93

&&&&

преди 16 години

КОМУНИСТИЧЕСОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!

92

o

преди 16 години

dokoga niama da ima vinovni,cafnali sme i sme varzali niama koi da ni obere,vsi4ko e med i maslo,mai ne znaiat kakvo e navan

91

преди 16 години

Нещата може да се оправят в България само при самостоятелно управление на БСП! Само БСП е способна политическа сила, всички други са ***!

90

преди 16 години

tuka mai ima cenzuraaaaa !!!!!

89

преди 16 години

гласувайте пак за бсп ,дпс и за царот бе !те са най... ама най честните и пчтени управляващи !!! те не са хора ...те са ангели...!!!

88

преди 16 години

МОЖЕ ЛИ ДА ДОБАВЯ ОСВЕН РУМЕН ПЕТКОВ И АНДРЕЙ ЛУКАНОВ?

87

чичо

преди 16 години

зад БЪЛГАРИЯ!!! Тя има 1327-годишна история и е достатъчно зряла, та тепърва да се учи! Да се беше научил той, преди да тръгне да управлява!

86

преди 16 години

А защо ли забравяме Румен Петков, Ивелин Николов, Милко Балев, Тодор Живков, Жан Виденов?????????????????????Защо?

85

преди 16 години

С голяма радост забелязвам,че от форума е изгонен натрапникът Тишев.

84

преди 16 години

Wyn na wsi`ki komunisti`eski otrepki!!!

83

преди 16 години

ха ха търпете още... търпение и ще ви оправят изодзадзе!Нагли псевдо Мафиоти!

82

преди 16 години

Станишев много добре си свърши работата... ФАЛИТ!!!Продължаваме да спим...

81

преди 16 години

Вън червените ***

80

преди 16 години

какво сте се хванали само със станшев.защо забравихте доган а къде остана симеон.ами ефим чаушев ами кабил ами етем.а надежда михайлова се кани през есента да председателства в парламента ами костов а върбанов софиянски чист като сълза и той почна да се бори против мафията изобщо върволицата от гафове няма край и това трабва най после да има край на кого няма да угажда народът ги е избрал за да му угаждат и като няма да угаждат хайде да ги поканиме да напуснат с подписка след като депутатите не могат да наложат един вот на доверие.

79

преди 16 години

България се учи- ГЕЙ

78

анти

преди 16 години

Властчицата за тия винаги е била начин за жадно смучене на благинки, като пред щенията им няма нито бариери, нито спирачки.

77

ангел

преди 16 години

Правителството на Станишев доказа, че е антинародно правителство на мутрите и на мафията. То трябва да си иде, защото извърши национално предателство: държавата капитулира пред мафията! Станахме за резил пред Европа - това правителство трябва да си иде час по-скоро Крайно време е, да не чакаме и миг, защото много ще страдаме, а и голяма цена плащаме за малодушието си.

76

преди 16 години

Ами интересува ни,че закъсаха и здравеопазване и инфраструктура и доходи..от това повече какво да ни интересува ..

75

Мардраграждра

преди 16 години

ТОва са си отношения между ЕС и тройната коалиция. Какво ни интересуват? Правителството ще си вземе каквото иска от данъците - никой не го контролира. За европейските фондове се разбраха. Гепи батка, ама меко.

74

преди 16 години

Учила се България..ами при Костов като се бяхме изучили,защо не го оставихме даси свърши работата,ами сега се оплакваме тук...