250

Анонимен

преди 1 година

Явно целта на жестокия, дърт диктатор е да погуби максимално много руски и украински войници преди да бъде свален от трона си . Няма, какво друго да се случи до прогонването на окупатора от цялата територия на Украйна.

249

Анонимен

преди 1 година

Джуджето пропусна да спомене, pe всъщност руснаците са терористите и окупаторите. Завзел чужди земи, било русия.....Не, Джуджи това е Украйна. И Крим е Украйна земя

248

В Киев изкарали

преди 1 година

марка с горящия мост. Това става часове след атаката. А в центъра на града има голям трансперант с картината на взривения мост и подивялото население си прави селфи с това нещо. Предозирали са пак.

247

До 301

преди 1 година

Самоубийствена атака с няколко убити цивилни? Шофьорът на камиона по всяка вероятност не е знаел какво превозва, някой го е детонирал от разстояние. Така ли си преследват военните цели нацистите в Киев? Намирисва на едни други хора в близкия изток. И доста от хората на запад започнаха да виждат истинската им същност.

246

Анонимен

преди 1 година

Иска му се да върне времето назад, но.... уви не може. Ако имаше чест и доблест щеше да си признае фаталната грешка да започне тази безсмислена и жестока война...

245

Укрите показаха

преди 1 година

истинското си лице. На надрусани, освирепели нацисти готови на всичко. Не се съмнявам че ако се сдобият някак си с ядрено оръъуе ще го използват на часа. Без да се интересуват от последствията. Тези хора са опасни за човечеството. Хора като Мъск започнаха да съзират тази лудост и да се дистанцират малко по малко.

244

пуйката

преди 1 година

"Категорично",А извършителите на атентата каква цел са според теб?

243

Категорично

преди 1 година

Кримският мост се използва от руските военни,следователно е легитимна,военна цел.

242

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

241

Анонимен

преди 1 година

Решил Путин да трепе украинци,а при нас цените излетяха в небето.И защо трябва да търпим това?!Цяла Европа трепери дали няма да натисне онова копче.Защо го търпят руснаците и бягат от Русия,а не го свалят тоя?!

240

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да умре от естествена смърт. Това е абсолютно сигурно... Въпросът е кога...?

239

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика: дръжте крадеца

238

пуйката

преди 1 година

И да приключа с 11 септември.Никой не е обърнал внимание,че терористите са посещавали летателни курсове в СЯЩ,на които са се учили само как да пилотират на тренажори,без да се учат как се излита и каца.

237

пуйката

преди 1 година

Явно покрай Бин Баден съм сметнал,че са саудитци извършителите на атентатите от 11 септември,но са били двама от ОАЕ,а останалите от Египет и Ливан.

236

пуйката

преди 1 година

Заради кулите близнаци на 11 септември 2001 го отнесоха Ирак и Афганистан,а извършителите,ако не греша бяха 19 саудитски поданици.20,но единият не се качил в самолета,който ке преобърна и падна след опита на пътниците да се справят с терористите разбирайки за кулите близнаци.

235

Анонимен

преди 1 година

А другарят Путин зад какво стои?!Тези цени дето летят кой ги предизвика с войната а?!

234

Анонимен

преди 1 година

В Малта Горбачов подари цяла източна Европа на САЩ но според неговите думи се разбрали териториториалната цялост на СССР да се запази........Горбачов проведе референдум дали да се разпадат спечелен от СССР.........по републики само Литва,Латвия,Естония искаха излизане от СССР а другите автономни републики не искаха да излизат от СССР.......Елцин еднолично разпусна СССР.......Не е наш проблем а си е техен ...това е

233

Кремъл

преди 1 година

заплашва защото губят. НАТО ги предупреди. Стратегическите атомни силози, бомбардировачи, подводници и влекачи с пускови ядрени установки се следят от космоса и с лазерни лъчи са поразими още докато се подават команди за пуск. Ако на някой *** не му издържат нервите и изстреля тактически ядрен снаряд с висококалибрена гаубица или залпова ракетна установка, НАТО ще изпепели руските окупатори на Украинска земя.

232

Анонимен

преди 1 година

А добър ден....Ами Путин да обясни точно какво е терористичен акт...Защото нападението на чужда държава с ракети и танкове също е терористичен акт.Но Кремъл го назовава с Освободителна акция.Специална операция.

231

Марабашки поздрав

преди 1 година

Я развей Райно Княгиньо байрактара да те изнасилват турци в самия османски ЗАТВОР и то от ченгетата заптиета вероятно като я забременели и прочие и като се пускаше тоя лаф бившият тартор от агитката на ЦСКА Лютви Местан се смееше и подиграваше на българите......факт без да имам коментар.....турската дума Енвер значеща заврян зет е открадната от гръцката дума ЕНЕС значеща ЕДНО то ест Християнин и Християнка като се взимат първо булката трябва да я изпраска Турския Мюсюлман робовладелец и расист