138

Анонимен

преди 2 години

Колко нагъл трябва да си да нахлуваш и да разрушаваш независима държава. Пък и да обвиняваш хората там , че ти пречат и се съпротивляват.

137

Анонимен

преди 2 години

Колко нагъл трябва да си, за да обстрелвал Добец и послецда хленчш??? Harла дрогирана твap.

136

Пак ли

преди 2 години

Пак ли този пробит *** пускате? Не разбрахте ли, че българите подкрепяме Русия?! Лошия материал лаком за пари още вярва в евроатлантическо развитие, а е без пари 15 години вече..

135

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже, да се появи нов Иван Грозни или нов Княз Светослав.

134

Асан

преди 2 години

Донбас е руски още от цат Иван Грозни :)))

133

Анонимен

преди 2 години

Украйна бомбандира зоната на новия Йерусалим, за да я почисти и изгради Нова Хазария.

132

Анонимен

преди 2 години

140 сложи си лайк. Гласувай това е важно!

131

Анонимен

преди 2 години

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КОНГРЕСА НА РУСКИТЕ ЕВРЕИ, В СРЕДАТА Е ПУТИН И ВСИЧКИ СА С БРАДИ КАТО НА ДУГИН. В ТАЛМУДА ИЗРИЧНО СЕ КАЗВА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ЛЪЖЕ ЗА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО, АКО ТОВА Е В ПОЛЗА НА БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД, В КОРАНА Е СЪЩОТО. БИБЛИЯТА Е ВТЪЛПИЛА НА ВСЕКИ ХРИСТИЯНИН ИСТОРИЯТА НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД, ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪГ ЗА ЕВРЕИТЕ Е НОВИЯ ЗАКОН:ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ СИ, КАКТО СЕБЕ СИ, ЗАТОВА ЕВРЕИТЕ ИСКАТ ДА ЛИКВИДИРАТ ХРИСТИЯНСКАТА ИДЕЯ.

130

Анонимен

преди 2 години

Украйна бомбардира Донецк за да му отмъсти и тя е виновна за смърта и разрухата. Не виждам след толкова страдания Донецк как би останал към Зеленски, чиито изяви съвсем не ми харесват.

129

Анонимен

преди 2 години

На герба на семейство Албрехт, а това е моминското има на г-жа Фон Лейн, грее звездата на Давид. Всичко е комплот, а комплота е да се пречупи коренното население на Европа и да се подчини. Чака ви тежка зима, правете консерви.

128

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, защо не изгледате проповед на някой руски равин, да разберете, че вас Бог ви е създал за да обслужвате богоизбрания народ. Работата е дебела и целта е да се СКОП ЯТт.е.ликвидират максимален брой славянски мъже, защото това става, измират славяни руснаци и украинци, които още нямат деца.

127

Никола Стефанов

преди 2 години

Даже мога точно да кажа кога Украйна ще се върне в Донбас - на 30 февруари догодина.

126

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще трябва да добави и Николаев към изброените градове, че Руснаците са няма и 20км вече от него. А се говори, че се подготвя и пълномащабна евакуация на Харков. Та незнам тоз какво е сънувал тази нощ.

125

R.A.T.M

преди 2 години

Зеленски ще се върне към актьорското майсторство. Ще си върне Донбас, когато розови слонове почнат да се разхождат по улиците.

124

Анонимен

преди 2 години

Докато се събират по 150-200 коментара под изказванията на Зеленото човече, ще продължаваме да ги четем и да му гледаме физиономията. Ако паднат до 20-30 няма и да си правят труда да ги преписват.

123

Анонимен

преди 2 години

Тука една амеба слави Азов само, че Русия мачка тези фашистките *** от Азов, Айдар и Десен сектор.

122

Анонимен

преди 2 години

На Зеленски му казаха господарите, трябва са покаже резелтат за парите които се наливат! Данъкопратците на Запад трябва да нисят че Екрайна побеждава защото иде зима и мръзнат!Добре но горките украинци просто не могат, нямат сила! Затова сига господарите им измислиха, да водят партизанска терористична война! Тук един АЕЦ удрят, там един мост! И Европейците верват ли вирват в украинската победа!

121

Анонимен

преди 2 години

В BULGARIANTIMES.COM всичко е написано. След Октомврийската революция никой не е отпуска заеми на СССР. Американските евреи са се договорили за заем срещу земя в Украйна, защото тогава не е имало Израел, а Хазария в пределите на Украйна е прародина на богатите ашкенази. Сталин се опитва да не спази договора за американския Крим. Климатичните промени поставят идеята първо България да бъде приемна територия за евреи, но лошата прогноза дза климата у нас пренасочват погледите към плодородна Украйна

120

Анонимен

преди 2 години

Путин умре

119

Сашо

преди 2 години

Днес, няма ли в края на краищата да ви писне да го цитирате този наркотизиран ид и от?