199

пацул

преди 2 години

си ти.

198

ББ

преди 2 години

Истински Българин си,уважение ..."овцата май пак е влюбена в месаря",българина порасна,от 30 г.ни грабят едни и същи,слуги на путин,закриващи ни училища,строящи турски потоци с нашите пари,купуващи гласове в гетата...и ние...няма да гласуваме...лудост...продават животите на децата си...сВободни хора са...а и 100 лв на пеевски са им "важни"...ограбени от тях...нечовешко...та месарят е готин...за овцете

197

Стефан

преди 2 години

Като не харесвате нито Корнелия Нинова, нито Кирил Петков, нито Христо Иванов или Ицо Хазарта, изберете в неделя пак ГЕРБ и ДПС, заедно с *** им от ИТН, Възраждане и Български възход. После да не оревете пак орталъка, че Тиквата се е върнала на власт.

196

Анонимен

преди 2 години

Животът на Ицо Хазарта мина в простотии и плагиатство. Среден пръст в парламента, с това се записа в историята му и в жалки си животец.

195

КОЛЕГАТА

преди 2 години

"Мисла да ида в парламента.***, нема да имаш хемороиди"Хазарт, излекуваха ли ти хемороидите?

194

пфу

преди 2 години

за мутрите от герб е прав , но не е застанал на правилната страна дето ще сваля мутрите, ей човек тия с харварските якички кешират по бешумно и бързо от мутрите , къде е разликата между парапета и комисионите от газа и чекмеджето и мата хара никаква , мутрите кешират злато вие кеш пфу ***

193

Анонимен

преди 2 години

Света кешира яко . Очаква голяма депресия а после трета световна ;) Китай си иска парите заради кризата в Китай .Американците не могат да намерят балами да им дават кредити . Петролния резерв на САЩ на историческо дъно . Всички продават акции и кешират долари . Задава се нещо голяма . Ще има ново голяма раздаване на картите . България пак посяга към побомаците като тиквата и другите евроатлантически некадърници .

192

Анонимен

преди 2 години

А ве тоз шмърка ли ? Що тъй гледа у нищото ? Тоз ли *** го оправя ся България ?

191

Анонимен

преди 2 години

Ицо, смело напред! Интелигенцията е с теб!!!Ще измъкнем страната си от дъното.Те ни превърнаха в Гето, но старите Мутри - остаряха, оглупяха и ще ги пенсионираме на 02.10.

190

Анонимен

преди 2 години

Ице, потвърди се, че Котадинов е ром.Защо се срамува от произхода си? Попитай го ако го видиш, защото той обича да се вози в линейки, за да се скрие от народа и "смело" от трибуната на НС нарича българите:"Фашистка ***".Копейката е расист.Ром, който мрази български граждани.Затова Ице, мачкай на изборите!

189

Анонимен

преди 2 години

Не зная Ицо как издържаше освен гадните стари мутри, също така и *** от Варненско - копейката! Трябват железни нерви.Среден пръст е най- малкото, което може да се покаже на тази смрад....Мислят, че са победили с мръсотия и с простотията на електората си.Майк Тайсън е казал, че всеки има план докато не му........развалиш плана.

188

Хълк

преди 2 години

Браво! Много точно казано!

187

Анонимен

преди 2 години

Ще изтърпим и теб още един мандат. Стига ти..

186

Анонимен

преди 2 години

Не Борисов нарича онзи шефе,а 8нзи нарича Борисов Шефе.Цитирайте точно,моля.

185

Анонимен

преди 2 години

Кой му доставя праха - качествен е!

184

Ванче Михайлов

преди 2 години

Много злобеете другарчета, а не сте си платилиоще сметката за злодеянията ви извършени след стъпването на червената *** в Българияна 5 септември 1944г. ...оттогава тровите въздуха на милата ни Родина, та и досега.Христо Петров е един честен млад мъж иви казва истината в очите.

183

Абе

преди 2 години

Ех Ицко, Ицко, "мръсната машина" не е от 30г, а от хилядолетия. Само наще мутри не са мутри.

182

Анонимен

преди 2 години

Тоа чалгар да се скрие завинаги!

181

ЛОПАТАР

преди 2 години

ЖИВОТА ТИ МИНА НАПУШЕН И ТАКА И НЕ РАЗБРА КАК СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА!

180

Търпеливчо

преди 2 години

Тоя миндебурин не знам какво е търпял, но виж, него не го търпявам и една секунда ! Видя ли го - сеч !