на ГЕРБ . Тези мутри и *** искат да сринат държавата само и само да дойдат на влас. Първо бълваха помия в Брюксел за да спрат парите а сега имат наглостта да яхват протестите . Ей иииии жажда за власт и пари .

39

българка

преди 16 години

Да подкрепим животновъдите. Да изметем червените *** от власта. Много са нагли тези червени измикяри, но и техният край ще дойде.Силно се надявам.

38

zoro

преди 16 години

Да спрем комунистическата ГАД,комунистите,освен да крадат не могат друго,ааа и бият

37

Ivailo

преди 16 години

Братя ,Българи да подкрепим хората,които с труд си изкарват парите,нека се обеденим и смажем лъжците,Да живее истината.Бог да пази България.

36

DevilishSoul

преди 16 години

Интересно, държавата в лицето на правителството, какво разбира под мирен граждански протест? Протестиращите да правят това, което държавата им каже? Че то това протест ли е? И въпроса не е само до сегашните случаи, а изобщо, по принцип! Пак се излагаме пред света... Защотото ЕК многодобре знаеше, че така ще стане, спирайки парите, но го направи... Нека правителството да се замисли защо и на чия страна застава Европа...Подкрепям протестите!

35

преди 16 години

Докога ще търпиме тази гнусна *** от комунисти, турци и мутри. Цялата тази управляваща *** на електрическия стол заедно с родата им. Колкото по - рано, толкова по-добре.

34

преди 16 години

да го духат убийците на животни !

33

Amorph

преди 16 години

Горките хорица, трябва да ги подкрепим, всички мерзавци които се изразихте негативно за млекарите е хубаво незабавно да потърсите лечение !!!

32

преди 16 години

za klane na tele-arest....kato se napie Ybiiski gazi hora- yslovna prisuda.....