59

Анонимен

преди 1 година

Западният свят вече изнемогва и това е видимо.Русия умее да чака и е подготвена и осигурена с всичко необходимо. Въпрос на месеци е ситуацията да започне да се променя с бързи темпове.

58

Анонимен

преди 1 година

В Русия няма зелена сделка и зелени извращения. Русия е православна страна и изповядва традиционните ценности. Само възгордял се човек който е обладан от сатанизъм може да се самообявява за спасител на планетата и да си въбразява, че планетата зависи от него и неговата жалка човешка дейност. Че даже и светът иска да оправя и урежда по неговите западни правила! Гордостта е смъртен грях.

57

Анонимен

преди 1 година

Путин не можел да избяга от историята, а Джо Деменцията с пълните памперси сигурно може??? Или оная птеродактилка Урсула фон дер *** направо ще отлети от историята, така ли???

56

Дончо

преди 1 година

Така е. Историята няма да забрави Путин, защото той е велик. Путин освобождава света от диктаторското управление на америка , а тази братоубийствена война ще лежи на съвестта на САЩ, ако изобщо имат съвест. Къде обаче е Европа, толкова ли лесно се поддаде на манипулациите на америка и тяхната измислена демокрация.

55

Сатир

преди 1 година

"Руски ракети? - само ние можем да си причиним толкова дълбоко болезнено проникване??? Колко хамериканци, германци го нарекоха ????

54

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

53

до 65

преди 1 година

мнооого се заблуждаваш. много. сигурно не си вярваш.

52

media

преди 1 година

това джудже изглежда толкова нелепо и жалко както хитлер. нямам идеа как толкава невзрачни и безлични, а този и прешив и бозав, могат да спечелят каквото и да било, камо ли избори.

51

777

преди 1 година

До Караджата. Липсата на интелект е най важното качество на всеки русофил

50

па нали

преди 1 година

Па нали бееме победили Путин и Русия такова, контранастъплението такова, разгром в Херсон такова...

49

Анонимен

преди 1 година

ВЪЖЕТО ВЪЖЕТОООО!

48

Анонимен

преди 1 година

Нов световен ред и нова финансова система с паритет между сащ и русия в света. ЕС и еврозона не се предвижда в този нов ред.

47

Прясно телешко

преди 1 година

Прясно телешко от ферма, не както в България замразено и стояло месеци в хладилник - 600 рубли = 18 лева килото "Farmer's Market in Moscow. Food Abundance Under Sanctions". Можете само да мечтаете. Скоро в ЕС ще ядат насекоми и синтетични храни.

46

Анонимен

преди 1 година

Руската земя ще го прегърне!

45

Караджата

преди 1 година

Слава на Путин! Време е да почнем да не палим евроатлантиците, бизнесите им, къщите им няма да им хвърляме бензин с масло. Те ни докараха тая чума в България

44

РУСОФИЛ

преди 1 година

Аз съм голем русофил! Много си падам по русото! СЛАВА УКРАИНЕ

43

Караджата

преди 1 година

Некво жалко соросоидну тролл4е си мисли че може да е остроумно или умно ама то веднъж си е продало вече дупету хахахаха и тук ще ми дава тон в живота, жалъък си мога да ти извия соросуиднуто вратлето с ръце трол4е.Сънувал ли си как ковач ти мачка кокалите, мога да ти превърна съня в реалност

42

Анонимен

преди 1 година

Пак пълно русофили! Русофилството в моята родина трябва да се изкорени, както хан Крум изкорени лозята, а на русофилите да се изваждат зъбите! Зеленски накрая ще пие вино от чepeпа на Путин, както това правеше великият хан Крум!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Путин истина стана бащица на народа, понеже u6a мaмuцaтa на всички руснаци и русофили! Драги русофили, обичайте си бащицата и си я уважавайте!

40

Джендъри!

преди 1 година

Как е, джeндъpи! Дендърията победи ли Русията?