10

Анонимен

преди 1 година

Бързат продажниците да се подмажат на господарите си защото видяха че идва края на сблъсъка след като двете страни започнаха да отстраняват граждански цели. Ако гражданските цели не бяха пипани това можеше да продължава с години в застой, но сега ще приключи по-бързо защото обикновените граждани като изнемогнат и ще стане много скъпо да се поддържа всичко.

9

Kdkdmd

преди 1 година

Боже, каква *** е Вигенин!

8

Мир да има

преди 1 година

Мирът означава да се срещнат някъде по средата на Украйна и да седнат да се разберат.

7

Анонимен

преди 1 година

Приятел в нужда се познава. Френд ин нийд ис а френд индийд.

6

Анонимен

преди 1 година

НАТО помага, за това и ние... Никой не се интересува от твоето мнение.

5

Анонимен

преди 1 година

Аз няма да подкрепя режим който изби маса опозиционери ,журналист и граждани и дори сина на янукович. Само защото друг режим го е нападнал запада умишлено подкрепя този режим

4

Всички сме за мир

преди 1 година

Всички се борим за мир. Едни за руски мир, други за украински мир.

3

Анонимен

преди 1 година

БСП имат грешна опорка. Мир няма да има. Война е и трябва да осигурим нашата национална сигурност. Даването на тежко въоръжение, което не произвеждаме и е скъпо, е заплаха за националната ни сигурност. Какви компенсации ще получим за даденото оръжие? Румъния купува самолети от Норвегия 32 броя, ние чакаме и ще даваме самолети. Защо не купиха 16 самолета от Норвегия за 190 милиона долара? Това е колкото един нов самолет от хартиените.

2

Анонимен

преди 1 година

Според Вигенин, по-добре е никой нищо да не дава като помощ, руснаците да превземат Украйна, да си установят правителство а ние да продължаваме да казваме на руснаците: Моля ви се, нека има мир! Недейте така, не е редно! Ще ви се разсърдим, веднага си тръгнете от Украйна! :) Много умно заравяне на главата в пясъчника.

1

алооо

преди 1 година

питай украинките чиито мъже и синове биват убивани !