14

Анонимен

преди 1 година

Ако са ваксинирани, проблем няма . Тези строги мерки вече са излишни. Мерките са за да пазят неваксинираните.

13

Анонимен

преди 1 година

В Китай преди време си ходеха с маски защото въздуха беше много мръсен. Явно си мислят че маската е някаква пречиствателна станция и дишат свеж планински въздух с мирис на току що напъпил бор погален от утринна роса.

12

Олок

преди 1 година

Да не забравяме как Путин забрани на всички пенсионери да излизат от вкъщи и ги барикадира по домовете. Тук ако такова нещо беше станало точно путинистите щяха да реват най-мн

11

Анонимен

преди 1 година

Дресирали са ги да вярват, че не е нормално човек да е без маска. Яко промиване на мозъци.

10

ф

преди 1 година

хората с маски по магазините вече изглеждат странно, чак не мога да поврявам как изведнъж всичко свърши

9

Анонимен

преди 1 година

До Почуствай разликата Абе друго си е да живееш в демокрация и в един момент да те задължават да се инжектираш с експериментална течност представена за ваксина в противен случай да те уволняват от работа. И после да ти дават обезщетение за увреждане от препарата цели 50 долара.

8

Анонимен

преди 1 година

Като им дават да гледат само телевизора, нормално е да си мислят , че има "пандемия". И у нас има такива зомбита.

7

мдаа

преди 1 година

Комунизъм. Не знаеш какво става навън, а като видиш става лошо за партийците. В много неподходящо време дойде това световно....

6

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

ЕТО КАК РАБОТИ! ЕЛЕМЕНТАРНО Е! Колкото повече се съгласяваш да участваш в играта на ковидпландемия, толкова по-зле стават условията на играта за теб! Колкото повече отказваш да участваш в играта на ковидпландемия, толкова по-малко смехотворните, нагласени правила важат за теб! Докато излезеш от играта! Както отдавна направихме повечето българи с нормална интелигентност! Само тук-там по един на хиляда ковипсихар си ходи с "маската" и запретнат за бустари ръкав! Отивайте в Китай бе, ще ви хареса!

5

Почуствай разликата

преди 1 година

Преди 4 години мондиала беше в русия, а преди три години кремълското жуже откриваше лично завод на мерцедес там. Днес световното е мираж за русия, а кремълското жyже открива онлайн завод за пyйки в тюмен. Нема проблем санкциите не действат, ура друзя!

4

Анонимен

преди 1 година

Най-смешно е като има среща на някое правителство и гледаш главния без маска а подчинените с маски. Сякаш главния не го ловят вируси а само подчинените са слаби и се поддават на вируси. Маските са знак за подчинение.

3

Хах

преди 1 година

В цивилизованите страни ценостите са свързани със свободата, в комунистическите с ограничения.

2

Гневен

преди 1 година

И ние бяхме гневни на мерките, но никой не го беше грижа за нашата свобода. Грижата за нашето здраве се оказа по-важна, та носихме маски, правихме си тестове, глобявахме се за разходка в парка - при почти нулева смъртност. Тоталитаризма не е само в Китай - той е по целия свят. Свободата е крехко нещо и не я ценим.

1

11

преди 1 година

Тях не ги ли набодоха кат танзанийски зайци?!