147

Навсякъде може

преди 2 години

Във всяка държава има страхливци, дезертьори и предатели. Западняшката пропаганда не показва и не отразява медийно дезертьорството на украинците, които бягат в Европа вместо да се подчиняват на диктатора си Зеленски.

146

Лаврентий Берия

преди 2 години

До Украинец Дезертьор 169 - това русофилите, са нискоинтелигентни и смачкани от живота пенсионери, които могат да пишат само умствени поVръщни! Виж се какво си написал! Злобата и пRостотията ти избиват като ***! Много сте зле!

145

Украинец Дезертьор

преди 2 години

Да мечтаете да сте украински дезертьори - бегаме у Европа и там ни хратутят и глезят с Евраци. У България пък ядене, пиене, купонясвяне по луксозни хотели, на моренци и СПА процедури. Ох голем кеф е и не го слушаме тоя Зеленски бегаме и дезертираме и глупавите европейци ни дундурикат обгрижват и обслужват да си живеем райски и без никакви угризения и без съвест за бяството, за дезертьорството и предателството към Зелето дето само призовава към смърт и бой. Ядем си пием си Ибеем си европейки така

144

Анонимен

преди 2 години

Айде на фронтаааааааааааааааааааааа мишоциииииииииии !

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165: Баба ми е прабългарка , а баща ми е тракиец :) Колко умно изиграно. Славяните се избиват един друг защото са хитри :) После ще им вземем територийките. Може пък да се появи още една България на картата. Имаш най-голямата страна (русия) с най-много ресурси ама ламтиш за чуждото ...

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163: Как ще стане това ? Само не ми говори за ядрени ракети защото никой няма да седи и да гледа, бъди сигурен :) Турция в никакъв случай ! Крим до 1945-та е 90% кримски татари разселени от дерибей сталин. С какво друго ще воюва аналоговата армия ? minusrus dot com :)

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: В крайна сметка който иска да умира в Украйна ... лек му път :) Хехехехе. Ленд/Лийз започва от 1-ви октомври. Същия ако помните между 1941-1945-та достави на русия над 7000 танка и 11000 самолета. Хоххохохо :) Следва след 2-3 години разпад на рф. Крайно време беше !

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155: Четем интересуваме се , гледаме руските телеграм канали. 10к доброволци има заради заплащането и почти всички са с дръпнати очи където хората са бедни. Останалите от москва и питърсбург никой не иска да ходи на война. Ти защо не си направи труда да погледнеш и клиповете с 50км опашки на границите :) Хихихи.

139

тракиец

преди 2 години

Така е нека "умните" славяни се избиат един друг :) Хихихихи ! Затова и прабългарите са си превзели тук !

138

АК-47

преди 2 години

Какви студенти, какви пет лева бе, аман от тази гнусна лъжа Само дезинформация по нашите медии. И в западните медии е разпространено, кои подлежат на частичната мобилизация, ама не, тук само фейкове.

137

Adsds

преди 2 години

Вчера се прибрах от Москва. Пълни глупости пишете.

136

Анонимен

преди 2 години

Абе днес.бг - защо ми изтрихте коментара? Защото написах, че публикувате фейкове. И отново - само за часове след обявяване на частична мобилизация в Русия без до дочакат получаване на повиквателното са пристигнали над 10 000 доброволеца. протестите са провокирани от организацията на Навални и западните посолства. хора, четете и се интересувайте.

135

Анонимен

преди 2 години

Да не си руснак в днешно време, а май и в което и да е време.За управниците в Русия, обикновените хора винаги са били пушечен месо.

134

Анонимен

преди 2 години

Молете се, борете се да спрат войната, защото и тук ще ревем. Световните вампири се хранят с кръв и разрушения. Не чакайте милост!

133

Предлагам

преди 2 години

Референдум да се присъединим към Швейцария!

132

москва

преди 2 години

Русофилите като върнат комунизма и тук ще има мобилизация. Само за копейкин няма да се отнася.

131

Татул

преди 2 години

Дядо ми ме учеше, че власт с кръв се взема и с кръв се дава. Но победителите не ги съдят. Жалко за момчетата, които ще воюват в тази война. Жалко и за мирните хора, които ще пострадат от нея. Всеки критикува руснаците, но забравя, че половин украйна е с руски произход и не може западните украинци 8 години да ги мачкат и репресират. Това са милиони хора. Руснаците не забравят своите, за разлика от нас българите, които дори корените си забравихме. Е това е жалкото.

130

В България преди 89а

преди 2 години

Като ни,, мобилизираха" се правеха изпращани, като сватби.....

129

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ МИНАЛАТО АНГЛИЯ РЕШАВА ДА НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ И НАБИРА АРМИЯТА СИ ОТ КОЛОНИИТЕ....

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонименанглия от къде набира армията си точно от затворите, ПИРАТИТЕ какво са?