46

sss

преди 16 години

Благодаря,че дойде.Няма оправия в мисленето им, засега,но отказване няма.

45

преди 16 години

ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ИНВЕСТИРА ВЪВ ВЯТЪРНА ЕНЕРГИЯ. ТАМ НЯМА ОТПАДЪЦИ ОПАСНИ ЗА ЧОВЕКА, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪХРАНЯВАТ МИЛИОНИ ГОДИНИ.И БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ДА ПЛАЩАТ ЗА ТЯХНОТО СЪХРАНЕНИЕ.

44

преди 16 години

Действията на енергийната мафия заплашват сигурността на АЕЦ Козлодуй. Корупцията убива !

43

fzf

преди 16 години

аз лично съм учил в тази сфера и мога да ти кажа че напълно вярвам , далаварите в АЕЦ-а са толкова големи че тези във фонд пътища са като детска играчка. преди време реших да участвам в търг за АЕЦ и познаи, като поразпитах сред приятели разбрах няколко дена преди краиния срок за подаване на документи кои ще го спечели и сумата (която беше в много пъти по голяма от тази която аз щях да искам).

42

kalim

преди 16 години

Възможно е да чете. Но познавам доста физици и повярвайте - те не са добри оратори и някои не владеят много ораторски средства. Така, че ако един физик чете и ви се струва неубедително - нищо не означава. Може би се притеснява, когато говори.

41

преди 16 години

Не мога да ти дам линк, защото не знам къде го пише. На мен са ми го преподавали в университета, това съм завършил. А да ти обяснявам... сигурно няма да успея

40

sss

преди 16 години

Дай линк, ако обичаш, да чета за възпроизводство на " изгоряло "ядрено гориво.

39

cucu

преди 16 години

Става един човек и казва нещо което не разбирате обаче всички му вярвате. Абе хора замислете се поне малко бе. Не виждате ли, че чете? Не виждате ли, че срича? Защо като си казва името не си покаже и лицето? Ех колко сте лесни за манипулиране. Заслужавате си съдбата. Една определена личност Георги Кашчиев не спя да хули централата използвайки по някой и друг термин за да изглежда много умен ама явно не е достатъчен и сега имат ново средство. И колко на време седмица след Челопечене. И вече стадото сигурно, че ще има авария. Неграмотно стадо сте вие нищо друго. Сед като нямате и грам понятие защо първо не прочетете?

38

МИШО

преди 16 години

Какво толкова се нервите,супер е всичко, което ни се случва,заслужаваме си го,БРАВО на управляващите.

37

преди 16 години

Нещо всички започнахте да разбирате от енергетика, даже и ядрена. Кабинети сваляте, министри сваляте, големи патриоти сте всички. Ако някой си има хабер от конкретната ситуация и му е ясно какво значат понятията: дълбочина на изгаряне на горивото, период на реактора, запас от реактивност, степен на обогатяване, и най-вече възможността ядреното гориво да се възпроизвежда, този някой би ме разбрал за какво пиша. Всички останали, които пишете глупости и нямате понятие по въпроса, не се изказвайте неподготвени.

36

sss

преди 16 години

липсващата дума е онова нещо, дето децата го палят и хвърлят около Нова година. Филтъра на *** е невероятен.

35

преди 16 години

партийно назначен прокурор също ВЪН !!!

34

sss

преди 16 години

липсващата дума е " ".

33

sss

преди 16 години

Клипа има за цел, да насажда страх и,да отвлича вниманието ви.Като го слушах тоя, вече взрива в Челопечене ми изглежда,като от Илиенци.Мисля единствено как да оцелее семейството ми при предстоящата "авария" в АЕЦ. Гледам, доста шарани тук.Значи СИСТЕМАТА работи. пп. Да ме прощава Варгала за заглавието.

32

Stoyanoffski

преди 16 години

Според очакванията на доста политолози следващото правителство ще е ГЕРБ - АТАКА... Така че не им остава много време! АТАКА!

31

sss

преди 16 години

Медиите в България работят за правителството.Не са независими.Скоро го пишеше в някакъв доклад на ЕС, но ние си го знаем и без доклад.

30

anonimen

преди 16 години

за най-смелия Българин за тази година.Българин за 2008 г.

29

преди 16 години

Все още има смели българи. Надявам се ДАНС да си свърши работата.

28

ViSitter

преди 16 години

Браво на човека! Хайде сега всички да изринем от парламента.

27

Майстор Гошо

преди 16 години

Браво!