107

=

преди 2 години

граничната полиция в затвора. пияндето рашков също. цялото пп също. докато беше на влат бб колко такива случая имаше? а сега са много и всеки ден

106

Е

преди 2 години

Путин е виновен.

105

турска измет

преди 2 години

104

Ясно е

преди 2 години

Ясно е: полицаите трябва да имат технически средства(и обучение как се борави с тях) за спиране на автобус, а не да се опитват с колата и телата си да го спрат! Две момчета си отидоха, защото просто не се прави така!

103

1280

преди 2 години

Бойко и ГЕРБ не управляват от 1.5 години, но пак са виновни нали?Когато те бяха на власт нямаше автобуси с мигранти, границите се пазеха, турците не ги пускаха изобщо защото лошия Бойко се беше разбрал с Ердоган, а малкото заобиколили някак си бяха събирани тихомълком и разкарвани на секундата.Некадърниците от ПП и ДБ ни скараха с всички съседи, оставиха държавата на самотек, направиха я разграден двор и резултата е виден. Пак да гласувате за тях, скоро ще ги разселват и по домовете ви.

102

Анонимен

преди 2 години

Чувстваете ли се европейци, част от клуба на богатите и развитите хах. В никаква Европа не сме, европейците ни ползват за буферна зона между тях и азия. Всеки ден ще ни дрънкат за солидарност с това и онова, ама на тях не им пука кво се случва тук

101

Анонимен

преди 2 години

Аве вие в ред ли сте, каква мигрантска криза ве, един автобус се блъснал. Тук въпроса е защо полицаите са в патрулката ако ще препречват автобус, ами ако не спре. Защо не са положили шипове, защо не са извън патрулката, адски нелеп начин да умрат 2ма човека

100

Анонимен

преди 2 години

Никакво сравнение не може да става между украинците и тези! По простата причина, че украинците не влизат нелегално, не режат огради и не ползват трафиканти, а си минават съвсем легално през КПП-тата като бели хора. Иначе аз не понасям нито украинци, нито такива талибани.

99

:)

преди 2 години

разстрел на всички талибани от Автобуса, но преди това шофьора на автобуса се заравя до главата в земята и се убива с камъни...по-техните закони, заради двете погубени млади момчета!

98

Анонимен

преди 2 години

Много жалко за момчетата, но ако всички бежанци бяха третирани като украинските, нямаше да се опитват да спрат автобуса, а да му осигурят свободен коридор. и щяха сега да са живи. Това е отмъщение на съдбата, че едни хора ги третираме като нелегални, а други като богопомазани. Демокрация, сър.

97

do 139

преди 2 години

Много добре ги знаем

96

Анонимен

преди 2 години

Да се сърдят на бойко, той каза че през неговата граница бежанци не минават, и е прав, те минават в автобуси през неговото ГКПП. Щом си ги пускат, да си сърбат попарата сега.

95

Когато

преди 2 години

За всеки спрян автобус се дават по две жертви и след всяка гонка става меле със загинали и ранени може и да разберат, че тактиките им са от филми ,А на живо косвените жертви са нещо недопустимо -- от цялото това родео резултата е трагедия !

94

ДДРОнег

преди 2 години

Сега полЮцаите ще протестират ли за повече пари и привилегии, или за повече права и безопасност при изпълнение на служебните си задължения ?!?!?!?

93

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не е сигурно дали автобусът е с турска регистрация,но е сигурно,че турците съвсем умишленно са допуснали влизането на същият в Родината ни. Няма друго решение,освен орекратяване на дипломатипеските отношения с Турция. Такова лицемврно фашистко племе нама друго. Ердоган си е чиста проба ислямски фашист. Тия ит ЕС докига ше спят?

92

Анонимен

преди 2 години

Окръжният прокурор на Бургас е съобщил преди малко, че автобусът не е напускал пределите на страната. Ако е вярно, това означава, че е качил пътниците някъде по горите.

91

Анонимен

преди 2 години

Колега и мен ме е срам, че цял автобус си преминава през границата като през разграден двор. Ами ако беше лека кола? Щеше да е отпрашила безследно

90

Винаги съм ...

преди 2 години

Се чудил защо някой откачил със газов пистолет трябва да бъде атакуван от 50човека спец отряд пред половин град и като го изкарат гледаш някакЪв който бере душа и си викаш голям панаир бе ! Пуснете му малко газ и след 5мин ще е сам пред районното ,ама като сме по екшъна така е ! И тука началниците се изложиха вместо фойерверки фиаско ! Сега оставки НЕ чакам ,НО чакам нова акция ,,респект,, по пътищата !

89

Анонимен

преди 2 години

Познаваме, познаваме! С който и милиционер да съм се запознал в тоя живот, все съм го намразвал. И все е било основателно. Няма такива нагли и прости престъпници!

88

Анонимен

преди 2 години

В територията полиция идва само ако има да те рекетира или да носи стълби да бягат тия дето ви трепят деца. Жал тук не търсете.